لطفا راهنمایی کنید
-
سلامبچه ها نماز روزتون قبول
میگم من بخامکتابا زیست مال مدرسه برا کنکور ۱۴۰۱ با قیمت مناسب گیر بیارم کجاباید بخرم؟؟؟؟؟؟
راهنماییم کنید -
میگم من بخامکتابا زیست مال مدرسه برا کنکور ۱۴۰۱ با قیمت مناسب گیر بیارم کجاباید بخرم؟؟؟؟؟؟
راهنماییم کنیدMelika Kazemi 0 سلام برای کنکور بخوای بخری از دوست و آشنایی داری بگیر
ولی اگه نه از کتاب فروشی نسخه جدید بگیر چون برای کنکور۱۴۰۱ تغییرات زیادی دارن کتاب ها -
راهنماییم کنیدMelika Kazemi 0
سلام
به نظرم از کتابخونه بگیری بهتره چون هم جدید ترین نسخه هست و هم اعصابت خورد نمیشه بعدا ک فلان جا تغییر کرده الان چرا این کمک درسی اینجوریه.
یا از ی آشنایی بگیر ولی مطمعن باش جدیده.
دیوار هم فک کنم بفروشن.
ولی باز هم میگم مراقب باش بعدا اعصابت خورد نشه چون تغییرات کناب ها زیاده. -
Melika Kazemi 0
سلام
به نظرم از کتابخونه بگیری بهتره چون هم جدید ترین نسخه هست و هم اعصابت خورد نمیشه بعدا ک فلان جا تغییر کرده الان چرا این کمک درسی اینجوریه.
یا از ی آشنایی بگیر ولی مطمعن باش جدیده.
دیوار هم فک کنم بفروشن.
ولی باز هم میگم مراقب باش بعدا اعصابت خورد نشه چون تغییرات کناب ها زیاده.سارا M 0 مرسی عزیزدلم
-
Melika Kazemi 0 سلام برای کنکور بخوای بخری از دوست و آشنایی داری بگیر
ولی اگه نه از کتاب فروشی نسخه جدید بگیر چون برای کنکور۱۴۰۱ تغییرات زیادی دارن کتاب ها@kosar-mottaghi نه ندارم کسیو
-
راهنماییم کنیدMelika Kazemi 0
سلام اگ تو اطرافیان اشنایی کسی دارین ،کتاباشو بگیرید یا هم اینکه از کتابفروشی بگیرید چونکه به احتمال زیاد چاپ جدید مطالبش فرق میکنه .. -
سارا M 0 مرسی عزیزدلم
Melika Kazemi 0
خواهش میکنم -
@kosar-mottaghi نه ندارم کسیو
Melika Kazemi 0 در لطفا راهنمایی کنید گفته است:
@kosar-mottaghi نه ندارم کسیو
خوب از کتابخونه بگیر فقط باید تاریخ کتابا متناسب با کنکور۱۴۰۱ باشه که بعدا تو دردسر نیفتی
-
راهنماییم کنیدMelika Kazemi 0 سلام دوستان گفتن کتابخونه! اگ احیانا کتابخونه نشد پی دی افشو از سایت وزارت دانلود کن بعد پرینت بگیر!