آزمون جامع سنجش
-
@ftm-dh در آزمون جامع سنجش گفته است:
@dr-rashidi سلام خب خداروشکر
چجوری 4 ساعتو تایم گرفت برا شما:..... بعد از دانلود پی دی اف یا بعد از ورود به فرم ثبت پاسخ ؟!
واینکه سطح سوالا چجوری بود ؟من بعد از وارد کردن اطلاعات پی دی افو دانلود کردم و رفتم تو قسمت پاسخبرگ
بعد صفحه رو باز گذاشتم و همونجوری گذاشتم بمونه و رفتم سراغ پی دی اف
جواب تستارو تو یه برگه نوشتم و اخر هر درس میرفتم سراغ پاسخنامه و واردش میکردم
زمانشم از 4 ساعت شروع شد و معکوس اومد پایین تا صفر@dr-rashidi اها یعنی به صورت همزمان ؟
-
-
@dr-rashidi یعنی پی دی اف که دان میشه
تایم میزنه و باید هم زمان سوالو که توی برگه برا خودتت جواب دادی وارد پاسخ نامه هم کنی!
یا اینکه ن بد متوجه شدم:person_facepalming_light_skin_tone:
وحالت دوم پی دی اف دان کنی تایم نمیزنه و باید بعد 4 ساعت بیای وارد فرم ثبت پاسخ شی و از اون لحظه تایم میزنه ؟! -
@ftm-dh
من بعد از اینکه رفتم فرم ورود به پاسخ برام شماره معکوس زد -
سلام دوستان
میشه کسی که تا به حال آزمون جامع آنلاین داده راهنماییم کنه

این یعنی چی؟
یعنی حتما باید اول گزینه هارو تو یه برگه واس خودم وارد کنم و بعد از ۴ ساعت بهم زمان اضافی میده تا وارد پاسخبرگ کنم ؟زمان استاندارد رو خودش میگیره؟ یعنی اول عمومی و تا عمومی تموم نشه نمیره اختصاصی؟
در واقع سوالم اینکه چطوری زمان بندی میکنه و چطوری دفترچه هارو در اختیارمون میزاره .ممنونم🌹
دانش-آموزان-آلاء
فارغ-التحصیلان-آلاء اگر که پارسال و سال های قبل شرکت کردین و میدونین ممنون میشم راهنماییم کنید🌹@mitra-ism-rahmani
@kosar-mottaghi
ممنونم🌸 -
@sara-haghighatrad اوکیه مرسی عزیزم
-
@ftm-dh
خواهش میکنم🌸 -
تایم میزنه و باید هم زمان سوالو که توی برگه برا خودتت جواب دادی وارد پاسخ نامه هم کنی!
وحالت دوم پی دی اف دان کنی تایم نمیزنه و باید بعد 4 ساعت بیای وارد فرم ثبت پاسخ شی و از اون لحظه تایم میزنه ؟!@ftm-dh در آزمون جامع سنجش گفته است:
وحالت دوم پی دی اف دان کنی تایم نمیزنه و باید بعد 4 ساعت بیای وارد فرم ثبت پاسخ شی و از اون لحظه تایم میزنه ؟!شما اصن سوالارو که دان میکنی تایم شروع میشه
-
@ftm-dh در آزمون جامع سنجش گفته است:
وحالت دوم پی دی اف دان کنی تایم نمیزنه و باید بعد 4 ساعت بیای وارد فرم ثبت پاسخ شی و از اون لحظه تایم میزنه ؟!شما اصن سوالارو که دان میکنی تایم شروع میشه
@dr-rashidi جدی
چی بگم والا
بعضیاحرف شمارو میززنن بعضیا هم نه :)
گیج شدم:person_shrugging_medium-light_skin_tone: -
خیلی ذهن خودتو درگیر نکن
چیز مهمی نیست -
@dr-rashidi جدی
چی بگم والا
بعضیاحرف شمارو میززنن بعضیا هم نه :)
گیج شدم:person_shrugging_medium-light_skin_tone:@ftm-dh من پارسال ک امتحان میدادم سوالارو دان میکردم میرفتم جواب میدادم میومدم
زمانش نمیرفت اگه تو آپدیت جدید اینجوری شده نمیدونم