دومین مرحله آزمون ۳آ
-
سلام بچه ها
برای آزمون فردا چیکار کردین؟دو تا نکته مهم
1️⃣ اول از همه یادتون نره جایزه آزمون تنها شامل رفقایی میشه که در زمان آزمون آنلاین باشن و طبق زمان بندی آزمون شرکت کنن
️
پس اگه بعد از ساعت مقرر آزمون بدین هم رتبه و ترازتون تخمینی هست هم جایزه ای در کار نیست
2️⃣ دومین نکته در مورد رفقای دهم و یازدهمی هست
درسته که آزمون های سه آ کنکوری هستن اما چون این دومین آزمون جمع بندی پایه هست و مباحث دهم و یازدهم رو شامل میشه، شما رفقا هم میتونین شرکت کنین و میزان تسلط خودتون رو محک بزنین
خصوصا رفقای یازدهمی که تقریبا بخش مهمی اش رو خوندن و میتونن با یه دید درست از وضعیت فعلی خودشون، کنکوری خوندن رو شروع کنن
اگه به این دلیل ثبت نام نکردین میتونین همین الان روی لینک زیر کلیک کنین و رایگان ثبت نام کنین
AlaaTV.com/landing/19
AlaaTV.com/landing/19پس یادتون نره فردا حتما ساعت ۸:۳۰ وارد سایت بشین و از قسمت پروفایل و بخش محصولات وارد قسمت دومین مرحله آزمون سه آ بشین و با درصدای درخشان یه کد تخفیف خفن برای خودتون درست کنین
@m-an
سلام
سوالای تخصصی برای من باز نمیشن -
@m-an
سلام
سوالای تخصصی برای من باز نمیشنsallar savadkoohi
برای منم -
از لحظه شروع آزمون تون ، تا 4 ساعت بعد می توانید جواب ها رو تو سایت
https://3a.alaatv.com
ثبت کنید.
فقط یادتون نره اگر سایت 3a خطا میده، کش مرورگر را پاک کنید.برای پاک کردن کش تو کامپیوتر ctrl+F5 را بزنید و توی گوشی از منو کروم History رو زده و clear browser data کنید.
داخل خود 3a هم می تونید آزمون بدید
- یک نمای تک سوالی داره
- یک نمای کنکور
زمان قطعی سرور صبح هم به عنوان تاخیر به زمان شما افزوده خواهد شد.
-
@سجاد-ذوالفقاری
ببخشید سوالای تخصصی برای شما چه جوری باز شد؟ -
@سجاد-ذوالفقاری
ببخشید سوالای تخصصی برای شما چه جوری باز شد؟sallar savadkoohi خود به خود
-
sallar savadkoohi خود به خود
@سجاد-ذوالفقاری
اخه من عمومیم وقتش تموم شده خیلی وقته ولی هنوز روی تخصصی زده امکان مشاهده سوال وجود ندارد
الان رفرش کنم جواب عمومیام میپره؟ -
@سجاد-ذوالفقاری
اخه من عمومیم وقتش تموم شده خیلی وقته ولی هنوز روی تخصصی زده امکان مشاهده سوال وجود ندارد
الان رفرش کنم جواب عمومیام میپره؟ -
@m-an سوالات زبان ترجمه شدن.هم روی سوال و هم جوابا به فارسین
-
@m-an
سلام، من آزمون عمومی رو دادم اما از صفحه خارج شدم دوباره رفتم توش دوباره زمان عمومی برام حساب میکنه نمیره تخصصی!؟ عمومیام اصلا زده نیست -
-
آیییی چرا برا من اینجوری شد
-
این پست پاک شده!
-
از اول صب ازمون رو شروع کردم با دفترچه سوالای پی دی افی
بعد اس ام اس اومد برو پاسخبرگتو وارد کن
رفتم وارد کردم میگه باید یه ساعت بشینی تا تایم عمومیات تموم شهاین همه اختصاصی زدم همش پرید
میانگین ؟؟
جایزه ؟؟
رتبه ؟؟
پر ؟؟؟
@M-an