آزمون جامع سنجش
-
-
@dr-rashidi یعنی پی دی اف که دان میشه
تایم میزنه و باید هم زمان سوالو که توی برگه برا خودتت جواب دادی وارد پاسخ نامه هم کنی!
یا اینکه ن بد متوجه شدم:person_facepalming_light_skin_tone:
وحالت دوم پی دی اف دان کنی تایم نمیزنه و باید بعد 4 ساعت بیای وارد فرم ثبت پاسخ شی و از اون لحظه تایم میزنه ؟! -
@ftm-dh
من بعد از اینکه رفتم فرم ورود به پاسخ برام شماره معکوس زد -
سلام دوستان
میشه کسی که تا به حال آزمون جامع آنلاین داده راهنماییم کنه

این یعنی چی؟
یعنی حتما باید اول گزینه هارو تو یه برگه واس خودم وارد کنم و بعد از ۴ ساعت بهم زمان اضافی میده تا وارد پاسخبرگ کنم ؟زمان استاندارد رو خودش میگیره؟ یعنی اول عمومی و تا عمومی تموم نشه نمیره اختصاصی؟
در واقع سوالم اینکه چطوری زمان بندی میکنه و چطوری دفترچه هارو در اختیارمون میزاره .ممنونم🌹
دانش-آموزان-آلاء
فارغ-التحصیلان-آلاء اگر که پارسال و سال های قبل شرکت کردین و میدونین ممنون میشم راهنماییم کنید🌹@mitra-ism-rahmani
@kosar-mottaghi
ممنونم🌸 -
@sara-haghighatrad اوکیه مرسی عزیزم
-
@ftm-dh
خواهش میکنم🌸 -
تایم میزنه و باید هم زمان سوالو که توی برگه برا خودتت جواب دادی وارد پاسخ نامه هم کنی!
وحالت دوم پی دی اف دان کنی تایم نمیزنه و باید بعد 4 ساعت بیای وارد فرم ثبت پاسخ شی و از اون لحظه تایم میزنه ؟!@ftm-dh در آزمون جامع سنجش گفته است:
وحالت دوم پی دی اف دان کنی تایم نمیزنه و باید بعد 4 ساعت بیای وارد فرم ثبت پاسخ شی و از اون لحظه تایم میزنه ؟!شما اصن سوالارو که دان میکنی تایم شروع میشه
-
@ftm-dh در آزمون جامع سنجش گفته است:
وحالت دوم پی دی اف دان کنی تایم نمیزنه و باید بعد 4 ساعت بیای وارد فرم ثبت پاسخ شی و از اون لحظه تایم میزنه ؟!شما اصن سوالارو که دان میکنی تایم شروع میشه
@dr-rashidi جدی
چی بگم والا
بعضیاحرف شمارو میززنن بعضیا هم نه :)
گیج شدم:person_shrugging_medium-light_skin_tone: -
خیلی ذهن خودتو درگیر نکن
چیز مهمی نیست -
@dr-rashidi جدی
چی بگم والا
بعضیاحرف شمارو میززنن بعضیا هم نه :)
گیج شدم:person_shrugging_medium-light_skin_tone:@ftm-dh من پارسال ک امتحان میدادم سوالارو دان میکردم میرفتم جواب میدادم میومدم
زمانش نمیرفت اگه تو آپدیت جدید اینجوری شده نمیدونم