گزاره شناسی 1-4
-
@haniehno 😐
-
mehranmirzaei
چرا ۳ درسته طبق شکل کتاب تو سیب زمینی اینجوری نیس آخه😕@kosar-mottaghi در گزاره شناسی 1-4 گفته است:
mehranmirzaei
چرا ۳ درسته طبق شکل کتاب تو سیب زمینی اینجوری نیس آخه😕سیب زمینی خودش نوعی ساقه تخصص یافتس
زمین ساقه یا ریزوم در زنبق دیده میشه که درسته دیگه -
mehranmirzaei چهار چرا درسته ؟ خب پس ساقه بالایی ها چی ؟
@haniehno در گزاره شناسی 1-4 گفته است:
بالایی ها دیگه ساقه نیستن که
اونا برگ هوایین -
@kosar-mortazavi آها آره من ذهنم سراغ گیاه پیاز رفت آقا 81Sobhan هم میتونستن اینو بگن جای نگاه کردن ، در کل ممنونم
-
@kosar-mottaghi در گزاره شناسی 1-4 گفته است:
mehranmirzaei
چرا ۳ درسته طبق شکل کتاب تو سیب زمینی اینجوری نیس آخه😕سیب زمینی خودش نوعی ساقه تخصص یافتس
زمین ساقه یا ریزوم در زنبق دیده میشه که درسته دیگهmehranmirzaei در گزاره شناسی 1-4 گفته است:
mehranmirzaei
زمین ساقه یا ریزوم در زنبق دیده میشه که درسته دیگهخوب ولی طبق شکل غده ها پایین تر از ریشه ها هستن🤔
-
@haniehno در گزاره شناسی 1-4 گفته است:
بالایی ها دیگه ساقه نیستن که
اونا برگ هوایینmehranmirzaei مرسی
-
@kosar-mortazavi آها آره من ذهنم سراغ گیاه پیاز رفت آقا 81Sobhan هم میتونستن اینو بگن جای نگاه کردن ، در کل ممنونم
@haniehno
خوب من جوابم همون بود که دادم دیگه چیزی بلد نبودم واس همین موندم نگاه کرده ببینم جواب چی میدن استاد🙂 -
@haniehno
خوب من جوابم همون بود که دادم دیگه چیزی بلد نبودم واس همین موندم نگاه کرده ببینم جواب چی میدن استاد🙂 -
mehranmirzaei در گزاره شناسی 1-4 گفته است:
mehranmirzaei
زمین ساقه یا ریزوم در زنبق دیده میشه که درسته دیگهخوب ولی طبق شکل غده ها پایین تر از ریشه ها هستن🤔

اینجارو نگاه کنید
تو زمین ساقه ریشه ها پایین تر و عمیقی تر از ساقه قرار گرفتن دیگه -
mehranmirzaei در گزاره شناسی 1-4 گفته است:
mehranmirzaei

اینجارو نگاه کنید
تو زمین ساقه ریشه ها پایین تر و عمیقی تر از ساقه قرار گرفتن دیگهmehranmirzaei خوب نمیشه با سیب زمینی ردش کرده
بالاخره اون مثال نقضه نه🤔