کمال گرایی
-
z Gheibi دقت کردین چقدر این مشکل داره همه گیر میشه؟ کمالگرایی رو تو خیلی از تاپیکا دیدم شما و آقای قادری هم همیشه حاضر بودین در صحنه
samira pournazar میدونین این مدل کمال گرایی ها واقعا تله ذهنیه( به قول شما
)
یه کنکوری هزار تا چیز را باید مدیریت کنه( کیفیت درس خوندن ، تعداد تست، مدیریت زمان و..) بعد تمام تمرکزش میره سراغ چیزای بیفایده
به خاطر همین باید محکم جلوش بایستیمابوالفضل ریسی در کمال گرایی گفته است:
z Gheibi در کمال گرایی گفته است:
سلام
اگر یک روز یک ساعت دیرتر بیداربشید دیگه درس نمیخونین
این به خاطر این هست که ذهنتونو رو محدود کردید به این که اگه دیر بیدار بشین نمیشه ده ساعت درس خوند
کاملا غلطه، از این محدودیت ها خلاص بشین، من خیلی روزها را هفت صبح بیدار شدم نتونستم ده ساعت بخونم اما یک روزایی را تجربه کردم که از دوازده ظهر تا یازده شب ده ساعت را خوندم
بخواین میشه
اگه ۶ ساعت نخونم ده ساعت هم نمیخونم این حرفا چیه؟!؟؟؟؟!!!!
شما میری سر جلسه ادبیات و عربی را خراب میکنی( البته همش تصورات ذهنی اون لحظه هستش و ممکنه کاملا غلط باشه) بعد میگین باشه سال بعد، عمومی ندارم دیگه اختصاصی هم نمیخوام؟!
همین مطلب سال پیش برای خیلی افراد اتفاق افتاد، چون سوالات کنکور سخت بودن خیلی افراد هرچی پیش رفتن دیدن نمیشه رهاش کردن
در حالی که برای همه همین طور بوده و همه بلد نبودن.
اصلا چه بسا شش ساعتی که از ده ساعت خیلی بهتره
شما قراره در اندازه توان تون تلاش کنید
و محدودیت هایی که برای خودتون تعریف کردید را رها کنید
همین
البته با توجه به چند پست دیگه شما بهنظر میرسد مشکل شما یه چیز دیگه ای هست، مشکل بچههای قوی, توی ماه های آخر چون شما بیشتر مسیر را رفتین و الان یک مقدار خسته اید ولی هنوز توقع روزای اول را داریدکه توی این پست بیشتر توضیح دادم
https://forum.alaatv.com/post/1869835
سوالی داشتید بفرمایید
موفق باشیدz Gheibi حرفهاتون مثل همیشه منطقی و دقیق بود
به قول شما انگار خودم رو محدود کردم با اینکه واسه خودمم پیش اومده که واسه کاری که پیش اومده دیر شروع کردم و هم حجم و هم زمان اون روز رو رسوندم اما اینکه خواب موندم و عقب افتادم کلا ذهنم رو آشفته میکنه
ممنون از راهنمایی های همیشگی و خوبتونخواهش می کنم
طبق این حضوری که داشتید من متوجه شدم شما خیلی قوی دارید پیش میرید ( مثل بقیه بچههای آلا) خیلی مواظب باشید خیلی حیفه که دقیقه ۹۰ گل بخورید
-
سلام روزتون بخیر
راهکاری واسه مشکل کمال گرایی سراغ ندارید
مثلا من صبح اگر یک ساعت خواب موندم دیگه تا حد زیادی از بقیه روز نا امید میشم و گاهاً اون روز رو بیخیال میشم
یا با خودم میگم ۱۰ساعت نشد ۶ ساعت رو هم اصلا نمیخوام
تلاش کردم درستش کنم ولی نمیشه
این مشکل تو این زمان باقی مونده داره بهم لطمه میزنه
اگر راهکاری دارید خوشحال میشم کمک کنید
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
فارغ-التحصیلان-آلاء
romisaببخشید شما رو هم منشن کردم گفتم شایو بتونید کمکم کنید
ابوالفضل ریسی سلام دوست عزیز. میتونید دوتا کار انجام بدید.
اول اینکه توی برنامتون دوساعت وقت ازاد اختصاص بدین به تحلیل ازمون لغت و ریدینگ و ... . اگر اون روز رو تمام و کمال خوندید، که تبریک میگماون دوساعت رو هم باید کار کنید چون جزو برنامتونه. اگر یه همچین اتفاقاتی افتاد، اون دوساعت رو اختصاص بدین به درسی که نخوندین.
دومین کاری که میتونین انجام بدین اینه که با خودتون کنار بیاید که کاچی بهتر از هیچی. اگه یه ذره از دست دادین اصلا مهم نیست. مهم اینه که بقیه رو از دست ندین. شما با حسرت خوردن اینکه یه ذرش از دست رفت بقیه رو هم از دست میدین.
موفق باشین. -
)
یه کنکوری هزار تا چیز را باید مدیریت کنه( کیفیت درس خوندن ، تعداد تست، مدیریت زمان و..) بعد تمام تمرکزش میره سراغ چیزای بیفایده
سلام
این به خاطر این هست که ذهنتونو رو محدود کردید به این که اگه دیر بیدار بشین نمیشه ده ساعت درس خوند
کاملا غلطه، از این محدودیت ها خلاص بشین، من خیلی روزها را هفت صبح بیدار شدم نتونستم ده ساعت بخونم اما یک روزایی را تجربه کردم که از دوازده ظهر تا یازده شب ده ساعت را خوندم
بخواین میشه
شما میری سر جلسه ادبیات و عربی را خراب میکنی( البته همش تصورات ذهنی اون لحظه هستش و ممکنه کاملا غلط باشه) بعد میگین باشه سال بعد، عمومی ندارم دیگه اختصاصی هم نمیخوام؟!
همین مطلب سال پیش برای خیلی افراد اتفاق افتاد، چون سوالات کنکور سخت بودن خیلی افراد هرچی پیش رفتن دیدن نمیشه رهاش کردن
همین
البته با توجه به چند پست دیگه شما بهنظر میرسد مشکل شما یه چیز دیگه ای هست، مشکل بچههای قوی, توی ماه های آخر چون شما بیشتر مسیر را رفتین و الان یک مقدار خسته اید ولی هنوز توقع روزای اول را داریدکه توی این پست بیشتر توضیح دادم
سوالی داشتید بفرمایید
به قول شما انگار خودم رو محدود کردم با اینکه واسه خودمم پیش اومده که واسه کاری که پیش اومده دیر شروع کردم و هم حجم و هم زمان اون روز رو رسوندم اما اینکه خواب موندم و عقب افتادم کلا ذهنم رو آشفته میکنه
طبق این حضوری که داشتید من متوجه شدم شما خیلی قوی دارید پیش میرید ( مثل بقیه بچههای آلا) خیلی مواظب باشید خیلی حیفه که دقیقه ۹۰ گل بخورید
)
سلام
بخواین میشه
همین
سوالی داشتید بفرمایید
ممنونم
دقیقا همین چیزی بود که ازش میترسیدم ولی به لطف شما و دوستان عزیز آلایی از این مشکل هم میگذرم -
اول اینکه توی برنامتون دوساعت وقت ازاد اختصاص بدین به تحلیل ازمون لغت و ریدینگ و ... . اگر اون روز رو تمام و کمال خوندید، که تبریک میگماون دوساعت رو هم باید کار کنید چون جزو برنامتونه. اگر یه همچین اتفاقاتی افتاد، اون دوساعت رو اختصاص بدین به درسی که نخوندین.
دومین کاری که میتونین انجام بدین اینه که با خودتون کنار بیاید که کاچی بهتر از هیچی. اگه یه ذره از دست دادین اصلا مهم نیست. مهم اینه که بقیه رو از دست ندین. شما با حسرت خوردن اینکه یه ذرش از دست رفت بقیه رو هم از دست میدین.
موفق باشین.Amir Kazemi 0 در کمال گرایی گفته است:
موفق باشین.سلام
این کار رو تازه انجام دادم اما ۱:۱۵h هست که با این روشی که گفتید بهتره با این شیوه باهاش برخورد کنم
بخش آخر حرفهاتون هم کاملا درسته باید این تفکر رو در خودم ایجاد کنم
ممنونم -
سارا M 0 در کمال گرایی گفته است:
سلام
باید این ویژگی رو بذارید کنار....... وگرنه تلاش هاتون هم اونقدری که باید جواب بده نمیده...... بحث یک روز نیست....که بحث چند ماه هست......باید پیوسته تلاش کنید...... باید تلاش کنید صبح زود بلند شید احیانا نشد برنامه رو روی همون ساعت ادامه بدید....
امروز خواهرم که کنکورش رو هم پارسال داده بود....و الان دانشجو هست.....ی کاغذ رو پیدا کرده که خودش خطاب به خودش توش نوشته بود: بحث هم یکی دو روز نیست که بخوای بخوابی و بلند نشی از خواب غفلت. یادت باشه دیگه هیچ وقت هم چین فرصتی بهت داده نمیشه...پس محکم تلاش کن..... حواست هم باشه هر روزی که از دست بدی دیگه برنمی گردد،هیچ وقت.از الان تا کنکور یکی دو روز نیست....حواستو جمع کن.
این رو که واسم خوند..... خودم تحت تاثیر قرار گرفتم....واقعا نمیشه ی روز رو دیر بلند شی...و بخوای از دستش بدی و مدام تکرار کنی...... فقط حسرت داره... صبح زود بلند شید..
شما هم ی روز بلند نشدید...دیگه تکرار نکنید....اون روز رو هم بیخیال نشید و ادامه برنامه رو اجرا کنید.سلام
عجب متن خوبی خواهرتون داشتند
ممنون از شما که راهنمایی کردید و این متن خوب رو هم قرار دادیدابوالفضل ریسی
خواهش میکنم. -
راستیییی ی چیز دیگه.....
الان این همه که دوستان شما رو راهنمایی کردند....شاید بعضی هاش روی شما تاثیر آنچنانی نداشته باشه...
ی چیز دیگه که خیلی مهمه اینه ک باید خودتون رو بشناسید.....ببینید چه ویژگی دارید ...
ی مثال میزنم....
ممکنه ی دانش آموز درس نخون باشه و راهنمایی بخواد برای این مشکلش.....
بعد من بیام بگم درس بخون که خوشبخت بشی....
یکی دیگه بگه درس بخون که بدخت نشی....
خب الان اون دانش آموز ممکنه چنان جمله دوم روش تاثیر بذاره که کلی تلاش کنه.
میخوام بگم شما هم خودتون رو بشناسید ببینید چه چیزی تلاش شما رو تحریک میکنه.
در کل این رو گفتم..... که گاهی چنین مشکلاتی که واستون پیش اومد....با توجه به شناختی که از خودتون دارید...خودتون هم میتونید به خودتون کمک کنید. از راهنمایی های بقیه هم بهره ببرید...ولی خودتون رو فراموش نکنید.
موفق باشید. -
سارا M 0 شما که بیشتر استرس دادی ایشون خودش به اندازه ی کافی سخت میگیره
سروش قادری تبریک میگم واسه روحیه و تلاشتون. در مورد کمک هم خدا خیرتون بده و دست خودتون رو هم بگیرهsamira pournazar در کمال گرایی گفته است:
سارا M 0 شما که بیشتر استرس دادی ایشون خودش به اندازه ی کافی سخت میگیره
سروش قادری تبریک میگم واسه روحیه و تلاشتون. در مورد کمک هم خدا خیرتون بده و دست خودتون رو هم بگیرهخواهش میکنم
-
راستیییی ی چیز دیگه.....
الان این همه که دوستان شما رو راهنمایی کردند....شاید بعضی هاش روی شما تاثیر آنچنانی نداشته باشه...
ی چیز دیگه که خیلی مهمه اینه ک باید خودتون رو بشناسید.....ببینید چه ویژگی دارید ...
ی مثال میزنم....
در کل این رو گفتم..... که گاهی چنین مشکلاتی که واستون پیش اومد....با توجه به شناختی که از خودتون دارید...خودتون هم میتونید به خودتون کمک کنید. از راهنمایی های بقیه هم بهره ببرید...ولی خودتون رو فراموش نکنید.
موفق باشید.سارا M 0 در کمال گرایی گفته است:
راستیییی ی چیز دیگه.....
ی مثال میزنم....
موفق باشید.کاملاً درسته
بازم ممنون -
سلام روزتون بخیر
راهکاری واسه مشکل کمال گرایی سراغ ندارید
مثلا من صبح اگر یک ساعت خواب موندم دیگه تا حد زیادی از بقیه روز نا امید میشم و گاهاً اون روز رو بیخیال میشم
یا با خودم میگم ۱۰ساعت نشد ۶ ساعت رو هم اصلا نمیخوام
تلاش کردم درستش کنم ولی نمیشه
این مشکل تو این زمان باقی مونده داره بهم لطمه میزنه
اگر راهکاری دارید خوشحال میشم کمک کنید
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
فارغ-التحصیلان-آلاء
romisaببخشید شما رو هم منشن کردم گفتم شایو بتونید کمکم کنید
ابوالفضل ریسی سلام منم قبلا اینطوریی بودم مثلا میگفتم سااعت6 صبح بیدار بشم وولی مثلا 7 بیدار میشدمم و وقتی دیر بیدار میشدمم عادت کردم میگفتم اشکل ندارهه 7 بیدار شدم میخونم تا جایی ک بتونمم و اصلا ووقتم از دست نرفته درس مو میخوندم بعدش میومدم استراحت میکردم دیگه یکم مطالب اون درس رو یکم زوودتر میخوندم چون دیر بیدار شدم و شبم یه یک نیم ساعتی دیر تر تمومش میکردم و اصن نباید ب فکرش باشی وو شبام زود بخوابی گوشیتو بزاریی مثلا اگه میخوایی8 بیدار شی گوشیتوو بزاریی ساعت7.30 شبا زو.د بخوواب ک صبا سرحال و زود بیدار شی اصنم بهش فکر نکن توو ووقتی بیدار شدیی و میتونی تا اخر شب هر ساعتی اوون درس و تموم کنی
-
ابوالفضل ریسی سلام منم قبلا اینطوریی بودم مثلا میگفتم سااعت6 صبح بیدار بشم وولی مثلا 7 بیدار میشدمم و وقتی دیر بیدار میشدمم عادت کردم میگفتم اشکل ندارهه 7 بیدار شدم میخونم تا جایی ک بتونمم و اصلا ووقتم از دست نرفته درس مو میخوندم بعدش میومدم استراحت میکردم دیگه یکم مطالب اون درس رو یکم زوودتر میخوندم چون دیر بیدار شدم و شبم یه یک نیم ساعتی دیر تر تمومش میکردم و اصن نباید ب فکرش باشی وو شبام زود بخوابی گوشیتو بزاریی مثلا اگه میخوایی8 بیدار شی گوشیتوو بزاریی ساعت7.30 شبا زو.د بخوواب ک صبا سرحال و زود بیدار شی اصنم بهش فکر نکن توو ووقتی بیدار شدیی و میتونی تا اخر شب هر ساعتی اوون درس و تموم کنی
moohamad bahrami در کمال گرایی گفته است:
سلام
ممنون از توضیحات خوبتون