ی سایت معتبر برای چاپ جزوه ها⁉️
-
سلام دوستان من خیلییییی جزوه پرینت میگیرم....هم خودم و هم خواهرم ک دانشجو هستند.....بعد ی سری جزوه ها تعداد صفحاتشون خیلی زیاده و هم تعدادشون نمیصرفه بخوام پرینت بگیرم از طرفی هم نیاز دارم بهشون....
ی جایی ک هم معتبر باشه و هم مناسب ممنون میشم معرفی کنید.
خواهش میکنم جایی رو بگید ک خودتون تجربه داشتید ن صرفا شنیدید.
و اینکه بگید ک روال کارشون چطوریه و کیفیت و قیمت و....
تشکر🍃🌈
تجربیا
انسانیا
ریاضیا
🙂 -
سلام دوستان من خیلییییی جزوه پرینت میگیرم....هم خودم و هم خواهرم ک دانشجو هستند.....بعد ی سری جزوه ها تعداد صفحاتشون خیلی زیاده و هم تعدادشون نمیصرفه بخوام پرینت بگیرم از طرفی هم نیاز دارم بهشون....
تشکر🍃🌈
تجربیا
انسانیا
ریاضیا
🙂سارا M 0
ابوالفضل ریسی ببخشید شما رو منشن کردم، راستش قبلا یکی از پست های شما رو دیدم که فک کنم ی سایت رو معرفی کردید....نتونستم پست و تاپیک رو پیدا کنم،مجبور شدم منشن کنم،که اگه لطف کنید معرفی کنید بهم. -
سارا M 0
ابوالفضل ریسی ببخشید شما رو منشن کردم، راستش قبلا یکی از پست های شما رو دیدم که فک کنم ی سایت رو معرفی کردید....نتونستم پست و تاپیک رو پیدا کنم،مجبور شدم منشن کنم،که اگه لطف کنید معرفی کنید بهم.سارا M 0 در ی سایت معتبر برای چاپ جزوه ها⁉️ گفته است:
سارا M 0
ابوالفضل ریسی ببخشید شما رو منشن کردم، راستش قبلا یکی از پست های شما رو دیدم که فک کنم ی سایت رو معرفی کردید....نتونستم پست و تاپیک رو پیدا کنم،مجبور شدم منشن کنم،که اگه لطف کنید معرفی کنید بهم.سلام خواهش میکنم🙂
سایت مکس کپی بنظر من به صرفه ترین و بهترین سایت واسه پرینت هست
من ۶ فرسنگ از راه ابریشم و جزوات دروس عمومی رو ازشون پرینت گرفتم کیفیتشون مثل روز اول هست پیشنهاد میکنم استفاده کنید
من تقریبا از همه سایتها پرینت گرفتم ولی بهترین اونها همین مکس کپی هست🙃 -
تشکر🍃🌈
تجربیا
انسانیا
ریاضیا
🙂سارا M 0 سلام خوب هستید؟!
فک کنم این بتونه کمکتون بکنه! مهم نیست چند صفحه هست هر چند صفحه باشه قیمتاش همینه! -
سارا M 0 در ی سایت معتبر برای چاپ جزوه ها⁉️ گفته است:
سارا M 0
ابوالفضل ریسی ببخشید شما رو منشن کردم، راستش قبلا یکی از پست های شما رو دیدم که فک کنم ی سایت رو معرفی کردید....نتونستم پست و تاپیک رو پیدا کنم،مجبور شدم منشن کنم،که اگه لطف کنید معرفی کنید بهم.سلام خواهش میکنم🙂
سایت مکس کپی بنظر من به صرفه ترین و بهترین سایت واسه پرینت هست
من ۶ فرسنگ از راه ابریشم و جزوات دروس عمومی رو ازشون پرینت گرفتم کیفیتشون مثل روز اول هست پیشنهاد میکنم استفاده کنید
من تقریبا از همه سایتها پرینت گرفتم ولی بهترین اونها همین مکس کپی هست🙃ابوالفضل ریسی
سلام ممنون از وقتی ک گذاشتید.
میشه آدرس سایت و یا چیزی ک بتونم باهاشون ارتباط برقرار کنم و پی دی اف ها رو بفرستم، بدید؟؟
🙂 -
سارا M 0 سلام خوب هستید؟!
فک کنم این بتونه کمکتون بکنه! مهم نیست چند صفحه هست هر چند صفحه باشه قیمتاش همینه!mohammad kebryia
سلام خیلی ممنونم.شما خوب هستید؟
ممنون در نظر میگیرم این سایتی ک فرستادید رو،🙂لطف کردید🌹 -
ابوالفضل ریسی
میشه آدرس سایت و یا چیزی ک بتونم باهاشون ارتباط برقرار کنم و پی دی اف ها رو بفرستم، بدید؟؟
🙂سارا M 0 در ی سایت معتبر برای چاپ جزوه ها⁉️ گفته است:
ابوالفضل ریسی
🙂خواهش میکنم🌹
راستش romisa گفتند شماره تلفن ایشون رو تو فضای عمومی انجمن نذارم و الان پی وی هم که نمیشه فرستاد
برای اینکه قوانین انجمن حفظ بشه به این لینک وارد بشید و شماره تماس رو بردارید😁
http://maxcopy.ir/contact/ -
سارا M 0 در ی سایت معتبر برای چاپ جزوه ها⁉️ گفته است:
ابوالفضل ریسی
🙂خواهش میکنم🌹
راستش romisa گفتند شماره تلفن ایشون رو تو فضای عمومی انجمن نذارم و الان پی وی هم که نمیشه فرستاد
برای اینکه قوانین انجمن حفظ بشه به این لینک وارد بشید و شماره تماس رو بردارید😁
http://maxcopy.ir/contact/ابوالفضل ریسی
بله اطلاع دارم ک نباید شماره گذاشت😁ممنون لینک رو قرار دادید😁
بازم تشکر🌹 -
mohammad kebryia
سلام خیلی ممنونم.شما خوب هستید؟
ممنون در نظر میگیرم این سایتی ک فرستادید رو،🙂لطف کردید🌹سارا M 0 متشکرم موفق باشن دوست گرامی!