سوال سیملوله
-
سلام دوستان اگه میشه این سوال فیزیک رو برام حل کنید ممنونم

همیار تجربیا ریاضیا بچه-های-کنکور-تجربی-1400 بچه-های-کنکور-ریاضی-1400 بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم بچه-های-همخوانی دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دوازدهم یازدهم ناظم
-

سلام
من سوالو حل کردم تا حد زیادیم بهش مطمئنم و احساس میکنم که جرم و چگالی رو برای به چالش کشیدن ذهنمون داده بود
اگه مشکلی بود اطلاع بدید -

سلام
من سوالو حل کردم تا حد زیادیم بهش مطمئنم و احساس میکنم که جرم و چگالی رو برای به چالش کشیدن ذهنمون داده بود
اگه مشکلی بود اطلاع بدید@dr-rashidi منم اینجوری حل کردم ولی جواب یک نهم شده
-
@dr-rashidi منم اینجوری حل کردم ولی جواب یک نهم شده
Arefe Heydari
سلام 🌸
این سوال رو قبلا تو یه تاپیک حل کردم با کمک دوستان
حالا دیگ درست غلطیشو نمدونم
ولی این نتیجه گیریه آخرم شد

اینم خود پاسخنامه هست -
Arefe Heydari
سلام 🌸
این سوال رو قبلا تو یه تاپیک حل کردم با کمک دوستان
حالا دیگ درست غلطیشو نمدونم
ولی این نتیجه گیریه آخرم شد

اینم خود پاسخنامه هست@sara-haghighatrad سلام اره درسته من خود پاسخنامه رو متوجه نمیشم چیکار کرده!!
-
@sara-haghighatrad سلام اره درسته من خود پاسخنامه رو متوجه نمیشم چیکار کرده!!
Arefe Heydari
از روی اونی که نوشتم چی؟ -
Arefe Heydari
از روی اونی که نوشتم چی؟@sara-haghighatrad حل خودتونو متوجه میشم ولی حل پاسخنامه رو نه...
-
@sara-haghighatrad حل خودتونو متوجه میشم ولی حل پاسخنامه رو نه...
Arefe Heydari
خب فک کنم همونه فقط من باز ترش کردم -
Arefe Heydari
خب فک کنم همونه فقط من باز ترش کردم@sara-haghighatrad یکم طولانیه...حل سریع تر وتستی ترو میخوام
-
@sara-haghighatrad یکم طولانیه...حل سریع تر وتستی ترو میخوام
Arefe Heydari آها به این دلیل طولانی شده که خیلی با جزییات نوشتم (حتی فارسیاشم نوشتم😁)
راه سریع تر بلد نیستم
موفق باشین🌸 -
Arefe Heydari آها به این دلیل طولانی شده که خیلی با جزییات نوشتم (حتی فارسیاشم نوشتم😁)
راه سریع تر بلد نیستم
موفق باشین🌸@sara-haghighatrad اره درسته بهر حال خیلی ممنونم👌
بعد یه چیز دیگه تو خود پاسخنامه رو که نگاه کنید اون خط آخر،از کمیت n استفاده کرده که شده تعداد دور سیم تقسیم بر طول سیملوله؛ شما نمیدونید منظورش ازnچیه؟ -
@sara-haghighatrad اره درسته بهر حال خیلی ممنونم👌
بعد یه چیز دیگه تو خود پاسخنامه رو که نگاه کنید اون خط آخر،از کمیت n استفاده کرده که شده تعداد دور سیم تقسیم بر طول سیملوله؛ شما نمیدونید منظورش ازnچیه؟Arefe Heydari

اینطوریع🌸 -
Arefe Heydari

اینطوریع🌸@sara-haghighatrad پس یعنی این فرمولی که برای nنوشته چیز خاصی نیست وnکمیت خاصی رو تعریف نمیکنه و فقط بجای اون کسر و برای ساده تر بودهn گذاشته؛ درسته؟(این فرمولی که برای nنوشته رو جایی ندیده بودم)
-
@sara-haghighatrad پس یعنی این فرمولی که برای nنوشته چیز خاصی نیست وnکمیت خاصی رو تعریف نمیکنه و فقط بجای اون کسر و برای ساده تر بودهn گذاشته؛ درسته؟(این فرمولی که برای nنوشته رو جایی ندیده بودم)
Arefe Heydari
متوجه نمیشم کدوم فرمول رو تا به حال ندیده بودین ؟ اینو؟

-
Arefe Heydari
متوجه نمیشم کدوم فرمول رو تا به حال ندیده بودین ؟ اینو؟

@sara-haghighatrad اره
-
@sara-haghighatrad اره
Arefe Heydari
این فرمول رو داریم
چیزه خاصی نیست
به جای N/L مینویسن n -
Arefe Heydari
این فرمول رو داریم
چیزه خاصی نیست
به جای N/L مینویسن n@sara-haghighatrad

یکی از اساتید فیزیک این قسمتو اینجوری حل کردند و اینجا هم از nاستفاده کردند نمیفهمم مفهومش چیه اصلا بجای nباید چی بذارم -
@sara-haghighatrad

یکی از اساتید فیزیک این قسمتو اینجوری حل کردند و اینجا هم از nاستفاده کردند نمیفهمم مفهومش چیه اصلا بجای nباید چی بذارمArefe Heydari
اینو متوجه نشدم
اما این n که گفتم قضیش اینه

-
Arefe Heydari
اینو متوجه نشدم
اما این n که گفتم قضیش اینه

@sara-haghighatrad آهان حالا فهمیدم مرسییی🌺🌹
-
@sara-haghighatrad آهان حالا فهمیدم مرسییی🌺🌹
Arefe Heydari خواهش میکنم🌸 التماس دعا🌹
اونی که تو برگه خودتون هم نوشتید فهمیدید؟