Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. کمال گرایی
کنکور مجدد
M
سلام وقتتون بخیر من ۲۷ سالمه و لیسانس بهداشت دارم وقصد کنکور مجدد دادم اولا اگر هستند دوستانی که شرایط مشابه با من دارند ممنون میشم خودتون معرفی کنید که پایه برای درس خوندن پیدا کنم دوما میخواستم با هاتون مشورت کنم حقیقتش من به درس زیست علاقه ندارم زیاد و هدفم هم از کنکور مجدد دندون پزشکی و هدف بعدیم تدریس و فرهنگیان هست( اگر قضیه افزایش سن صحت داشته باشد )هست که عملی هست و دروس تئوری زیادی ندارد و سرو کار. زیادی با درس های زیست محور ندارد عنی به پزشکی علاقه ندارم و اگر بیارم هم نمی‌رم بنظر شما اینکه هدفم رشته یک و بسیار رقابتی و سخت تجربی است و فقط همین یک رشته هم هدف من هست ارزش داره براش کنکور مجدد بدم خودتون تجربه مشابهی داشتید که درسی رو با علاقه نخونید ممنون میشم راهنماییم کنید
سوال مشاوره ای
میخوام کنکور بدم بعد ۱۰ سال
E
سلام من فوق لیسانس دارم .دوباره میخوام کنکور بدم رشته مورد علاقمو بخونم . ترمیم معدل باید چه درس هایی بکنم ؟؟چه درس هایی برای ترمیم معدل تاثیر دارن برا رشته تجربی ؟؟کل معدل تاثیر داره یا نه درس به درس ؟؟ آیا دروس عمومی هم تو کنکور تاثیر داره؟
سوال مشاوره ای
هندسه 1و2 برای کنکور خذف کنم؟
R
سلام من دوازدهم ریاضیم ،میخواستم بدونم حذف کردن هندسه 1 و 2 کار درستیه؟؟ ، چون مشاورم گفت که سوالات هندسه 1 و 2 توی کنکورمعمولا ابتکاری و کمتر کسی میتونه حلشون کنه
سوال مشاوره ای
کنکور تجربی
hakime fokarieH
سلام وقت بخیر خلاصه میکنم مطلب رو من الان دانشجوی ارشد حسابداری ترم آخر هستم ۳۶ سالمه شاغلم بعد پایان نامه برای آزمون استخدامی میخونم سوالم این بود بخوام کنکور تجربی بدم دیپلم ریاضی دارم ۸۴ گرفتمش از کجا باید شروع کنم ؟ممنون یه راهنمایی جامع و کامل بکنید ممنون
سوال مشاوره ای
مشاوره
I
سلام بنده دارم میرم سال دوازدهم و متاسفانه دو سال قبل اصلا فعالیت درسی نداشتم و نمرات هر سال افتضاح تر از سال قبل برای امسال میخواستم شروع کنم و نمیدونم چه دوره هایی برای من خوبه رشتمم ریاضیه و واقعا ضعیفم تو درسا و با یکم پیگیری فهمیدم که بهتره رو دروس دوازدهم بیشتر تمرکز کنم چون ۵۰ درصد کنکوره و تو امتحانات نهایی هم تاثیر خوبی داره حالا برای امتحانات نهایی دوره های راه ابریشم بدرد من میخورن؟ احتمالا اقدام به خرید دوره های چتر نجاتم برای کنکور کنم پیشنهادی چیزی بود هم لطفا بگین که حسابی نیاز دارم
سوال مشاوره ای
کتاب ریاضی جامع ای کیو یا میکرو
ا
سلام وقتتون بخیر بین ریاضی جامع ای کیو و میکرو کدوم بهتره؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
سوال مشاوره ای
درسی
0
چطور یه درس و طوری بخونم که مسلط شم وقتی می خوام خودم برا خودم توضیح بدم خیلی سختمه سعی میکنم مثل تدریس کردن بگمش ولی هی نگاه کتاب می کنم و میخونم بدون کتاب تمی تونم توضیح بدم
سوال مشاوره ای
سلام
D
من دهمم و دارم از تابستون میخونم میشه بگین چه کتالب هایی برای درس های تخصصی تجربی و برای عربی و زبان و فارسی و جغرافیا خوب هستن؟ و یک سوال هم راجب کلاس های اموزشی داشتم مثل ماز و قلمچی میشه یه راهنمایی کنید؟
سوال مشاوره ای
کمک
ستاره آسمانیس
سلام من دهمم و تجربی هستم میخوام شروع کنم به خوندم با آلا از هم شما دوستان تجربی میخوام یه لطفی کنین و یه توضیح کامل بهم در مورد منابعتون و فیلم های که تو آلا دیدید رو با کدوم استاد مشاهده کردید و کدوم استاد برای شما بهتر درس میداده و اگر ازمون ازمایشی میدادید معرفی کنین و یه توضیح کامل برام بنویسین خیلی ممنون از همه . راستی اگر برنامه مطالعاتی هم دارین بگین
سوال مشاوره ای
مشاوره
N
سلام وقت بخیر.من ورودی دوازدهم تجربی هستم نمیدونم دوازدهم رو پیشخوانی کنم یا دهم و یازدهم رو مرور کنم لطفا راهنمایی کنید
سوال مشاوره ای
آبرسان
خرگوشیانو سنپایخ
سلام یه آبرسان خیلی خوب برای پوست خشک معرفی کنید قیمتش اصلا مهم نیست
سوال مشاوره ای
پروژه‌ی منِ قوی‌تر
خرگوشیانو سنپایخ
اینجا قراره معادلات عوض بشه. اینجا قراره خودمونو دوباره خلق کنیم. نه برای بقیه، نه برای سایز شلوار، فقط برای خودمون. برای بدنی که لیاقتشو داریم. برای ذهنی که حقشه آرامش، انرژی، شادی! چه هدف‌ت کم کردنه، چه اضافه وزن گرفتن، چه فرم‌دهی، چه فقط سالم زندگی کردن— تو اینجا یه قهرمانی. قراره کنار همدیگه، روز به روز، انتخاب‌هامون رو آگاهانه‌تر کنیم و از آدمِ امروز، یه نسخه‌ی قوی‌تر بسازیم! ️ نه شروع سخت، نه پایان قطعی، فقط یه مسیر تازه به‌سمت بهتر بودن. قوانین این تاپیک: اینجا قضاوت نداریم؛ فقط حمایت داریم صداقت = قدرت هر شب، یک گزارش هر لغزش، فقط یه درس جدید با خودت و بدن‌ت مهربون باش، ولی جدی باش! سوالات گزارش شبانه‌ی ما – گزارش قدرتت رو بده: امروز برنامه غذاییم چی بود؟ پایبند بودم؟ چی بهتر می‌تونستم انجام بدم؟ هدفم رو یادآوری کن! چرا این مسیر رو شروع کردم؟ 🧃 چقدر آب خوردم؟ حواسم به بدنم بود؟ ‍️ تحرک، ورزش یا حرکت خاصی داشتم؟ چقدر به بدنم فرصت حرکت دادم؟ نقطه قوت امروزم چی بود؟ (مثلاً نه گفتن به یه وسوسه یا آشپزی سالم) حال روحیم چطور بود؟ انرژی، تمرکز، خواب، خلق‌وخو؟ **وسوسه یا چالش امروز چی بود؟ چطور مدیریتش کردم؟ یه درس یا نکته از امروز: چی یاد گرفتم؟ چی رو می‌خوام بهتر کنم؟ یه جمله‌ی قدرتمند برای خودم بنویس (مثلاً: من کنترل رو به‌دست گرفتم!) نمره امروز از ۰ تا ۱۰؟ (و چرا این نمره؟) هر شب که این فرم رو پر کنی، یه قدم نزدیک‌تری به هدف‌ت! شاید آروم بری، ولی مهم اینه که وای نمی‌ایستی. بدن‌ت، ذهن‌ت، آینده‌ت… همه منتظرن تو براشون بجنگی و تو تنها نیستی… اینجا یه ارتش از آدم‌های با اراده‌س. هر شب با هم، هر روز قوی‌تر. پس اگه آماده‌ای بنویس: «شروع کردم! این پروژه برای منه!» و اجازه بده مسیرت با افتخار ثبت بشه پ.ن: اسپم ممنوع
سوال مشاوره ای
ادامه ی تحصیل در دانشگاه شهید رجایی به چه صورت ؟
8
با سلام و درود میخواستم بدونم ادامه ی تحصیل در رشته ی مهندسی کامپیوتر دانشگاه شهید رجایی به چه صورت ؟ چون انگار باید دوباره تعهد بدی ولی من در این رابطه اطلاعات کافی ندارم و اگر کمک کنید ممنون میشم همچنین شرایط ادامه تحصیل در خود دانشگاه رجایی به چه صورت؟ با تشکر
سوال مشاوره ای
تدریس کدام معلم بهتر است؟
DabirD
سلام. ببخشید می‌خواستم ازتون بپرسم که استاد سعید تودویی در تدریس ریاضی هشتم بهتر هستند یا استاد قلیچ خانی؟ از لحاظ کیفیت تدریس و سطح تدریس
سوال مشاوره ای
تیزهوشان
خرگوشیانو سنپایخ
بچه ها من خواهرم امسال ازمون تیزهوشان داره ( ششم به هفتم ) و ما هیچ ایده ای نداریم که باید چیکار کنیم ممنون میشم از تجربیاتتون بگید چه کتابی بخریم ؟ چه ویدیو و کلاسی ثبت نام کنه؟ روش مطالعه اش چطوری باشه؟
سوال مشاوره ای
توی برنامه ریزی تابستونم یه سوالات مهمی دارم که جوابشونو پیدا نمیکنم!
P
سلام به همگی، من امسال میرم یازدهم و دهمم رو خیلی خوب جمعبندی نکردمه. دروس غیر از زیست درحد تشریحی اوکی هستم و زیست رو تستی بلدم(درحد ۶۰ ۷۰درصد توی ازمونا) دهم رو آزمون ندادم و امسال توی تابستون ثبت نام کردم برای آزمونای قلم چی یازدهم و ‌میخوام که دهم و جمع‌بندی کنم به صورت کاملاً تستی و در حد کنکور باشه مشکلم اینجاست که اول از همه بودجه‌بندی آزمون‌های قلم چی برای تابستون دهم سوالات ریاضی و فیزیکش خیلی کمه و من فکر نمی‌کنم که عیار واقعیم اونجا مشخص بشه، ۱۰تا تست ریاضی و ۱۰تا تست فیزیک اخه؟چه جوری میشه که مثلاً دو فصل ریاضی مثل مثلثات و توان و اتحادها رو با ۱۰ تا تست جمع کرد توی یه آزمون؟ ممنون میشم که بهم یه مشاوره بدید که چیکار کنم برای این دو تا درس چون واقعاً فکر نمی‌کنم که قلم چی بتونه کافی باشه برام. و سوال دومم اینه که به نظرتون کی شروع کنم درس‌های یازدهم رو؟ اصلاً از کدوم درسا شروع کنم مثلاً زیستش که ۹ فصله رو شروع کنم توی تابستون یا برم سمت فیزیکش چون شنیدم فیزیک یازدهم خیلی سخته و مطالبش زیاده یا....؟؟ باتشکر از ه‍مگی و آلا
سوال مشاوره ای
ترمیم نمره رو باید چی کارکنم؟
S
سلام من سال ۱۴۰۰ دیپلم تجربی گرفتم و امسال به امید خدا میخوام کنکور تجربی بدم تاثیر معدل واسه چه درس هایی هست ؟ عمومی و تخصصی؟ کدوم ها؟ و چه پایه هایی تاثیر داره در کنکور؟ فقط دوازدهم یا هر سه تا پایه ؟ به جز دوازدهم میتونم پایه های دیگه رو هم ترمیم کنم؟ کی باید اقدام کنم واسه ترمیم نمرم ؟ ممنون میشم واسم توضیح بدید باید چیکار کنم ؟
سوال مشاوره ای
برای کنکور ۱۴۰۵ راهنمایی میکنید؟
5
[سلام دوستان با ارزوی موفقیت برای همگیتون میشه منو راهنمایی کنید من حدود ۹سال پیش فارق التحصیل شدم و کنکورمو سال ۱۳۹۴ دادم رشته دانشگاهی که خوندم علاقه ای بهش نداشتم و الان که تموم شده میخوام دوباره کنکور بدم ولی همه چی تغیر کرده و من هیچ نمیدونم چیکار باید بکنم میشه یه راهنمایی بکنید که کنکور ۴۰۵به چه صورته الان همه درسهارو باید بخونم یا اینکه میگن عمومیا حدف شده درسته؟ و فقط باید تخصصیهارو بخونم و اینکه چون فارق التحصیل نظام قدیدم حساب میشم میگن که باید برای ایجاد سابقه تو امتحانات نهایی شرکت کنم برای کنکور ۴۰۵ من باید تو امتحانات خرداد ۴۰۵شرکت کنم؟ و این سابقه برای کنکور ۴۰۵ درنظر گرفته میشه؟ اگر کسی اطلاعاتی داشت به من هم راجب این موضوع کمکی کنه ممنون میشم ~~ *******~~
سوال مشاوره ای
چگونه درس بخونیم😭
HakoH
خب اسم تاپیک مشخصه...توی دوران کنکور تون چیکار کردین هرچی فکر میکنن به درد میخوره لازم دارم بشنوم @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا
سوال مشاوره ای
سرعت عمل
HakoH
سلام بچها من مشکل اینو دارم که برای خوندن جزوه تست زدن تایم زیادیم میره مثلا امروز 4 ساعت حسابان خوندم با 40 تا تست زدم تایم زیادی بود به نظرم سرعتم کمه چیکار کنم؟ تمرکزمم از بین میره پ.ن پومودو رو هنوز امتحان نکردم @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای

کمال گرایی

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده حل شده سوال مشاوره ای
30 دیدگاه‌ها 11 کاربران 588 بازدیدها 10 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • samira pournazarS samira pournazar

z Gheibi دقت کردین چقدر این مشکل داره همه گیر میشه؟ کمالگرایی رو تو خیلی از تاپیکا دیدم شما و آقای قادری هم همیشه حاضر بودین در صحنه😂

z GheibiZ آفلاین
    z GheibiZ آفلاین
    z Gheibi
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

samira pournazar میدونین این مدل کمال گرایی ها واقعا تله ذهنیه( به قول شما 😊)
    یه کنکوری هزار تا چیز را باید مدیریت کنه( کیفیت درس خوندن ، تعداد تست، مدیریت زمان و..) بعد تمام تمرکزش می‌ره سراغ چیزای بی‌فایده
    به خاطر همین باید محکم جلوش بایستیم

ابوالفضل ریسی در کمال گرایی گفته است:

z Gheibi در کمال گرایی گفته است:

سلام
    اگر یک روز یک ساعت دیرتر بیداربشید دیگه درس نمیخونین
    این به خاطر این هست که ذهنتونو رو محدود کردید به این که اگه دیر بیدار بشین نمیشه ده ساعت درس خوند
    کاملا غلطه، از این محدودیت ها خلاص بشین، من خیلی روزها را هفت صبح بیدار شدم نتونستم ده ساعت بخونم اما یک روزایی را تجربه کردم که از دوازده ظهر تا یازده شب ده ساعت را خوندم
    بخواین میشه
    اگه ۶ ساعت نخونم ده ساعت هم نمیخونم این حرفا چیه؟!؟؟؟؟!!!!
    شما میری سر جلسه ادبیات و عربی را خراب می‌کنی( البته همش تصورات ذهنی اون لحظه هستش و ممکنه کاملا غلط باشه) بعد میگین باشه سال بعد، عمومی ندارم دیگه اختصاصی هم نمیخوام؟!
    همین مطلب سال پیش برای خیلی افراد اتفاق افتاد، چون سوالات کنکور سخت بودن خیلی افراد هرچی پیش رفتن دیدن نمیشه رهاش کردن
    در حالی که برای همه همین طور بوده و همه بلد نبودن.
    اصلا چه بسا شش ساعتی که از ده ساعت خیلی بهتره
    شما قراره در اندازه توان تون تلاش کنید
    و محدودیت هایی که برای خودتون تعریف کردید را رها کنید
    همین
    البته با توجه به چند پست دیگه شما به‌نظر می‌رسد مشکل شما یه چیز دیگه ای هست، مشکل بچه‌های قوی, توی ماه های آخر چون شما بیشتر مسیر را رفتین و الان یک مقدار خسته اید ولی هنوز توقع روزای اول را دارید

که توی این پست بیشتر توضیح دادم
    https://forum.alaatv.com/post/1869835
    سوالی داشتید بفرمایید
    موفق باشید 🌷

z Gheibi حرفهاتون مثل همیشه منطقی و دقیق بود🙂
    به قول شما انگار خودم رو محدود کردم با اینکه واسه خودمم پیش اومده که واسه کاری که پیش اومده دیر شروع کردم و هم حجم و هم زمان اون روز رو رسوندم اما اینکه خواب موندم و عقب افتادم کلا ذهنم رو آشفته میکنه😬
    ممنون از راهنمایی های همیشگی و خوبتون🌹

خواهش می کنم 🌷
    طبق این حضوری که داشتید من متوجه شدم شما خیلی قوی دارید پیش میرید ( مثل بقیه بچه‌های آلا 💪💪) خیلی مواظب باشید خیلی حیفه که دقیقه ۹۰ گل بخورید

بای ذنب قتلت🖤
    به کدامین گناه کشته شد؟؟
    #آرمان_علی_وردی

ابوالفضل ریسیا 1 پاسخ آخرین پاسخ
    4
    • ابوالفضل ریسیا ابوالفضل ریسی

سلام روزتون بخیر🙂
      راهکاری واسه مشکل کمال گرایی سراغ ندارید🤔
      مثلا من صبح اگر یک ساعت خواب موندم دیگه تا حد زیادی از بقیه روز نا امید میشم و گاهاً اون روز رو بیخیال میشم😮😯
      یا با خودم میگم ۱۰ساعت نشد ۶ ساعت رو هم اصلا نمیخوام🙄
      تلاش کردم درستش کنم ولی نمیشه
      این مشکل تو این زمان باقی مونده داره بهم لطمه میزنه
      اگر راهکاری دارید خوشحال میشم کمک کنید😊
      دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا 🌹
      فارغ-التحصیلان-آلاء 🌺
      romisa 🏵 ببخشید شما رو هم منشن کردم گفتم شایو بتونید کمکم کنید🙃

Amir Kazemi 0A آفلاین
      Amir Kazemi 0A آفلاین
      Amir Kazemi 0

ابوالفضل ریسی سلام دوست عزیز. میتونید دوتا کار انجام بدید.
      اول اینکه توی برنامتون دوساعت وقت ازاد اختصاص بدین به تحلیل ازمون لغت و ریدینگ و ... . اگر اون روز رو تمام و کمال خوندید، که تبریک میگم 😀 اون دوساعت رو هم باید کار کنید چون جزو برنامتونه. اگر یه همچین اتفاقاتی افتاد، اون دوساعت رو اختصاص بدین به درسی که نخوندین.
      دومین کاری که میتونین انجام بدین اینه که با خودتون کنار بیاید که کاچی بهتر از هیچی. اگه یه ذره از دست دادین اصلا مهم نیست. مهم اینه که بقیه رو از دست ندین. شما با حسرت خوردن اینکه یه ذرش از دست رفت بقیه رو هم از دست میدین.
      موفق باشین.

2
      • z GheibiZ z Gheibi

یه کنکوری هزار تا چیز را باید مدیریت کنه( کیفیت درس خوندن ، تعداد تست، مدیریت زمان و..) بعد تمام تمرکزش می‌ره سراغ چیزای بی‌فایده

سلام
        این به خاطر این هست که ذهنتونو رو محدود کردید به این که اگه دیر بیدار بشین نمیشه ده ساعت درس خوند
        کاملا غلطه، از این محدودیت ها خلاص بشین، من خیلی روزها را هفت صبح بیدار شدم نتونستم ده ساعت بخونم اما یک روزایی را تجربه کردم که از دوازده ظهر تا یازده شب ده ساعت را خوندم
        بخواین میشه
        شما میری سر جلسه ادبیات و عربی را خراب می‌کنی( البته همش تصورات ذهنی اون لحظه هستش و ممکنه کاملا غلط باشه) بعد میگین باشه سال بعد، عمومی ندارم دیگه اختصاصی هم نمیخوام؟!
        همین مطلب سال پیش برای خیلی افراد اتفاق افتاد، چون سوالات کنکور سخت بودن خیلی افراد هرچی پیش رفتن دیدن نمیشه رهاش کردن
        همین
        البته با توجه به چند پست دیگه شما به‌نظر می‌رسد مشکل شما یه چیز دیگه ای هست، مشکل بچه‌های قوی, توی ماه های آخر چون شما بیشتر مسیر را رفتین و الان یک مقدار خسته اید ولی هنوز توقع روزای اول را دارید

سوالی داشتید بفرمایید
        موفق باشید 🌷

به قول شما انگار خودم رو محدود کردم با اینکه واسه خودمم پیش اومده که واسه کاری که پیش اومده دیر شروع کردم و هم حجم و هم زمان اون روز رو رسوندم اما اینکه خواب موندم و عقب افتادم کلا ذهنم رو آشفته میکنه😬

خواهش می کنم 🌷
        طبق این حضوری که داشتید من متوجه شدم شما خیلی قوی دارید پیش میرید ( مثل بقیه بچه‌های آلا 💪💪) خیلی مواظب باشید خیلی حیفه که دقیقه ۹۰ گل بخورید

ابوالفضل ریسیا آفلاین
        ابوالفضل ریسیا آفلاین
        ابوالفضل ریسی

سلام
        بخواین میشه
        همین

سوالی داشتید بفرمایید
        موفق باشید 🌷

خواهش می کنم 🌷

ممنونم🌺
        دقیقا همین چیزی بود که ازش میترسیدم ولی به لطف شما و دوستان عزیز آلایی از این مشکل هم میگذرم💪

1 پاسخ آخرین پاسخ
        2
        • Amir Kazemi 0A Amir Kazemi 0

اول اینکه توی برنامتون دوساعت وقت ازاد اختصاص بدین به تحلیل ازمون لغت و ریدینگ و ... . اگر اون روز رو تمام و کمال خوندید، که تبریک میگم 😀 اون دوساعت رو هم باید کار کنید چون جزو برنامتونه. اگر یه همچین اتفاقاتی افتاد، اون دوساعت رو اختصاص بدین به درسی که نخوندین.
          دومین کاری که میتونین انجام بدین اینه که با خودتون کنار بیاید که کاچی بهتر از هیچی. اگه یه ذره از دست دادین اصلا مهم نیست. مهم اینه که بقیه رو از دست ندین. شما با حسرت خوردن اینکه یه ذرش از دست رفت بقیه رو هم از دست میدین.
          موفق باشین.

ابوالفضل ریسیا آفلاین
          ابوالفضل ریسیا آفلاین
          ابوالفضل ریسی

Amir Kazemi 0 در کمال گرایی گفته است:

موفق باشین.

سلام🙂
          این کار رو تازه انجام دادم اما ۱:۱۵h هست که با این روشی که گفتید بهتره با این شیوه باهاش برخورد کنم😊
          بخش آخر حرفهاتون هم کاملا درسته باید این تفکر رو در خودم ایجاد کنم
          ممنونم💮

1 پاسخ آخرین پاسخ
          1

سارا M 0 در کمال گرایی گفته است:

سلام
            باید این ویژگی رو بذارید کنار....... وگرنه تلاش هاتون هم اونقدری که باید جواب بده نمیده...... بحث یک روز نیست....که بحث چند ماه هست‌......باید پیوسته تلاش کنید...... باید تلاش کنید صبح زود بلند شید احیانا نشد برنامه رو روی همون ساعت ادامه بدید....
            امروز خواهرم که کنکورش رو هم پارسال داده بود....و الان دانشجو هست.....ی کاغذ رو پیدا کرده که خودش خطاب به خودش توش نوشته بود: بحث هم یکی دو روز نیست که بخوای بخوابی و بلند نشی از خواب غفلت. یادت باشه دیگه هیچ وقت هم چین فرصتی بهت داده نمیشه...پس محکم تلاش کن..... حواست هم باشه هر روزی که از دست بدی دیگه برنمی گردد،هیچ وقت.از الان تا کنکور یکی دو روز نیست....حواستو جمع کن.
            این رو که واسم خوند..... خودم تحت تاثیر قرار گرفتم....واقعا نمیشه ی روز رو دیر بلند شی...و بخوای از دستش بدی و مدام تکرار کنی...... فقط حسرت داره... صبح زود بلند شید..
            شما هم ی روز بلند نشدید...دیگه تکرار نکنید....اون روز رو هم بیخیال نشید و ادامه برنامه رو اجرا کنید.

سلام
            عجب متن خوبی خواهرتون داشتند😊
            ممنون از شما که راهنمایی کردید و این متن خوب رو هم قرار دادید🌺

سارا M 0س آفلاین
            سارا M 0س آفلاین
            سارا M 0
            خیرین کوچک دریا دل

ابوالفضل ریسی
            خواهش میکنم.🌹

اگ ب قیمت از دست دادنِ آرامشته زیادی گرونه!
            پس رهاش کن بره؛)

1 پاسخ آخرین پاسخ
            1
            • سارا M 0س آفلاین
              سارا M 0س آفلاین
              سارا M 0
              خیرین کوچک دریا دل

راستیییی ی چیز دیگه.....
              الان این همه که دوستان شما رو راهنمایی کردند....شاید بعضی هاش روی شما تاثیر آنچنانی نداشته باشه..‌.
              ی چیز دیگه که خیلی مهمه اینه ک باید خودتون رو بشناسید.....ببینید چه ویژگی دارید ...
              ی مثال میزنم....
              ممکنه ی دانش آموز درس نخون باشه و راهنمایی بخواد برای این مشکلش.....
              بعد من بیام بگم درس بخون که خوشبخت بشی....
              یکی دیگه بگه درس بخون که بدخت نشی....
              خب الان اون دانش آموز ممکنه چنان جمله دوم روش تاثیر بذاره که کلی تلاش کنه.
              میخوام بگم شما هم خودتون رو بشناسید ببینید چه چیزی تلاش شما رو تحریک میکنه.
              در کل این رو گفتم.‌.... که گاهی چنین مشکلاتی که واستون پیش اومد....با توجه به شناختی که از خودتون دارید...خودتون هم میتونید به خودتون کمک کنید. از راهنمایی های بقیه هم بهره ببرید...ولی خودتون رو فراموش نکنید.
              موفق باشید.

اگ ب قیمت از دست دادنِ آرامشته زیادی گرونه!
              پس رهاش کن بره؛)

4
              • samira pournazarS samira pournazar

سارا M 0 شما که بیشتر استرس دادی ایشون خودش به اندازه ی کافی سخت میگیره😅
                سروش قادری تبریک میگم واسه روحیه و تلاشتون. در مورد کمک هم خدا خیرتون بده و دست خودتون رو هم بگیره

سروش قادریس آفلاین
                سروش قادریس آفلاین
                سروش قادری

samira pournazar در کمال گرایی گفته است:

سارا M 0 شما که بیشتر استرس دادی ایشون خودش به اندازه ی کافی سخت میگیره😅
                سروش قادری تبریک میگم واسه روحیه و تلاشتون. در مورد کمک هم خدا خیرتون بده و دست خودتون رو هم بگیره

خواهش میکنم 🌻

1 پاسخ آخرین پاسخ
                3
                • سارا M 0س سارا M 0

راستیییی ی چیز دیگه.....
                  الان این همه که دوستان شما رو راهنمایی کردند....شاید بعضی هاش روی شما تاثیر آنچنانی نداشته باشه..‌.
                  ی چیز دیگه که خیلی مهمه اینه ک باید خودتون رو بشناسید.....ببینید چه ویژگی دارید ...
                  ی مثال میزنم....
                  در کل این رو گفتم.‌.... که گاهی چنین مشکلاتی که واستون پیش اومد....با توجه به شناختی که از خودتون دارید...خودتون هم میتونید به خودتون کمک کنید. از راهنمایی های بقیه هم بهره ببرید...ولی خودتون رو فراموش نکنید.
                  موفق باشید.

ابوالفضل ریسیا آفلاین
                  ابوالفضل ریسیا آفلاین
                  ابوالفضل ریسی

سارا M 0 در کمال گرایی گفته است:

راستیییی ی چیز دیگه.....
                  ی مثال میزنم....
                  موفق باشید.

کاملاً درسته🙂
                  بازم ممنون🌹

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  2

سلام روزتون بخیر🙂
                    راهکاری واسه مشکل کمال گرایی سراغ ندارید🤔
                    مثلا من صبح اگر یک ساعت خواب موندم دیگه تا حد زیادی از بقیه روز نا امید میشم و گاهاً اون روز رو بیخیال میشم😮😯
                    یا با خودم میگم ۱۰ساعت نشد ۶ ساعت رو هم اصلا نمیخوام🙄
                    تلاش کردم درستش کنم ولی نمیشه
                    این مشکل تو این زمان باقی مونده داره بهم لطمه میزنه
                    اگر راهکاری دارید خوشحال میشم کمک کنید😊
                    دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا 🌹
                    فارغ-التحصیلان-آلاء 🌺
                    romisa 🏵 ببخشید شما رو هم منشن کردم گفتم شایو بتونید کمکم کنید🙃

M آفلاین
                    M آفلاین
                    moohamad bahrami

ابوالفضل ریسی سلام منم قبلا اینطوریی بودم مثلا میگفتم سااعت6 صبح بیدار بشم وولی مثلا 7 بیدار میشدمم و وقتی دیر بیدار میشدمم عادت کردم میگفتم اشکل ندارهه 7 بیدار شدم میخونم تا جایی ک بتونمم و اصلا ووقتم از دست نرفته درس مو میخوندم بعدش میومدم استراحت میکردم دیگه یکم مطالب اون درس رو یکم زوودتر میخوندم چون دیر بیدار شدم و شبم یه یک نیم ساعتی دیر تر تمومش میکردم و اصن نباید ب فکرش باشی وو شبام زود بخوابی گوشیتو بزاریی مثلا اگه میخوایی8 بیدار شی گوشیتوو بزاریی ساعت7.30 شبا زو.د بخوواب ک صبا سرحال و زود بیدار شی اصنم بهش فکر نکن توو ووقتی بیدار شدیی و میتونی تا اخر شب هر ساعتی اوون درس و تموم کنی

1
                    • M moohamad bahrami

ابوالفضل ریسی سلام منم قبلا اینطوریی بودم مثلا میگفتم سااعت6 صبح بیدار بشم وولی مثلا 7 بیدار میشدمم و وقتی دیر بیدار میشدمم عادت کردم میگفتم اشکل ندارهه 7 بیدار شدم میخونم تا جایی ک بتونمم و اصلا ووقتم از دست نرفته درس مو میخوندم بعدش میومدم استراحت میکردم دیگه یکم مطالب اون درس رو یکم زوودتر میخوندم چون دیر بیدار شدم و شبم یه یک نیم ساعتی دیر تر تمومش میکردم و اصن نباید ب فکرش باشی وو شبام زود بخوابی گوشیتو بزاریی مثلا اگه میخوایی8 بیدار شی گوشیتوو بزاریی ساعت7.30 شبا زو.د بخوواب ک صبا سرحال و زود بیدار شی اصنم بهش فکر نکن توو ووقتی بیدار شدیی و میتونی تا اخر شب هر ساعتی اوون درس و تموم کنی

ابوالفضل ریسیا آفلاین
                      ابوالفضل ریسیا آفلاین
                      ابوالفضل ریسی

moohamad bahrami در کمال گرایی گفته است:

سلام🙂
                      ممنون از توضیحات خوبتون😊🌹🌺

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      2
                      پاسخ
                      • پاسخ به عنوان موضوع
                      وارد شوید تا پست بفرستید
                      • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                      • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                      • بیشترین رای ها

• 1
                      • 2