ریاضی تابع
-
سلام دوستان میشه اینو حل کنید برام گزینه 2درسته

همیار تجربیا ریاضیا بچه-های-کنکور-تجربی-1400 بچه-های-کنکور-ریاضی-1400 بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم بچه-های-همخوانی دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دوازدهم یازدهم ناظم -
سلام دوستان میشه اینو حل کنید برام گزینه 2درسته

همیار تجربیا ریاضیا بچه-های-کنکور-تجربی-1400 بچه-های-کنکور-ریاضی-1400 بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم بچه-های-همخوانی دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دوازدهم یازدهم ناظمArefe Heydari
😱😱😱من این سوالو وقتی توی سنجش دیدم اصن نتونستم حلش کنم🤕
ولی مثل همیشه هروقت میام بیرون از آزمون میبینم سوال راحت بوده🤧
بفرمایید فکر کنم حلش اینطوره

-
Arefe Heydari
😱😱😱من این سوالو وقتی توی سنجش دیدم اصن نتونستم حلش کنم🤕
ولی مثل همیشه هروقت میام بیرون از آزمون میبینم سوال راحت بوده🤧
بفرمایید فکر کنم حلش اینطوره

@infinitie-a
درسته👌😂
خیلی ممنون🌹 -
@infinitie-a
درسته👌😂
خیلی ممنون🌹Arefe Heydari خواهش میکنم 😅
-
واو باورم نمیشه اینقد راحت بد
من 80 به بالا میزنم ولی اصلا به ذهتم نرسید
چقدر راحت! -
jana bin شما واقعا ریاضیتونو بالای 80 میزنید؟ یه سوال هندسه پرسیده بودم تو قسمت حل نشده ها هست میشه بیاید اونو جواب بدید
-
jana bin شما واقعا ریاضیتونو بالای 80 میزنید؟ یه سوال هندسه پرسیده بودم تو قسمت حل نشده ها هست میشه بیاید اونو جواب بدید
Arefe Heydari آره مثلا جمع بندی نیم سال اول دوازدهم رو که تابع و مثلثات و حد بود 87 زدم چند مدت پیش
حالا نگاه میکنم ولی من هندسه (مخصوصا تالس و تشابه) رو واقعا میلنگم ولی دایره و اجسام رو خوبم -
Arefe Heydari آره مثلا جمع بندی نیم سال اول دوازدهم رو که تابع و مثلثات و حد بود 87 زدم چند مدت پیش
حالا نگاه میکنم ولی من هندسه (مخصوصا تالس و تشابه) رو واقعا میلنگم ولی دایره و اجسام رو خوبمjana bin
عالیه👌
اون قسمت شمارو تگ کردم که راحت تر تاپیک رو پیدا کنید خیلی ممنون میشم