فعل ماضی و مضارع
-
چطوری میشه ماضی یا مضارع بودن یک فعلو تشخیص داد؟
مثلا اینکه چطوری میفهمیم فعل "نمت" مضارع هست یا ماضی رو میتونید توضیح بدید؟@m-sina
سلام. با توجه به جمله و در بیشتر اوقات با توجه به اعراب(َ ُ ِ )اگر اعراب کلمه ی "نمت" را می گذاشتید بهتر بود تا ما بهتر متوجه شویم.
-
مثلا اینکه چطوری میفهمیم فعل "نمت" مضارع هست یا ماضی رو میتونید توضیح بدید؟@m-sina بعضی از فعل ها شکل و حرکات خاصی دارن و از الگوی اصلی پیروی نمیکنن حالا به هر دلیلی که توی نظام آموزشی جدید و قوانین اعراب هست و نیاز به دونستن اونا نیست که البته تعدادشون در حیطه کنکور برای ما کم هست ...اون ها رو اکثرا ماضی و مضارعشون رو حفظ کنید و برای بقیه با توجه به قوانین و قواعد ...
-
@m-sina بعضی از فعل ها شکل و حرکات خاصی دارن و از الگوی اصلی پیروی نمیکنن حالا به هر دلیلی که توی نظام آموزشی جدید و قوانین اعراب هست و نیاز به دونستن اونا نیست که البته تعدادشون در حیطه کنکور برای ما کم هست ...اون ها رو اکثرا ماضی و مضارعشون رو حفظ کنید و برای بقیه با توجه به قوانین و قواعد ...
-
@m-sina
سلام. با توجه به جمله و در بیشتر اوقات با توجه به اعراب(َ ُ ِ )اگر اعراب کلمه ی "نمت" را می گذاشتید بهتر بود تا ما بهتر متوجه شویم.
رضا آلناصر این اعراب گذاری رو از کجا باید میدونستم؟ کجای کتابه؟
-
@m-sina همون سال دهم درس اول یه قسمت هایی اومد قوانین زیاد عربی رو نیاز نیست...
-
رضا آلناصر این اعراب گذاری رو از کجا باید میدونستم؟ کجای کتابه؟
@m-sina
وقتی فقط کلمه داده شده باشد و جمله نباشد که در بیشتر افعال نمی توان آن کلمه را مشخص کرد ماضی است یا مضارع -
@m-sina

-
مثلا اینکه چطوری میفهمیم فعل "نمت" مضارع هست یا ماضی رو میتونید توضیح بدید؟@m-sina سلام
توضیحاتی که واسه شما نوشتن ناقصِ به این دلیل که حتی تو با دونستن این شناسه ها(مثل ا ت ی ن؛ابتدای فعل مضارع و شناسه های آخرش)و در ماضی فقط در انتهاش کامل نمیتونی متوجه ماضی یا مضارع بودن فعل بشی چون که یک سری بابها هستن که خود اون باب اولش (ت،ا یا چیزی از این قبیل داره)تو باتوجه به این چیزی که بهت گفتن با دیدن چنین چیزی مثل(تذکّرُ)فکر میکنی که این فعل مضارع ست اما اینطور نیست ماضیه!!پس باید اول این شناسه های که واستون فرستادن رو یاد بگیرید و بعدش برید سراغ باب ها
یک سری افعال هستند که سماعی اند و شما باید حفظشون کنی که اونام زیاد نیستن شما وقتی بابهارو بشناسید و اون قواعد برای ماضی و مضارع دیگه راحت اون سماعی هارو میشناسید
امیدوارم کمکی کرده باشم
-
@m-sina خواهش
-
@m-sina سلام
توضیحاتی که واسه شما نوشتن ناقصِ به این دلیل که حتی تو با دونستن این شناسه ها(مثل ا ت ی ن؛ابتدای فعل مضارع و شناسه های آخرش)و در ماضی فقط در انتهاش کامل نمیتونی متوجه ماضی یا مضارع بودن فعل بشی چون که یک سری بابها هستن که خود اون باب اولش (ت،ا یا چیزی از این قبیل داره)تو باتوجه به این چیزی که بهت گفتن با دیدن چنین چیزی مثل(تذکّرُ)فکر میکنی که این فعل مضارع ست اما اینطور نیست ماضیه!!پس باید اول این شناسه های که واستون فرستادن رو یاد بگیرید و بعدش برید سراغ باب ها
یک سری افعال هستند که سماعی اند و شما باید حفظشون کنی که اونام زیاد نیستن شما وقتی بابهارو بشناسید و اون قواعد برای ماضی و مضارع دیگه راحت اون سماعی هارو میشناسید
امیدوارم کمکی کرده باشم
Hasti Aghaee
ببخشید متوجه حرافتون نشدم. چندتا سوال برام ایجاد شد:
1- الان تذکّرُ مضارعه یا ماضی؟
2- شما اول گفتی با شناسه هاو... نمیشه تشخیص داد فعل ماضیه یا مضارع ولی آخرش خودتون گفتید برم اول اون شناسه هارو حفظ کنم تا بتونم مضارع وماضی رو تشخیص بدم!؟ بنظرتون تناقض نیست این چیزی که گفتید
؟
3- شما راهی بلدی که بشه تشخیص داد یا منظورتون این بود که هیچ راهی وجود نداره!؟ -
Hasti Aghaee
2- شما اول گفتی با شناسه هاو... نمیشه تشخیص داد فعل ماضیه یا مضارع ولی آخرش خودتون گفتید برم اول اون شناسه هارو حفظ کنم تا بتونم مضارع وماضی رو تشخیص بدم!؟ بنظرتون تناقض نیست این چیزی که گفتید
؟
3- شما راهی بلدی که بشه تشخیص داد یا منظورتون این بود که هیچ راهی وجود نداره!؟@m-sina تذکّر فعل ماضیه!
منظورم این بود به تنهایی شما نمیتونی تشخیص بدی که ماضیه و مضارع یعنی فقط با فهمیدن اون شناسه ها نمیتونید متوجه بشید که ۱۰۰٪مضارع ست یا ماضی!!!باید بابهارو هم بدونید و بلد باشید!
اول برو شناسه هارو حفظ کن بعد وارد بابها شو
این دوتا باهم دیگس که میتونه کمکت کنه که متوجه بشی ماضیه یا مضارع
امیدوارم متوجه منظورم شده باشی
️ -
Hasti Aghaee
؟
3- شما راهی بلدی که بشه تشخیص داد یا منظورتون این بود که هیچ راهی وجود نداره!؟@m-sina تذکّر از باب تفعّل ست اون ت ابتدای فعل،شناسه فعل مضارع نیست!بلکه برای خود باب تفعّل ست.ولی اگه شما این باب رو ندونید نمیتونید تشخیص بدید که ماضیه یا مضارع و فکر میکنید که ماضیه!چرا؟!چون طبق اون شناسه ها فکر میکنید ت ابتدا ت فعل مضارع ست
خودم انقد توضیح دادم حس میکنم دارم اشتباه میزنم
️ -
Hasti Aghaee
؟
3- شما راهی بلدی که بشه تشخیص داد یا منظورتون این بود که هیچ راهی وجود نداره!؟@m-sina و فکر میکنم با دقت پیم منو نخونید چون من نوشتم که با اون شناسه ها شما کامل نمیتونید بفهمید(کامل نمیتونید بگید)این فعل ماضیه یا مضارع