کنکور دادن یک عدد نظام قدیم :(
-
من سه سال پیش کنکور دادم، انتخاب رشته نکردم. امسال میخوام بخونم ،میدونم بعضی مباحث حذف شده
اگه کتاب های قبلیمو بخونم و تست بزنم و ازمون های قلمچیه نظام جدید و کنکور های اخیر رو هم کار کنم
ب نظرتون جواب میده؟ -
من سه سال پیش کنکور دادم، انتخاب رشته نکردم. امسال میخوام بخونم ،میدونم بعضی مباحث حذف شده
اگه کتاب های قبلیمو بخونم و تست بزنم و ازمون های قلمچیه نظام جدید و کنکور های اخیر رو هم کار کنم
ب نظرتون جواب میده؟ -
ب نظرتون جواب میده؟ -
Tara Mara سلام
فک نکنم چون کلا اصطلاحات زیست و شیمی عوض شده بعضی چیزا حذف شده بهتر کتاب جدید تهیه کنید@kosar-mottaghi رشتم ریاضیه ولی خب شیمی تغیر کرده :(
فعلا دسترسی ندارم ب کتاب نظام جدید -
ب نظرتون جواب میده؟Tara Mara سلام به نظرم کتاب های نظام جدید رو بخونید چون یه سری مباحث حذف شده و حتی زیست عوض شده به نظرم نمیگم اصلا مباحث نظام قدیم نیست ولی خب تغییر کرده قبلا مسائل ژنتیک بود الان نیست فقط مفهومشه و ریاضیات و شیمی خیلی درس ها تغییر کرده یکم شاید غریبه باشین با کتاب ها ولی هر چه قدر بگذره عادت میکنید اتفاقا سبک تر شده نسبت به قدیم