سلام سلام خدمت همه دوستان آلایی😍💙💙💙
امیدوارممم حال دلتون هر جایی که هستید عالیه عالیه عالی باشه😁🔥
این تایپیک واس این زدیم که اگر دوست داشتین تایپ شخصیتی تون رو باهم دیگه به اشتراک بزاریم 🙂💙
اول از همه هم خودم استارتشو میزنم😂😂🤝🏻
Screenshot_۲۰۲۳۱۰۲۴-۱۹۴۰۴۹_Samsung Internet.jpg
خب بنده enfp درصد ها هم که پیداست😂💙
خوشحالم میشم شمام همراهی کنینن🥺💙🤝🏻😁✨️💞🥰
واسه شرکت تو آزمون هم به این سایت سر بزنید
https://www.16personalities.com/fa
اسکرین یادتون نره بگیرینااا🙃💙💙
دعوت میکنم از همه بچه های آلایی✨️
سلام
ايام به کامتون❤️
امیدوارم عالی باشید
از امشب استارت یه کتاب رو باهم میزنیم
یه کتاب روانشناسی که کمک میکنه در زمنیه های خودشناسی گاها رفتار شناسی و همچنین خودپیدایی🌱
لزومی نداره تما بخش های کتاب رو بخونید بلکه من عناوین هر مبحث رو میزارم و هر بخش که فکر میکنید مورد نیازتونه بخونید.
اینو باید بگم و همیشه به یاد داشته باشید:
همه کتاب ها کامل نیستن و همه مطالبش برای ما ممکنه مفید نباشه اما قطعا هر کتابی یه منطق و فلسفه ای داره برای خودش....
پس با خوندن چند خط از یک صفحه یک کتاب اونو نقد نکنید و کنارش بزارید،شاید حتی یک جمله وسط اون کتاب زندگیتونو متحول کرد :))🦋
با آرزوی تحولات خوب و لحظات ناب برای تک تکتون 💕
و امیدوارم براتون مفید واقع بشه این تاپیک🌿
IMG_20240402_194204.jpg
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دوازدهم @یازدهم @دهم
نقد به انجمن
-
سلام
یه نقدی که داشتم به محیط کاربری انجمن اینه که
اول :اینکه مثلا کی میاد تو توئیتر یا فیسبوک شیر کنه ؟یعنی جای اون دوتا که عملا بی کاربرد هستن مثلا امکان شیر کردن با واتساپ و تلگرام رو بزارید دکمه اش رو
دوم : اینکه من بخش منشن ها که برام میاد تو نسخه گوشی نوشته تو تودلی مثلا پیام اومده ، بعد تا نزنم رو اون تودلی بقیه منشن ها نشون نمیده علامت جدید رو کنارش
و اینکه یه کم بهتر کنید شرایط انجمن رو تو نسخه اندروید،واقعا دسترسی ها نامطلوبه ،یا مثلا بعد چند مین نشه تاپیکی رو پاک کرد یا ازین موارد چیزا رو یه تغییر بدید ممنون
M.an -
masood khadmloo واقعا خیلی خیلی خرابه وضعیت اینا خیلی ......
-
masood khadmloo منم موافقم
-
masood khadmloo
سلام
در مورد چند موردی ک بالا گفتید شاید بشه ی کاری کرد
پیشنهاد خوبیه
ولی در مورد پاک کردن تاپیک و پست و.... به نفع خودمون نیست و برای سلامت انجمن هم همچنین امکانی ایجاد نشه بهتره. -
سلام
ممنون از پیشنهادتون، حتما سعی می کنیم در اپدیت های بعدی این موارد رو بررسی کنیمدر مورد نوتیف ها دقیق متوجه منظورتون نشدم
خب چند نوتیف آخر رو نشون میده و اگر بزنید روی "همه آگاه سازی ها" همه رو نشون میده و فیلترهای مختلفی هم داره که بتونید برحسب نوع نوتیف ببینیددر مورد سومین مورد زمان حذف تاپیک و پست محدود هست
-
@m-anسلام ممنون از بررسی تون ،
نقد اصلی ام همون اولی بود که مهم تر بود
چون بخوام واس بقیه دوستان تو تلگرام یا واتساپ شیر کنم گزینه درست حسابی ندارم اصلا و باید حالا برم تو کروم و ازونجا باز لاگین وپیدا کردن تاپیک تا بتونم لینک کپی کنم ،فلذا اغلب منصرف میکنه دوستان و خودم رو که بخوام شیر کنم
اون دومی رو هم نمیدونم خودمم دقیق یه موقع میاد یه موقع نیست ،فعلا امروز اوکی بود
و اینکه یه مشکل دیگه بود در رابطه با اپ الا
که نسخه جدید بعد هر بار ریستارت گوشی اطلاعات لاگین حذف میشه و باید هر بار از اول کدملی شماره تلفن بزنم
به دوستان تو تیکت هم اطلاع رسانی کردم -