زبان و ادبیات فارسی کاظم کاظمی کلاس کنکور (2) (95-94)
-
سلام جلسه 5 هم هست چون از قسمت 4به قسمت 6 رفته وقسمت 5 هم ضبط نشده
-
سلام
مرسی بابت زحمت هایی که برای ما کنکوری ها می کشید
لطفا جلسات 1 و 5 را هم ضبط و بر روی سایت قرار دهید -
سلام
لطفا جلسات 1 و 5 را هم ضبط و بر روی سایت قرار دهیدنیمه پر لیوان گفته است:
سلام
لطفا جلسات 1 و 5 را هم ضبط و بر روی سایت قرار دهیدslm pas chi shod mizarin?nemizarin?ch ka konim?
-
سلام
لطفا جلسات 1 و 5 را هم ضبط و بر روی سایت قرار دهیدنیمه پر لیوان گفته است:
سلام
لطفا جلسات 1 و 5 را هم ضبط و بر روی سایت قرار دهیدسلام تو برنامه آلاء هست که تمام ناقصی ها دوباره ضبط بشود.
اما اگه عجله دارید مباحث اون چند قسمت خاص رو از فیلم کلاس دیگر استفاده بفرمایید. -
سلام و خسته نباشید به همه آلایی های عزیز
در جزوه های تابستون استاد قسمت املا و لغت و قرابت نیست لطفا پیگیری کنید ممنون یا علی -
سلام ببخشید قسمت های 1 و5 این استاد دیگه ضبط نمی شود
-
پس چی شد این قسمت ها ی ناقص ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
این پست پاک شده!
-
@a.h.pourmehdegmail.com گفته است:
این فیلم ها خیلی بی نظم هستند یعنی استاد به این ترتیب درس داده آیا
باتشکربله، به همون ترتیبی که استاد تدریس فرمودن روی سایت قرار گرفته
-
سلام. گفته بودین واسه جلسه پنجم از دبیرای دیگه استفاده کنیم ولی مبحثی که توی جلسه پنچم درس میدن چیا هستن؟
-
سلام خسته نباشد.آقا این قسمت هایی که خرابن یا حذف شدن مثل قسمت 5 چی میشن پس؟ دوباره ضبط میشن؟ کی ضبط میشن ؟ لطفا پاسخگو باشید
-
سلام و عرض خسته نباشید.
اقای شاهرخی ازتون عاجزانه خواهش میکنم که کلید ارایه های تابستون رو بزارید ...بهشون نیاز داریم خواهش میکنم..Mahnaz در زبان و ادبیات فارسی کاظم کاظمی کلاس کنکور (2) (95-94) گفته است:
سلام و عرض خسته نباشید.
اقای شاهرخی ازتون عاجزانه خواهش میکنم که کلید ارایه های تابستون رو بزارید ...بهشون نیاز داریم خواهش میکنم..من شرمنده شدم از این بیان شما . مطمین باشید همه ی تلاش ما در جهت بهره مندی بیشتر شماست . میشه بی زحمت لینک جزوه ی تستی که میگید رو بزارید .من یه نگاه انداختم به جزوات این درس اما میخوان مطمین بشم کدوم رو میگید .
-
Mahnaz در زبان و ادبیات فارسی کاظم کاظمی کلاس کنکور (2) (95-94) گفته است:
سلام و عرض خسته نباشید.
اقای شاهرخی ازتون عاجزانه خواهش میکنم که کلید ارایه های تابستون رو بزارید ...بهشون نیاز داریم خواهش میکنم..من شرمنده شدم از این بیان شما . مطمین باشید همه ی تلاش ما در جهت بهره مندی بیشتر شماست . میشه بی زحمت لینک جزوه ی تستی که میگید رو بزارید .من یه نگاه انداختم به جزوات این درس اما میخوان مطمین بشم کدوم رو میگید .