دومین مرحله آزمون ۳آ
-
کسی تونست وارد آزمون بشه؟
-
از لحظه شروع آزمون تون ، تا 4 ساعت بعد می توانید جواب ها رو تو سایت
https://3a.alaatv.com
ثبت کنید.
فقط یادتون نره اگر سایت 3a خطا میده، کش مرورگر را پاک کنید.برای پاک کردن کش تو کامپیوتر ctrl+F5 را بزنید و توی گوشی از منو کروم History رو زده و clear browser data کنید.
داخل خود 3a هم می تونید آزمون بدید
- یک نمای تک سوالی داره
- یک نمای کنکور
زمان قطعی سرور صبح هم به عنوان تاخیر به زمان شما افزوده خواهد شد.
@m-an سوالات زبان ترجمه شدن.هم روی سوال و هم جوابا به فارسین
-
سلام بچه ها
برای آزمون فردا چیکار کردین؟دو تا نکته مهم
1️⃣ اول از همه یادتون نره جایزه آزمون تنها شامل رفقایی میشه که در زمان آزمون آنلاین باشن و طبق زمان بندی آزمون شرکت کنن
️
پس اگه بعد از ساعت مقرر آزمون بدین هم رتبه و ترازتون تخمینی هست هم جایزه ای در کار نیست
2️⃣ دومین نکته در مورد رفقای دهم و یازدهمی هست
درسته که آزمون های سه آ کنکوری هستن اما چون این دومین آزمون جمع بندی پایه هست و مباحث دهم و یازدهم رو شامل میشه، شما رفقا هم میتونین شرکت کنین و میزان تسلط خودتون رو محک بزنین
خصوصا رفقای یازدهمی که تقریبا بخش مهمی اش رو خوندن و میتونن با یه دید درست از وضعیت فعلی خودشون، کنکوری خوندن رو شروع کنن
اگه به این دلیل ثبت نام نکردین میتونین همین الان روی لینک زیر کلیک کنین و رایگان ثبت نام کنین
AlaaTV.com/landing/19
AlaaTV.com/landing/19پس یادتون نره فردا حتما ساعت ۸:۳۰ وارد سایت بشین و از قسمت پروفایل و بخش محصولات وارد قسمت دومین مرحله آزمون سه آ بشین و با درصدای درخشان یه کد تخفیف خفن برای خودتون درست کنین
@m-an
سلام
سوالای تخصصی برای من باز نمیشن -
@m-an
سلام
سوالای تخصصی برای من باز نمیشنsallar savadkoohi
برای منم -
از لحظه شروع آزمون تون ، تا 4 ساعت بعد می توانید جواب ها رو تو سایت
https://3a.alaatv.com
ثبت کنید.
فقط یادتون نره اگر سایت 3a خطا میده، کش مرورگر را پاک کنید.برای پاک کردن کش تو کامپیوتر ctrl+F5 را بزنید و توی گوشی از منو کروم History رو زده و clear browser data کنید.
داخل خود 3a هم می تونید آزمون بدید
- یک نمای تک سوالی داره
- یک نمای کنکور
زمان قطعی سرور صبح هم به عنوان تاخیر به زمان شما افزوده خواهد شد.
-
@سجاد-ذوالفقاری
ببخشید سوالای تخصصی برای شما چه جوری باز شد؟ -
@سجاد-ذوالفقاری
ببخشید سوالای تخصصی برای شما چه جوری باز شد؟sallar savadkoohi خود به خود
-
sallar savadkoohi خود به خود
@سجاد-ذوالفقاری
اخه من عمومیم وقتش تموم شده خیلی وقته ولی هنوز روی تخصصی زده امکان مشاهده سوال وجود ندارد
الان رفرش کنم جواب عمومیام میپره؟ -
@سجاد-ذوالفقاری
اخه من عمومیم وقتش تموم شده خیلی وقته ولی هنوز روی تخصصی زده امکان مشاهده سوال وجود ندارد
الان رفرش کنم جواب عمومیام میپره؟ -
@m-an سوالات زبان ترجمه شدن.هم روی سوال و هم جوابا به فارسین
-
@m-an
سلام، من آزمون عمومی رو دادم اما از صفحه خارج شدم دوباره رفتم توش دوباره زمان عمومی برام حساب میکنه نمیره تخصصی!؟ عمومیام اصلا زده نیست