گیج شدم(=
-
zeinab dehghani ایهام بستگی داره به بقیه کلمات دیگه
zoohre hocini تو پاسخنامه برای سوالایی ک این بیت اومده کلمه شیرین رو مورد بررسی گذاشته
حالا شما بگو الان شیرین ایهامه یا ایهام تناسب....بادلیل محکم و خوب...
کاری ب بقیه ی آرایه هاهم نداریم الان -
گفتید اگه دعوا بود خبرتون کنم😂
zeinab dehghani 🤭😂
(شوخی میکنم ولی از نظـر من شبیه دعواس😐) -
گفتید اگه دعوا بود خبرتون کنم😂
zeinab dehghani 🤭😂
(شوخی میکنم ولی از نظـر من شبیه دعواس😐)فاطمه خلیلی اگه ی وقت دوباره دعوا تو انجمن گُر گرفت تگت میکنم بیای دعوا ببینی:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
اینا بحثِ درسیه:winking_face: -
zoohre hocini تو پاسخنامه برای سوالایی ک این بیت اومده کلمه شیرین رو مورد بررسی گذاشته
حالا شما بگو الان شیرین ایهامه یا ایهام تناسب....بادلیل محکم و خوب...
کاری ب بقیه ی آرایه هاهم نداریم الانzeinab dehghani ببینید نه ایهام داره نه ایهام تناسب من قیافه دبیرمونو وقتی اینو توضیح میداد حتی یادمه اینجا شیرین همون شیرین خانومه
تامام تامام -
zeinab dehghani ببینید نه ایهام داره نه ایهام تناسب من قیافه دبیرمونو وقتی اینو توضیح میداد حتی یادمه اینجا شیرین همون شیرین خانومه
تامام تامامzoohre hocini 😂 با لطافت بود البته easy tamam
-
zeinab dehghani ببینید نه ایهام داره نه ایهام تناسب من قیافه دبیرمونو وقتی اینو توضیح میداد حتی یادمه اینجا شیرین همون شیرین خانومه
تامام تامامzoohre hocini یعنی کتاب تست و چندنمونه از مسائل اشتباه کردن!! :/
zoohre hocini در گیج شدم(= گفته است:
zoohre hocini 😂 با لطافت با اون لطافت ها فقط
آرههههههه :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: انصافا سرشار از لطافته.....تامام تامام ایزی ایزی:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
zoohre hocini یعنی کتاب تست و چندنمونه از مسائل اشتباه کردن!! :/
آرههههههه :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: انصافا سرشار از لطافته.....تامام تامام ایزی ایزی:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
zeinab dehghani بخدا بود🤣
-
zoohre hocini یعنی کتاب تست و چندنمونه از مسائل اشتباه کردن!! :/
zeinab dehghani شما حتما اشتباه یادتونه، چون نداره واقعا
-
zeinab dehghani شما حتما اشتباه یادتونه، چون نداره واقعا
zoohre hocini عا تا شب باگوشی میامو عکس این سوالو میفرستم:face_with_head-bandage: :face_with_head-bandage: :face_with_head-bandage: :face_with_head-bandage:
-
zeinab dehghani بخدا بود🤣
zoohre hocini میدونم بابا:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
zoohre hocini میدونم بابا:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
zoohre hocini عا تا شب باگوشی میامو عکس این سوالو میفرستم:face_with_head-bandage: :face_with_head-bandage: :face_with_head-bandage: :face_with_head-bandage:
zeinab dehghani منم هرچی گشششتم پیدا نکردم
-
بچه من از دبیرم پرسیدم گفتن که ایهام داره سر این دعوا نکنید😂حالا دوباره پرسیدم ببینم ایهامه یا ایهام تناسب...جهت دعواتونو به این سمت سوق بدین ک ایهامه یا ایهام تناسب😂
-
بچه من از دبیرم پرسیدم گفتن که ایهام داره سر این دعوا نکنید😂حالا دوباره پرسیدم ببینم ایهامه یا ایهام تناسب...جهت دعواتونو به این سمت سوق بدین ک ایهامه یا ایهام تناسب😂
فاطمه خلیلی در گیج شدم(= گفته است:
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: هی من دارم گلو خود پاره میکنم میگم عاغا ایهامو داره...
مساله این است...ایهام یا ایهام تناسب:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_hand_over_mouth:
تواستارتر هم گفتم:/
پ.ن:بحثِ درسیع -
فاطمه خلیلی ای بابا من بحثو تامام کرده بود😭😂
-
فاطمه خلیلی نمی دونی کنکور سال چنده؟
-
فاطمه خلیلی ای بابا من بحثو تامام کرده بود😭😂
zoohre hocini ایزی ایزی:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: ..عیب نداره بیا دوباره فکرکنیم:winking_face:
-
zoohre hocini ایزی ایزی:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: ..عیب نداره بیا دوباره فکرکنیم:winking_face:
zeinab dehghani این سوال کنکور بوده نمی دونی سال چنده تا پیداش کنم دقیق برات
-
zoohre hocini ن نمیدونم :face_without_mouth:
-