باهم درس خوندن بچه های یازدهم
-
mohammad kebryia آرزوهاو اون اهدفی که دارم
یه کتابی هست از هنریت آنه کلاوسر به نام بنویس تا اتفاق بیوفتد درباره ی دنیای نوشتن میگه..
سعی کنید چیزایی که مانع پیشرفتتون میشه و اون چیزایی که همیشه بهشون فکر میکنید بنویسید علاوه بر اینکه بعد یه زمانی به اون روزاتون میخندید باعث جذب میشه
نمیشه کل کتاب رو گفت و فکر میکنم این تاپیک اسپم میشه کتاب رو بخونید نتیجه میده.کمکی بود درخدمتم@narjes-hashemi ممنون مرسی
-
mohammad kebryia هر چی که میخوای مقلا من همیشه این موقع ها با این جمله شروع میکنم که خدا خودت بهتر از من میدونی که چی تو دل و ذهنم میگذره و حالا هر دل تنگی هر دردی رو دارم میگم هم خودم خالی میشم چون گریه میکنم هم دیگه بهشون فکر نمیکنم
HADAF MAN سپاس!
-
@narjes-hashemi ممنون مرسی
mohammad kebryia موفق باشید!
-
HADAF MAN سپاس!
mohammad kebryia انشالله که همه چی برات خوب پیش بره
-
سلام دوستان گزارش ۰۰/۰۱/۲۸:
یک ساعت زیست با ۲۲ تا تست
یک ساعت شیمی
یک ساعت دینی
یک ساعت فیزیک با ۱۱ تا تست -
@فرناز-مقیمی سلام سلام
-
@فرناز-مقیمی سلام سلام
Mobina Amandadi 0 سلام عزیزم خوش اومدی منتظرت بودیم.
-
@فرناز-مقیمی سلام سلام
Mobina Amandadi 0 امروز فقط ۲فصل ریاضی خلاصه کردم یک جوری جمع بندی ولی درکل اخر شب تا صبح زود میخونم که بقیه اش هم میگم چی خوندم تا ساعت ۷صبح
-
Mobina Amandadi 0 سلام عزیزم خوش اومدی منتظرت بودیم.
@فرناز-مقیمی ممنونم
-
@فرناز-مقیمی سلام سلام
Mobina Amandadi 0 راستی تغییرات جدید تو الا داشتیم داخل چت نمیشه رفت کاریم داشتی تو واتساپ منتظرتم
و ممنون میشم دیگه اینجا اسپم ندید -
Mobina Amandadi 0 راستی تغییرات جدید تو الا داشتیم داخل چت نمیشه رفت کاریم داشتی تو واتساپ منتظرتم
و ممنون میشم دیگه اینجا اسپم ندید@فرناز-مقیمی اععع خوب شد گفتی دیدم هرچی میزنم نمی اید
-
@فرناز-مقیمی اععع خوب شد گفتی دیدم هرچی میزنم نمی اید
Mobina Amandadi 0 ممنون میشم دیگه اینجا چت نکنیم
ببخشید قانون جدید است
خداحافظ -
سلام به همه گی امروز یک ساعت فیزیک
دوباره چرا همه تون باهم گزارش نمیدینقهر کردین؟
بیایم اشتی قهر خوب نیست@فرناز-مقیمی سلام والا من از انگیزه افتادم حالمم خوب نیس