ریاضی تابع
-
سلام دوستان میشه اینو حل کنید برام گزینه 2درسته
@همیار @تجربیا @ریاضیا @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @بچه-های-کنکور-ریاضی-1400 @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-همخوانی @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دوازدهم @یازدهم @ناظم -
سلام دوستان میشه اینو حل کنید برام گزینه 2درسته
@همیار @تجربیا @ریاضیا @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @بچه-های-کنکور-ریاضی-1400 @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-همخوانی @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دوازدهم @یازدهم @ناظمArefe Heydari
من این سوالو وقتی توی سنجش دیدم اصن نتونستم حلش کنم
ولی مثل همیشه هروقت میام بیرون از آزمون میبینم سوال راحت بوده
بفرمایید فکر کنم حلش اینطوره
-
Arefe Heydari
من این سوالو وقتی توی سنجش دیدم اصن نتونستم حلش کنم
ولی مثل همیشه هروقت میام بیرون از آزمون میبینم سوال راحت بوده
بفرمایید فکر کنم حلش اینطوره
@infinitie-a
درسته
خیلی ممنون -
@infinitie-a
درسته
خیلی ممنونArefe Heydari خواهش میکنم
-
واو باورم نمیشه اینقد راحت بد
من 80 به بالا میزنم ولی اصلا به ذهتم نرسید
چقدر راحت! -
jana bin شما واقعا ریاضیتونو بالای 80 میزنید؟ یه سوال هندسه پرسیده بودم تو قسمت حل نشده ها هست میشه بیاید اونو جواب بدید
-
jana bin شما واقعا ریاضیتونو بالای 80 میزنید؟ یه سوال هندسه پرسیده بودم تو قسمت حل نشده ها هست میشه بیاید اونو جواب بدید
Arefe Heydari آره مثلا جمع بندی نیم سال اول دوازدهم رو که تابع و مثلثات و حد بود 87 زدم چند مدت پیش
حالا نگاه میکنم ولی من هندسه (مخصوصا تالس و تشابه) رو واقعا میلنگم ولی دایره و اجسام رو خوبم -
Arefe Heydari آره مثلا جمع بندی نیم سال اول دوازدهم رو که تابع و مثلثات و حد بود 87 زدم چند مدت پیش
حالا نگاه میکنم ولی من هندسه (مخصوصا تالس و تشابه) رو واقعا میلنگم ولی دایره و اجسام رو خوبمjana bin
عالیه
اون قسمت شمارو تگ کردم که راحت تر تاپیک رو پیدا کنید خیلی ممنون میشم