گزارش مطالعه دانشجویی![🤓 🤓](https://forum.alaatv.com/assets/plugins/nodebb-plugin-emoji/emoji/emoji-one/1f913.png?v=74b27409633)
-
سلام سلام
امروز دو جلسه اپیدمیولوژی خوندم فردا کلاس داریم استاد میخوان بپرسن
آقا این استادا از هر دو جمله ای که میگن یکیش مربوط به کروناست تو رو خدا رعایت کنیدواقعا سخته
چندتا از دوستام ک تو بیمارستانن میگن وضعیت واقعا وحشتناکه خیلی از بیمارستانا دیگه جا ندارن ... هوای همدیگه رو داشته باشیم خواهشا🤍 -
سلام
من امروز فقط یکم زبان عمومی خوندم
خودمم میدونم که روز به روز بهتر که نمیشه هیچ بدترم میشه مطالعمولی این چند روز یکم درگیر بودم اصلا نمیشد درس بخونم
حالا اینا به کنار..
یه نصیحت از من به شما ...
زبان بخونیدخیلی زبان بخونید
از فردا تصمیم گرفتم علاوه بر زبان عمومی دانشگاه فیلمای زبان اصلی ببینم برای تقویت زبان خیلی خوبه
توصیه میکنم شما هم (الان نههه) ولی بعد کنکور تا زمانی که میخواید برید دانشگاه مثل من ول نچرخید و خستگی درکنید یکم زبان بخونید و یه کاری یاد بگیرید به هر حال
برنامه فردامو میگم بهتون که مجبور بشم انجامش بدم
سلامت جامعه
مفاهیم پایه
جلو بردن دوره هایی که شرکت کردممنتور باید حتما باشه بزنه منو تا کارامو بکنم وقتی نیست اینجوری تلنبار میشه رو هم..
یکم اسپم شد ولی باید میگفتم دیگه عیب نداره از حق وتو استفاده میکنم
خدانگهدار -
سلام
امروز به جز کلاسام
تقریبا 7.8ساعتمو صرف انجام دادن یه تکلیفم کردم -
هلوملیکم
مفاهیم پایه پرستاری خوندم که ۳ واحده و مهم ترین درس تخصصی این ترمه و یه سری پیش نیاز داره از ترم قبل و کلا انگار هرچی که ترم قبل خوندیم داره کامل تر و قشنگ تر میشه
دوتا مبحث سطوح پیشگیری و عفونت ها رو خوندم نمیدونم چقدر طول کشید ولی حدودا یک ساعت و نیم یا بیشتر شد
بعد پرستاری سلامت جامعه رو خوندم درسیه که مهمه و تو امتحان ارشد هم میاد (کلا ۵_۶ تا درس هست واسه ارشد)
چون جلسه اول بود درباره تاریخچه و اینا بود چیز خاصی نداشتیه ساعتی فکر کنم طول کشید
بعد دوره پروپوزال رو هم یکم بردم جلو کاراشو فردا بیشتر رسیدگی میکنم بهش
ولی خب سرجمع همون ۳ ساعتی که قول داده بودم شد دیگه خوبه
خب طی هفته پیش رو و هفته های آتی داریم به ایام خوش امتحانات میانترم نزدیک میشیمباید بر تلاشمان بیافزاییم
راستییی ماه رمضونم داره میادها التماس دعا🤍
-
سلام به همگی
اولین گزارشم
تونستم امروز یکی از جزوه هامو کامل کنم برای شیمی تجزیه اگر بتونم فردا میخوام بقیه شیمی تجزیه رو کامل کنم بعدم کمک های اولیه رو تموم کنم -
سلام
مفاهیم پایه خوندم
پروپوزال رو جلو بردم بالاخرهاز فردا هم کاراش سنگین تر میشه
کلاس سلامت جامعه هم داشتم دوساعتیکمم خوندمش
دیگه همینبدرود
-
سلااام .. روز شلوغی بود
برنامه خوابم بهم ریخته الان نمیدونم کی میشه دیروز کی میشه امروز |:
مفاهیم پایه خوندم(عفونت،زخم،تشخیص) ۴_۵ ساعتی وقت رو گرفت
یه دوره شرکت کردم که امروز با دیدن فیلماش که یه ساعت طول کشید یه چیزایی ازش یاد گرفتم مثل سرچ مقالات ، کار کردن با sid و google scholar و pubmed و..
یه کلاسم داشتم ۱ساعت و نیم طول کشید..
پ.ن: الان همه دارن بیدار میشن که روزشون رو شروع کنن ولی من دیروزم به امروزم وصل شده و همچنان بیدارم و فکرم نکنم بتونم بخوابمامتحان دارم امروز الان نمیدونم به خوندنم ادامه بدم بعد بخوابم تا امتحان یا اینکه یکم بخوابم قبل امتحان بیدار شم بخونم
-
سلام سلام
چند روزی نبودم متاسفانهولی از امروز دیگه شروع کردم
روانشناسی خوندم مباحث احساس و ادراک .. درباره حواس ۵ گانه توضیح داده بود (نمیدونم چ ربطی به روانشناسی داشت ولی خب) بعد از اون هم ادراک رو یاد گرفتم که چیه و اینا
پروپوزالم داره به جاهای سختش میرسه و فرمش تقریبا داره کامل میشهیکم زمان میبره ولی خب چون دوره فشردس سخت میکنه کار رو
اصطلاحات پرستاری رو خوندم
نمیدونید که چجوریه کهCcمیشه قبل از غذا .. CC میشه شکایت اصلی بیمار بعد ac هم میشه قبل از غذا از اونطرف BS هم میشه صدای روده هم میشه صدای ریه
دیگه این یه صفحه اش بود
روز خوبی بود در کل .. فعلا -
سیلامزز
میکروب شناسی بخش عملی مبحث محیط های کشتحالا درسته تئوریش رو هنوز نخوندم ولی خب
عملی چون فیلمه استادا رو میبینی بهتره .. یه جورایی حس میکنی سر کلاسی خیلی بهتر از یه پی دی اف و ویسه
و بازم بررسی متون مقالهمنتور داره سر به سرم میذاره دیگه داره سخت میگیره
فیزیولوژی قلب (تاکی کاردی برادی کاردی و کاردی های دیگر..)
فردا تمومش میکنم اینو
میانترم از آنچه فکر میکنید به شما نزدیک تر است
زبان روانشناسی فیزیولوژی مفاهیم
خدا بزرگه
اصطلاحاتم دارم میخونما گفته باشم
فعلا یا حق -
سلام علیکم
امروز بالاخرهههه فیزیولوژی قلب رو نشستم تمومش کردم (خیلی هم زیاد نبودا نمیدونم من چرا هی پشت گوش مینداختمش)
اینم عکس از جزوه ها ک گفتید دوست دارید ببینید .. بلد نیستم عکس قشنگ بگیرم فعلا این دوتا رو از من بپذیرید تا من برم یکم روی خلاقیتم کار کنم
پروپوزال هم که دیگه رسیده به مرحله ای که خودم دست به قلم شدمدر واقع دست به کیبورد ... وای اگه من این راهی که شروع کردم رو به نتیجه برسونم جواب همه اونایی که منو مسخره کردن بعد از قبولیم رو میدم
دیگه اصطلاحات یکم خوندم
تعارض و ناکامی روانشناسی هم موند که انشالله فردا
راستیی یه پلنر هم واسه خودم طراحی کردم فردا شب ازش عکس میذارم ببینید
فعلا خداحافظ -
دوباره من اومدم سلام
الان که اومدم این تاپیک دیدم که آخرین بار ۸ روز پیش گزارش دادم...! و دیگه اینجا نبودم ینی اینجا بودم ولی اینجا نبودم
اصلا دلیل اینکه اینجا نبودم این بود که اینجا بودم
همونطور که دربرنامه هم مستحضر هستید یه چند روزی کلا پلنر خالیه و خب گفتم که همش اینجا بودم .. برنامه ای که امروز انجام دادم هم علامت نزدم اینجا یادم رفت
به هرحال امروز درس خوندم
اپیدمیولوژی : درباره انواع بیماری های واگیر و غیر واگیر
راستش من خیلی دوست دارم همشو بخونیم ولی خب ما فقط ۱ واحد اپیدمی داریم و استاد طبعا بخش زیادیش رو حذف میکنه .. استاد میگه فقط ۲ واحد کامل برای بیماری های غیرواگیر مطلب هست که بخوایم بگیم اما خب طبق این برنامه نمیشه
روانشناسی : مبحث احساس و ادراک چند روز پیش گفتم خوندم (همونی که فیزیولوژیا رو ریخته بودن تو روانشناسیا) امروز خلاصه اونو نوشتم
مفاهیم پایه : امروز جلسه ۵ رو خوندم درباره استرس بود و مبحث جالبی به نظر میرسید حالا فردا قسمت دومش رو بخونم میام یه سامری ازش میگم.. خلاصه این جلسه رو هم نوشتم .. این یه بخشی از اون خلاصه است
..................
بچه ها یه چیزایی یادگرفتم میخوام بهتون بگم
اول درباره درس خوندن بگم که خلاصه نویسی خیلی موثره هم باعث میشه وقتی داری میخونی مطلب رو بهتر درک کنی هم اینکه شب امتحان یه نیمچه منبعی تو دستته که کمکت میکنه واسه مرور و نمره بالا گرفتن
اما فارغ از درس! اینجا گفتم که اسپم نشه
https://forum.alaatv.com/post/1955534
خب خیلی حرف زدم دیگه به اندازه ۸ روز نبودنم اینجا نوشتم
روز و روزگار خوش
یا حق -
سلام
این سه روز بدنبود اندکی تا حدودی درس خوندم
مفاهیم پایه مبحث بیماری های مزمن: جالب بود بسی فیض بردم
نتیجه گیری کلیش این بود که بیماری های مزمن مثل فشار خون ، دیابت ، ام اس و غیره تا حد زیادی(تقریبا 80 تا 90 درصد)بستگی به کنترل و رعایت خود بیمار داره پزشک در مرحله اول با انجام آزمایشات بالینی تشخیص میده که شما مثلا پرفشاری خون داری یا اینکه ریسک فاکتور فلان بیماری رو داری حالا یا دارو میده یا رژیم غذایی و این ها که بیمار باید رعایت بکنه .. 5 مرحله داره این نوع بیماری ها که تو مرحله 4و5 کار فرد به بیمارستان میکشه(این نشون میده 3مرحله اول دست بیمار و خانوادشه که مواظب باشن) ... حالا به طور مثال یکی پرفشاری خون داره دکتر بهش میگه آقای فلانی روزه نگیر این آقا هم گوش نمیده و میره روزه میگیره یهو خبر میاد که سکته ناگهانی کرده و فوت(متاسفانه دومورد رو من مشاهده کردم از آشناها همین امسال و پارسال هم به همین منوال بود) .. یه چیزی همیشه تو ذهنم هست واسه اینجور افراد که چرا وقتی قرار نیست به حرف دکتر گوش بدید پامیشید میرید دکتر آخه؟ درسته اسلام گفته روزه واجبه اما اینم گفته که «لاضرر و لا ضرار فی الاسلام» اصلا با این جمله به این فرد روزه حرامه ... حالا بگذریم اگر کسی دور و برتون این شکلیه حواستون بیشتر بهش باشه و داروهاشو به موقع بدید.
معرفی میکنم نچسب ترین قسمت هردرس : تاریخچه
تاریخچه ها معمولا بسیار طولانی و کاملا حفظی هستند و اولین جلسه هردرس هم تاریخچشه
اینم تاریخچه روانشناسیه گذاشتمش آخرین مبحث که بخونم انقدر که دوسش ندارم
نظر بقراط و ارسطو و امپیداکلیس و دکارت و غیره درباره تکامل روانشناسی به ترتیب و همچنین در ادامه باید یه سری نظریه ها رو حفظ کنیم
کلاس سلامت جامعه هم داشتم خوب بود خداروشکر
ینی آدم دلش میخواد فقط با این استاده کلاس داشته باشه انقدر که خوبه
خب دیگه تامام شدخدافظی -
سلام
وقتی مجازی درس میخونی اونم درسایی که همه نیاز به حضور دارن واقعا خیلی سخته 🥺 خیللللللی
چون دوست ندارم غر بزنم تا به حال گزارش نمیدادم تا این که یه روز استاد مون برامون صحبت کردن
بیشتر از سی سال پیش وقتی درس میخوندن یک کتاب کتابخانه دانشگاه داشته برای ۲۰۰ تا دانشجو، وقتی کتاب آنقدر کم بوده استاد دیگه...
فتوکپی نبودهو باید با دست جزوه ها رو کپی میکردن
فضای مجازی که دیگه هیچ
شما الان وقتی چیزی رو بلد نیستی گوگل سرچ میکنی انجمن و هزار جای دیگه هست اما اون موقع وقتی بلد نبودی کتاب و دیگر هیچ ( این که جواب سوالت تو کدوم کتاب پیدا میشه خودش کلی طول میکشه)خلاصه اینکه اگه الان درس نخونیم خیلی نامردیه
-
این پست پاک شده!
-
سلام شبتون بخیر
امروز اولین امتحان دوران دانشجوییم رو دادم
بافت شناسی بودش ، اول تهیه مقطع بافتی بعد سلول و اندامک هاش ، که این قسمت دوم کاملا در ادامه زیست هستش ، زیست میخونی ولی خیلی مفصل تراین که کلی اندامک ریز دارن کلی تلاش میکنن برای زنده موندن ما که اسم خیلیاشو نمیدونیم ( البته الان من میدونم
) بعد اگه از این انرژی و توان مون به درستی استفاده نکنیم خب زحمت های اونا رو هدر دادیم
می دونی شبکه های آندوپلاسمی شما چه قدر داره زحمت میکشه ؟
دستگاه های گلژی شما چه قدر بی وقفه عرق میریزن
پروتئازوم های شما کلی از صبح تا شب خونه تکونی میکنن
با استفاده درست قدرشونو بدونیممواظب شون باشیم
خدایا شکرت به خاطر اندامک های تلاشگری که بهمون دادی