آقا ما آخرش نفهمیدیم فرق "رادیان" و "پی" چیه
-
@m-sina
سلام
ببین رادیان یه واحد اندازه گیری زاویه اس
یک رادیان به زاویه ی کمانِ مرکزی ایی میگن که طول اون کمان با شعاع دایره برابر باشه
حالا یه مشکلی هست!
توی اندازه گیری با درجه ما واحد اندازه گیریمون درجه بود! درجه یعنی دایره رو به ۳۶۰ قسمت تقسیم کنی و هرکدوم رو یه درجه به حساب بیاری، پس یه عدد رندیه و اعشاری نیس
ولی رادیان حدود ۵۷.۰۰۰۰ خورده ایی درجه اس و رند نیست!
برای حل این مشکل اومدن یه کار کردن
قبول داری محیط دایره برابره با 2 پی آر هست!؟
یعنی دو برابره شعاع ضربدر عدد پی!
خب محیط دایره در واقع طول تمام کمان های دایره اس! یعنی چی؟!
یعنی طبق تعریف رادیان، اندازه زوایای دایره برابره با ۲پی!
خب این محیط کل دایره اس!
اومدن اینو نصف کردن و شد پی!
در واقع پی طول کمان های یه نیم دایره اس!
پی در واقع نصف ۳۶۰ درجه اس یعنی ۱۸۰!
حالا اومدن گفتن مبنای اندازه گیری برحسب رادیان رو برای اینکه به اعداد اعشاری و گنگ برنخوریم، پی رادیان بزاریم و بیایم هر پی رادیان(یعنی عدد پی (۳.۱۴۰۰۰) که رند نیست، ضربدر عدد یک رادیان که ۵۷.۰۰۰ خورده اییه)رو مساوی با ۱۸۰ درجه بگیریم!
حالا دیگه بقیه زوایا رو برحسب این پی رادیان تعریف کردن!
درواقع شما هرجا توی نسبت های رادیان پی دیدی میتونی اون رو ۱۸۰ درجه در نظر بگیری و زاویه مورد نظر رو بدست بیاری، مثلا پی چهارم، ۴۵ درجه اس، فقط کافیه ۱۸۰ رو تقسیم بر ۴ کنی که به ۴۵ برسی!
امیدوارم مفهوم بوده باشه -
@m-sina
سلام
ببین رادیان یه واحد اندازه گیری زاویه اس
یک رادیان به زاویه ی کمانِ مرکزی ایی میگن که طول اون کمان با شعاع دایره برابر باشه
حالا یه مشکلی هست!
توی اندازه گیری با درجه ما واحد اندازه گیریمون درجه بود! درجه یعنی دایره رو به ۳۶۰ قسمت تقسیم کنی و هرکدوم رو یه درجه به حساب بیاری، پس یه عدد رندیه و اعشاری نیس
ولی رادیان حدود ۵۷.۰۰۰۰ خورده ایی درجه اس و رند نیست!
برای حل این مشکل اومدن یه کار کردن
قبول داری محیط دایره برابره با 2 پی آر هست!؟
یعنی دو برابره شعاع ضربدر عدد پی!
خب محیط دایره در واقع طول تمام کمان های دایره اس! یعنی چی؟!
یعنی طبق تعریف رادیان، اندازه زوایای دایره برابره با ۲پی!
خب این محیط کل دایره اس!
اومدن اینو نصف کردن و شد پی!
در واقع پی طول کمان های یه نیم دایره اس!
پی در واقع نصف ۳۶۰ درجه اس یعنی ۱۸۰!
حالا اومدن گفتن مبنای اندازه گیری برحسب رادیان رو برای اینکه به اعداد اعشاری و گنگ برنخوریم، پی رادیان بزاریم و بیایم هر پی رادیان(یعنی عدد پی (۳.۱۴۰۰۰) که رند نیست، ضربدر عدد یک رادیان که ۵۷.۰۰۰ خورده اییه)رو مساوی با ۱۸۰ درجه بگیریم!
حالا دیگه بقیه زوایا رو برحسب این پی رادیان تعریف کردن!
درواقع شما هرجا توی نسبت های رادیان پی دیدی میتونی اون رو ۱۸۰ درجه در نظر بگیری و زاویه مورد نظر رو بدست بیاری، مثلا پی چهارم، ۴۵ درجه اس، فقط کافیه ۱۸۰ رو تقسیم بر ۴ کنی که به ۴۵ برسی!
امیدوارم مفهوم بوده باشه -
@infinitie-a
ببین من از اینجا
به بعد نفهمیدم چی شد
%(#006be6)[چرا r که توی فرمول محیط دایره بود رو از بین بردی و به باقی مونده فرمول گفتی رادیان؟!]@m-sina آها
یادم یه رفت یه چیزو بگم
اونم یه فرمولیه که تو کتاب اومده
این فرمول توی صفحه ۷۴ کتاب ریاضی ۲ هست
ببین وقتی محیط رو بدست میاری در واقع طول کمان دایره رو بدست آوردی
یعنی دو پی آر توی صورته، آر هم مخرجه خودش، با هم ساده میشن و اندازه کمان دایره بر حسب رادیان میشه دو پی -
Faeze Radseresht دوست خوبم من از گراد نپرسیدم!
من پی رو مطرح کردم@m-sina
حواسم نبود.
معذرت
-
سلام از فیلمهای استاد ثابتی استفاده کنید بعضی از مطالب را با نوشتن نمیتوان توضیح داد
-
@m-sina
فکر میکنم توضیح خوبی داده باشه
اینجور سوالارو تو گوگل سرچ کنی جوابای بهتری میده بهت -
@m-sina آها
یادم یه رفت یه چیزو بگم
اونم یه فرمولیه که تو کتاب اومده
این فرمول توی صفحه ۷۴ کتاب ریاضی ۲ هست
ببین وقتی محیط رو بدست میاری در واقع طول کمان دایره رو بدست آوردی
یعنی دو پی آر توی صورته، آر هم مخرجه خودش، با هم ساده میشن و اندازه کمان دایره بر حسب رادیان میشه دو پی -
سلام از فیلمهای استاد ثابتی استفاده کنید بعضی از مطالب را با نوشتن نمیتوان توضیح داد
رضا آلناصر میشه بگید دقیقه چندمش تفاوت رادیان و پی رو توضیح داده؟
-
@m-sina در آقا ما آخرش نفهمیدیم فرق "رادیان" و "پی" چیه گفته است:
@infinitie-a ببین اینو متوجه شدم الان
ولی چه ربطی به رادیان داره؟
اون بالا پرسیدی که چطور، شعاع از رابطه خارج شد
حالا توضیحش دادم، اصلا رابطه ماله کتابه
یه بار دیگه اون پیام بلندرو بخون، اینبار متوجه میشی -
هر یه پی مثل عدد پی ۳/۱۴ واحد هست به طور تقریبی هر پی رادیان (۳/۱۴ رادیان) میشه ۱۸۰ درجه و ۵۰ و خورده ای رادیان
-
@m-sina ببینین مابه عدد ۳/۱۴ می گیم پی
حالا می تونیم به ۳/۱۴درجه بگیم پی درجه
وهمین طور می تونیم به ۳/۱۴ رادیان بگیم پی رادیان.
رادیان و درجه واحدی برای اندازه گیری زاویه هستش و پی هم یه عدد هستش که اصلا ربطی به رادیان نداره چون توبحث مثلثات زاویه برحسب رادیان اعشاری در میاد از پی استفاده می کنیم.مثلا ۳/۱۴ رو تقسیم بر ۲ کنید میشه۱/۵۷ پس ما به جای ۱/۵۷ رادیان از پی دوم رادیان استفاده می کنیم یا مثلا به جای ۶/۲۸رادیان از ۲پی رادیان استفاده می کنیم. -
@m-sina ببینین مابه عدد ۳/۱۴ می گیم پی
حالا می تونیم به ۳/۱۴درجه بگیم پی درجه
وهمین طور می تونیم به ۳/۱۴ رادیان بگیم پی رادیان.
رادیان و درجه واحدی برای اندازه گیری زاویه هستش و پی هم یه عدد هستش که اصلا ربطی به رادیان نداره چون توبحث مثلثات زاویه برحسب رادیان اعشاری در میاد از پی استفاده می کنیم.مثلا ۳/۱۴ رو تقسیم بر ۲ کنید میشه۱/۵۷ پس ما به جای ۱/۵۷ رادیان از پی دوم رادیان استفاده می کنیم یا مثلا به جای ۶/۲۸رادیان از ۲پی رادیان استفاده می کنیم.حسین شهبازی ممنون
-
حسین شهبازی ممنون
@m-sina خواهش می کنم