●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است●
-
دوستان مدارس شما گفتن چیزی در مورد امتحان پایان ترم مثلا از کجاها میاد؟
-
@sania-andiravan سلام ممنون بخوبیتون! خوبه اگه کمکی ازم ساخته باشه حتما من هم کمکتون میکنم
mohammad kebryia لطف دارید
خب خیلی هم عالی -
نوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۴۰۰، ۱۷:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@sania-andiravan نه هنوز خبری نشده ولی ترم دوم دیگه از اول تا آخر میاد فک کنم!
-
نوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۴۰۰، ۱۷:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@sania-andiravan نه هنوز به ما نگفتن
پس شد از ترم دوم هرشب چند تا شکل
مسئله های شیمی رو چطوری بریم؟ -
@sania-andiravan نه هنوز خبری نشده ولی ترم دوم دیگه از اول تا آخر میاد فک کنم!
mohammad kebryia پارسال واس ما بودجه بندی بود کاشکی امسالم باشه
-
mohammad kebryia لطف دارید
خب خیلی هم عالینوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۴۰۰، ۱۷:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sania-andiravan ییخشید فقط یه سوال انجمن اپ اندروید هم داره؟ یا سایته فقط؟؟؟
-
@sania-andiravan نه هنوز به ما نگفتن
پس شد از ترم دوم هرشب چند تا شکل
مسئله های شیمی رو چطوری بریم؟atena abolhasani نمیدونم آقا امیر نیستن ایشون هم نظرشون رو بگن ببینیم چی میشه
نمیدونم چطوری مسائل شیمی رو کار کنیم -
@sania-andiravan ییخشید فقط یه سوال انجمن اپ اندروید هم داره؟ یا سایته فقط؟؟؟
نوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۴۰۰، ۱۷:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammad kebryia اره داره من خودم با اپ اومدم
-
@sania-andiravan ییخشید فقط یه سوال انجمن اپ اندروید هم داره؟ یا سایته فقط؟؟؟
mohammad kebryia نه با اپلیکشن هم میشه ولی فقط واس اندروید هست
-
mohammad kebryia اره داره من خودم با اپ اومدم
نوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۴۰۰، ۱۷:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهatena abolhasani ببخشید میشه لطف کنید بگید از کجا دانلودش کردین؟
-
atena abolhasani نمیدونم آقا امیر نیستن ایشون هم نظرشون رو بگن ببینیم چی میشه
نمیدونم چطوری مسائل شیمی رو کار کنیمنوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۴۰۰، ۱۷:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sania-andiravan بنظرم تیپ بندی کنیم خوب میشه... مثلا بگیم از فصل 1 این تیپ سوالا میان و چندتا هم راه حل و مثال بگیم براشون
-
mohammad kebryia نه با اپلیکشن هم میشه ولی فقط واس اندروید هست
نوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۴۰۰، ۱۷:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sania-andiravan آهان ممنون
-
@sania-andiravan بنظرم تیپ بندی کنیم خوب میشه... مثلا بگیم از فصل 1 این تیپ سوالا میان و چندتا هم راه حل و مثال بگیم براشون
mohammad kebryia روش خوبی هست؟شما اینطور شیمی می خونید؟ چون من خودم مسائل شیمیم تعریفی نداره تئوری و مفهومیم خوبه نمیدونم چطور برای مسائل پیش بریم
-
mohammad kebryia روش خوبی هست؟شما اینطور شیمی می خونید؟ چون من خودم مسائل شیمیم تعریفی نداره تئوری و مفهومیم خوبه نمیدونم چطور برای مسائل پیش بریم
نوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۴۰۰، ۱۷:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sania-andiravan بله البته تازگیا این روش و کشف کردم
-
نوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۴۰۰، ۱۷:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sania-andiravan کتاب موضوعی مسایل شیمی خوبه آدمو راه میندازه!
-
atena abolhasani ببخشید میشه لطف کنید بگید از کجا دانلودش کردین؟
نوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۴۰۰، ۱۷:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammad kebryia یادمه وقتی نسخه ی جدیدش اومد وارد گروه آپ کاتالیزور های الا شدم لینکشو دریافت کردم تو همون انجمن ولی درست یادم نیست
سانیا جان شما یادته؟
ولی خب اگه تو گوگل سرچ کنین الا خودش اپشو براتون میاره که نصبش کنین -
mohammad kebryia یادمه وقتی نسخه ی جدیدش اومد وارد گروه آپ کاتالیزور های الا شدم لینکشو دریافت کردم تو همون انجمن ولی درست یادم نیست
سانیا جان شما یادته؟
ولی خب اگه تو گوگل سرچ کنین الا خودش اپشو براتون میاره که نصبش کنیننوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۴۰۰، ۱۷:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهatena abolhasani ممنون از راهنماییتون
-
atena abolhasani نمیدونم آقا امیر نیستن ایشون هم نظرشون رو بگن ببینیم چی میشه
نمیدونم چطوری مسائل شیمی رو کار کنیمنوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۴۰۰، ۱۷:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sania-andiravan بنظر من تستی کار کنیم
هرکسی هر تستی که مد نظرش هست و خب پرتکرار هم هست رو بفرسته باهم درموردش بحث کنیم -
mohammad kebryia یادمه وقتی نسخه ی جدیدش اومد وارد گروه آپ کاتالیزور های الا شدم لینکشو دریافت کردم تو همون انجمن ولی درست یادم نیست
سانیا جان شما یادته؟
ولی خب اگه تو گوگل سرچ کنین الا خودش اپشو براتون میاره که نصبش کنینatena abolhasani بله یادمه آتنا جان ولی لینکش رو ندارم البته تو پلی استور هم هست
-
دوستان ممنون از راهکارهاتون واس شیمی ولی کلا شیمی مسائل به تست که میرسه سردرد می گیرم حالم بد میشه نمیدونم چرا انقدر باهاش دشمنی دارم