باهم درس خوندن بچه های یازدهم
-
HADAF MAN من بعضی وقتا کلا وا میدم! نمیدونم چیکار کنم
mohammad kebryia در باهم درس خوندن بچه های یازدهم گفته است:
بهتر نیست یه تاپیک جدا گانه بزنین؟ اونجوری بهتر جواب میدن بچه ها فک کنم
-
mohammad kebryia حرف زدن با خدا کمکت میکنه کاملا تو دلی و کاملا راحت انگار داری با صمیمی ترین دوستت حرف میزنی
-
mohammad kebryia حرف زدن با خدا کمکت میکنه کاملا تو دلی و کاملا راحت انگار داری با صمیمی ترین دوستت حرف میزنی
HADAF MAN میشه راهنمایی کنید چی بگم مثلا؟!
-
mohammad kebryia هر چی دل تنگت میخواد
این دیگه ب راهنمایی نیاز نداره -
سلام رفقا! امیدوار حال دلتون خوب باشه زندگیتون هم بر وفق مرادتون بگذره!
یسوال کوچولو ولی مهم(!) دارم.. لطفا جواب بدین نرسی از همتون
و اما سوال: وقتی انیززه تون کم میشه چیکار میکنید دوباره شارژ میشین؟!mohammad kebryia مینویسم!
حتما انجامش بدید حداقل به عنوان تجربه -
این پست پاک شده! -
mohammad kebryia مینویسم!
حتما انجامش بدید حداقل به عنوان تجربه@narjes-hashemi چیو مینویسین؟!
-
HADAF MAN در باهم درس خوندن بچه های یازدهم گفته است:
بچه ها برام دعا کنید یه شرایطی پیش اومده برام که به دعاتون نیاز دارم
ممنون -
mohammad kebryia هر چی که میخوای مقلا من همیشه این موقع ها با این جمله شروع میکنم که خدا خودت بهتر از من میدونی که چی تو دل و ذهنم میگذره و حالا هر دل تنگی هر دردی رو دارم میگم هم خودم خالی میشم چون گریه میکنم هم دیگه بهشون فکر نمیکنم
-
@narjes-hashemi چیو مینویسین؟!
mohammad kebryia آرزوهاو اون اهدفی که دارم
یه کتابی هست از هنریت آنه کلاوسر به نام بنویس تا اتفاق بیوفتد درباره ی دنیای نوشتن میگه..
سعی کنید چیزایی که مانع پیشرفتتون میشه و اون چیزایی که همیشه بهشون فکر میکنید بنویسید علاوه بر اینکه بعد یه زمانی به اون روزاتون میخندید باعث جذب میشه
نمیشه کل کتاب رو گفت و فکر میکنم این تاپیک اسپم میشه کتاب رو بخونید نتیجه میده.کمکی بود درخدمتم -
mohammad kebryia آرزوهاو اون اهدفی که دارم
یه کتابی هست از هنریت آنه کلاوسر به نام بنویس تا اتفاق بیوفتد درباره ی دنیای نوشتن میگه..
سعی کنید چیزایی که مانع پیشرفتتون میشه و اون چیزایی که همیشه بهشون فکر میکنید بنویسید علاوه بر اینکه بعد یه زمانی به اون روزاتون میخندید باعث جذب میشه
نمیشه کل کتاب رو گفت و فکر میکنم این تاپیک اسپم میشه کتاب رو بخونید نتیجه میده.کمکی بود درخدمتم@narjes-hashemi ممنون مرسی
-
mohammad kebryia هر چی که میخوای مقلا من همیشه این موقع ها با این جمله شروع میکنم که خدا خودت بهتر از من میدونی که چی تو دل و ذهنم میگذره و حالا هر دل تنگی هر دردی رو دارم میگم هم خودم خالی میشم چون گریه میکنم هم دیگه بهشون فکر نمیکنم
HADAF MAN سپاس!
-
@narjes-hashemi ممنون مرسی
mohammad kebryia موفق باشید!
-
HADAF MAN سپاس!
mohammad kebryia انشالله که همه چی برات خوب پیش بره
-
سلام دوستان گزارش ۰۰/۰۱/۲۸:
یک ساعت زیست با ۲۲ تا تست
یک ساعت شیمی
یک ساعت دینی