●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است●
-
@sania-andiravan بنظرم تیپ بندی کنیم خوب میشه... مثلا بگیم از فصل 1 این تیپ سوالا میان و چندتا هم راه حل و مثال بگیم براشون
mohammad kebryia روش خوبی هست؟شما اینطور شیمی می خونید؟ چون من خودم مسائل شیمیم تعریفی نداره تئوری و مفهومیم خوبه نمیدونم چطور برای مسائل پیش بریم
-
mohammad kebryia روش خوبی هست؟شما اینطور شیمی می خونید؟ چون من خودم مسائل شیمیم تعریفی نداره تئوری و مفهومیم خوبه نمیدونم چطور برای مسائل پیش بریم
نوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۴۰۰، ۱۷:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sania-andiravan بله البته تازگیا این روش و کشف کردم
-
نوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۴۰۰، ۱۷:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sania-andiravan کتاب موضوعی مسایل شیمی خوبه آدمو راه میندازه!
-
atena abolhasani ببخشید میشه لطف کنید بگید از کجا دانلودش کردین؟
نوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۴۰۰، ۱۷:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammad kebryia یادمه وقتی نسخه ی جدیدش اومد وارد گروه آپ کاتالیزور های الا شدم لینکشو دریافت کردم تو همون انجمن ولی درست یادم نیست
سانیا جان شما یادته؟
ولی خب اگه تو گوگل سرچ کنین الا خودش اپشو براتون میاره که نصبش کنین -
mohammad kebryia یادمه وقتی نسخه ی جدیدش اومد وارد گروه آپ کاتالیزور های الا شدم لینکشو دریافت کردم تو همون انجمن ولی درست یادم نیست
سانیا جان شما یادته؟
ولی خب اگه تو گوگل سرچ کنین الا خودش اپشو براتون میاره که نصبش کنیننوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۴۰۰، ۱۷:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهatena abolhasani ممنون از راهنماییتون
-
atena abolhasani نمیدونم آقا امیر نیستن ایشون هم نظرشون رو بگن ببینیم چی میشه
نمیدونم چطوری مسائل شیمی رو کار کنیمنوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۴۰۰، ۱۷:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sania-andiravan بنظر من تستی کار کنیم
هرکسی هر تستی که مد نظرش هست و خب پرتکرار هم هست رو بفرسته باهم درموردش بحث کنیم -
mohammad kebryia یادمه وقتی نسخه ی جدیدش اومد وارد گروه آپ کاتالیزور های الا شدم لینکشو دریافت کردم تو همون انجمن ولی درست یادم نیست
سانیا جان شما یادته؟
ولی خب اگه تو گوگل سرچ کنین الا خودش اپشو براتون میاره که نصبش کنینatena abolhasani بله یادمه آتنا جان ولی لینکش رو ندارم البته تو پلی استور هم هست
-
دوستان ممنون از راهکارهاتون واس شیمی ولی کلا شیمی مسائل به تست که میرسه سردرد می گیرم حالم بد میشه نمیدونم چرا انقدر باهاش دشمنی دارم
-
دوستان ممنون از راهکارهاتون واس شیمی ولی کلا شیمی مسائل به تست که میرسه سردرد می گیرم حالم بد میشه نمیدونم چرا انقدر باهاش دشمنی دارم
نوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۴۰۰، ۱۷:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sania-andiravan تلقین نکن به خودت
شاید اولاش سخت باشه ولی وقتی خیلی حل کنی راه بیفتی هر تستی رو که حل کنی لذت میبری
از تست آموزشی شروع کن بدون زمان که بهت استرس وارد نشه خسته بشی -
نوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۴۰۰، ۱۷:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sania-andiravan من تا الان اینو فهمیدم هر چیزی اولش سسخته اگه تکرار و تمرین داشته باشی راحت میشه برات!
-
@sania-andiravan تلقین نکن به خودت
شاید اولاش سخت باشه ولی وقتی خیلی حل کنی راه بیفتی هر تستی رو که حل کنی لذت میبری
از تست آموزشی شروع کن بدون زمان که بهت استرس وارد نشه خسته بشیatena abolhasani نمیدونم دیگه چیکارش کنم بایدم تو کنکور بزنم
مرسی از راهنماییت -
@sania-andiravan من تا الان اینو فهمیدم هر چیزی اولش سسخته اگه تکرار و تمرین داشته باشی راحت میشه برات!
mohammad kebryia بله درسته حالا قراره شیمی رو یه کاریش کنم
-
سلام دوستان یازدهمی و کنکوری های1401 خسته نباشید.دوستان ما قراره به امید خدا تو این تاپیک همه مطالب و نکاتی که یک کنکوری1401نیاز داره رو در اختیارتون بزاریم.در کنار اون دوست داریم گزارش ساعت مطالعه هم داشته باشیم.اگه مشکلی ندارین و من رو همراهی میکنین و قول میدین که هرشب ساعت مطالعتون رو اعلام کنین اول اعلام حضور کنید و بعد انشاالله از فردا همه کسایی که اعلام حضور کردن موظف اند بیان گزارش کار بدن و نکات مشاوره یا مربوط به هردرس رو که دوست داشتن تو این تاپیک قرار بدن.منتظر اعلام حضورتون هستم دوستان یازدهمی.
@یازدهم @تجربیانوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۴۰۰، ۱۷:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهسلام چقدر شلوغ شد
-
atena abolhasani نمیدونم دیگه چیکارش کنم بایدم تو کنکور بزنم
مرسی از راهنماییتنوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۴۰۰، ۱۷:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sania-andiravan حالا اینجا باهم تمرین میکنیم درصدامونو ببریم بالا البته حسم میگه تو شکسته نفسی میکنی
-
نوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۴۰۰، ۱۷:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amir 6 سلام داداش شلوغ بود منم یکم شلوغ تر کردم!
-
@sania-andiravan حالا اینجا باهم تمرین میکنیم درصدامونو ببریم بالا البته حسم میگه تو شکسته نفسی میکنی
atena abolhasani اره من اعتماد به نفس ندارم منفی 100 درصد
-
mohammad kebryia بله درسته حالا قراره شیمی رو یه کاریش کنم
نوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۴۰۰، ۱۷:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sania-andiravan نگران نباشید تلاش کنین خوب میشه!
-
Amir 6 سلام داداش شلوغ بود منم یکم شلوغ تر کردم!
نوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۴۰۰، ۱۷:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammad kebryia
نه فقط راجب مسائل مربوط به تاپیک چت کنین
حرف من نیست حرف رومیسا خانم ادمینه -
atena abolhasani اره من اعتماد به نفس ندارم منفی 100 درصد
نوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۴۰۰، ۱۷:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
سلام دوستان یازدهمی و کنکوری های1401 خسته نباشید.دوستان ما قراره به امید خدا تو این تاپیک همه مطالب و نکاتی که یک کنکوری1401نیاز داره رو در اختیارتون بزاریم.در کنار اون دوست داریم گزارش ساعت مطالعه هم داشته باشیم.اگه مشکلی ندارین و من رو همراهی میکنین و قول میدین که هرشب ساعت مطالعتون رو اعلام کنین اول اعلام حضور کنید و بعد انشاالله از فردا همه کسایی که اعلام حضور کردن موظف اند بیان گزارش کار بدن و نکات مشاوره یا مربوط به هردرس رو که دوست داشتن تو این تاپیک قرار بدن.منتظر اعلام حضورتون هستم دوستان یازدهمی.
@یازدهم @تجربیانوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۴۰۰، ۱۷:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخب به نتیجه ای رسیدین؟