سوال سیملوله
-
@sara-haghighatrad حل خودتونو متوجه میشم ولی حل پاسخنامه رو نه...
Arefe Heydari
خب فک کنم همونه فقط من باز ترش کردم -
Arefe Heydari
خب فک کنم همونه فقط من باز ترش کردم@sara-haghighatrad یکم طولانیه...حل سریع تر وتستی ترو میخوام
-
@sara-haghighatrad یکم طولانیه...حل سریع تر وتستی ترو میخوام
Arefe Heydari آها به این دلیل طولانی شده که خیلی با جزییات نوشتم (حتی فارسیاشم نوشتم😁)
راه سریع تر بلد نیستم
موفق باشین🌸 -
Arefe Heydari آها به این دلیل طولانی شده که خیلی با جزییات نوشتم (حتی فارسیاشم نوشتم😁)
راه سریع تر بلد نیستم
موفق باشین🌸@sara-haghighatrad اره درسته بهر حال خیلی ممنونم👌
بعد یه چیز دیگه تو خود پاسخنامه رو که نگاه کنید اون خط آخر،از کمیت n استفاده کرده که شده تعداد دور سیم تقسیم بر طول سیملوله؛ شما نمیدونید منظورش ازnچیه؟ -
@sara-haghighatrad اره درسته بهر حال خیلی ممنونم👌
بعد یه چیز دیگه تو خود پاسخنامه رو که نگاه کنید اون خط آخر،از کمیت n استفاده کرده که شده تعداد دور سیم تقسیم بر طول سیملوله؛ شما نمیدونید منظورش ازnچیه؟Arefe Heydari

اینطوریع🌸 -
Arefe Heydari

اینطوریع🌸@sara-haghighatrad پس یعنی این فرمولی که برای nنوشته چیز خاصی نیست وnکمیت خاصی رو تعریف نمیکنه و فقط بجای اون کسر و برای ساده تر بودهn گذاشته؛ درسته؟(این فرمولی که برای nنوشته رو جایی ندیده بودم)
-
@sara-haghighatrad پس یعنی این فرمولی که برای nنوشته چیز خاصی نیست وnکمیت خاصی رو تعریف نمیکنه و فقط بجای اون کسر و برای ساده تر بودهn گذاشته؛ درسته؟(این فرمولی که برای nنوشته رو جایی ندیده بودم)
Arefe Heydari
متوجه نمیشم کدوم فرمول رو تا به حال ندیده بودین ؟ اینو؟

-
Arefe Heydari
متوجه نمیشم کدوم فرمول رو تا به حال ندیده بودین ؟ اینو؟

@sara-haghighatrad اره
-
@sara-haghighatrad اره
Arefe Heydari
این فرمول رو داریم
چیزه خاصی نیست
به جای N/L مینویسن n -
Arefe Heydari
این فرمول رو داریم
چیزه خاصی نیست
به جای N/L مینویسن n@sara-haghighatrad

یکی از اساتید فیزیک این قسمتو اینجوری حل کردند و اینجا هم از nاستفاده کردند نمیفهمم مفهومش چیه اصلا بجای nباید چی بذارم -
@sara-haghighatrad

یکی از اساتید فیزیک این قسمتو اینجوری حل کردند و اینجا هم از nاستفاده کردند نمیفهمم مفهومش چیه اصلا بجای nباید چی بذارمArefe Heydari
اینو متوجه نشدم
اما این n که گفتم قضیش اینه

-
Arefe Heydari
اینو متوجه نشدم
اما این n که گفتم قضیش اینه

@sara-haghighatrad آهان حالا فهمیدم مرسییی🌺🌹
-
@sara-haghighatrad آهان حالا فهمیدم مرسییی🌺🌹
Arefe Heydari خواهش میکنم🌸 التماس دعا🌹
اونی که تو برگه خودتون هم نوشتید فهمیدید؟ -
Arefe Heydari خواهش میکنم🌸 التماس دعا🌹
اونی که تو برگه خودتون هم نوشتید فهمیدید؟@sara-haghighatrad
محتاجیم به دعا🌺🌹
نه متاسفانه اونو متوجه نشدم. -
@sara-haghighatrad
محتاجیم به دعا🌺🌹
نه متاسفانه اونو متوجه نشدم.Arefe Heydari
به نظرم اونو یه تاپیک جدا بزنین بهتره🌹 -
Arefe Heydari
به نظرم اونو یه تاپیک جدا بزنین بهتره🌹@sara-haghighatrad حالا از خود دبیر فیزیکی که حل کردن برام میپرسم اگه به نتیجه نرسیدم دوباره یه تاپیک جدا میزنم🙏💐🌷
-
@sara-haghighatrad حالا از خود دبیر فیزیکی که حل کردن برام میپرسم اگه به نتیجه نرسیدم دوباره یه تاپیک جدا میزنم🙏💐🌷
Arefe Heydari
باش اگه فهمیدین ممنون میشم به منم بگید
موفق باشید🌸 -
Arefe Heydari
باش اگه فهمیدین ممنون میشم به منم بگید
موفق باشید🌸@sara-haghighatrad
چشم حتما👌🌻 -
@sara-haghighatrad
چشم حتما👌🌻Arefe Heydari
ممنونم🌸 -
Arefe Heydari
ممنونم🌸@sara-haghighatrad سلام سارا جان وقتت بخیر باشه...سواله رو پرسیدم و نتیجه این شد که کلا این nبا اون n اصلا یکی نیست وکلی فرق داره...اون nکه دبیر فیزیک نوشتن یه پارامتر ساده هست مثل x یا zو...و گفتن منظورشون این بوده که تعداد حلقه از تقسیم طول سیم به محیط حلقه بدست میاد که خود طول سیم دوباره باز میشه واز جرم وچگالی واینا بدست میاد وایشون دیگه بازش نکردن وبجاش nگذاشتن...الان تو عکس مشخص کردم منظور از nچی بوده