تست زیست🤔
-
سلام
ممنون میشم جواب رو با ذکر دلیل بگید.
و ببینید ک تحلیل من درسته آیا؟!
کدام عبارت در مورد بوم سازگان نادرست است؟
۱:محل تعامل گونه های مختلف در یک زیستگاه میباشد
۲:جنگل های حرا یکی از بوم سازگان های ایران به شمار میرود.
۳: میزان خدمات هر بوم سازگان به تولید کنندگی موجودات آن بستگی دارد.
۴:هم اکنون بیشتر بوم سازگان های کره زمین در حال تخریب و نابودی اند.
🤔خب ۳ گزینه اول ک درستن پس فقط میمونه گزینه ۴......ولی ی سوال....کدوم قسمت کتابه؟!
توی کتاب من ک دهم هستم نوشته...در سال های اخیر،مساحت بسیار گسترده ای از جنگل های ایران و جهان تخریب و بی درخت شده اند....این یعنی الان این گزینه ۴ از عمق این متن اومده؟!😐😂
یا برای من ک الان دهم هستم حذف شده؟!
درضمن پاسخنامه تشریحی ندارم،فقط کلید تست.
ممنون میشم جواب بدید🙂
تجربیا
دوازدهم -
سلام
🤔خب ۳ گزینه اول ک درستن پس فقط میمونه گزینه ۴......ولی ی سوال....کدوم قسمت کتابه؟!
توی کتاب من ک دهم هستم نوشته...در سال های اخیر،مساحت بسیار گسترده ای از جنگل های ایران و جهان تخریب و بی درخت شده اند....این یعنی الان این گزینه ۴ از عمق این متن اومده؟!😐😂
ممنون میشم جواب بدید🙂
تجربیا
دوازدهمسارا M 0 در تست زیست🤔 گفته است:
سلام
ممنون میشم جواب بدید🙂
تجربیا
دوازدهمسلام
توی یک تست دیگری من به گزینه چهارم شما برخوردم البته نه خود گزینه چهارمتون:اخیرا مساحت جنگل های ایران برخلاف سایر جنگل های جهان بسیار کاهش یافته که این گزینه اشتباه بودش
و پاسخ نامه اینطور جواب داده بود که:
به طور کلی از بین رفتن و تخریب جنگل در سطح جهانی در حال رخ دادن است و نه تنها در ایران بلکه در کل جهان مساحت جنگل ها کاهش یافته استبه نظر من گزینه یک نادرسته چونکه این توضیح برای اجتماع هست نه بوم سازگان
فعلا منتظر نظر بقیه دوستان هم بمونیم😊 -
سارا M 0 در تست زیست🤔 گفته است:
سلام
ممنون میشم جواب بدید🙂
تجربیا
دوازدهمسلام
توی یک تست دیگری من به گزینه چهارم شما برخوردم البته نه خود گزینه چهارمتون:اخیرا مساحت جنگل های ایران برخلاف سایر جنگل های جهان بسیار کاهش یافته که این گزینه اشتباه بودش
و پاسخ نامه اینطور جواب داده بود که:
به طور کلی از بین رفتن و تخریب جنگل در سطح جهانی در حال رخ دادن است و نه تنها در ایران بلکه در کل جهان مساحت جنگل ها کاهش یافته استبه نظر من گزینه یک نادرسته چونکه این توضیح برای اجتماع هست نه بوم سازگان
فعلا منتظر نظر بقیه دوستان هم بمونیم😊@m-zngne
سلام دوست عزیز مرسی از وقتی ک گذاشتید 😀
خب ما توی بوم سازگان هم گونه های گوناگون داریم دیگه........🤔نه؟ یا میتونیم بگیم چندین اجتماع داریم ، که خب اجتماع هم از جمعیت های گوناگون هست، پس بوم سازگان هم بین موجوداتی ک داره، تعامل وجود داره دیگه🤔 چون به هرحال شامل گونه های گوناگون میشه، و در کل باهم تعامل دارند. -
@m-zngne
خب ما توی بوم سازگان هم گونه های گوناگون داریم دیگه........🤔نه؟ یا میتونیم بگیم چندین اجتماع داریم ، که خب اجتماع هم از جمعیت های گوناگون هست، پس بوم سازگان هم بین موجوداتی ک داره، تعامل وجود داره دیگه🤔 چون به هرحال شامل گونه های گوناگون میشه، و در کل باهم تعامل دارند.سارا M 0 در تست زیست🤔 گفته است:
@m-zngne
خب ما توی بوم سازگان هم گونه های گوناگون داریم دیگه........🤔نه؟ یا میتونیم بگیم چندین اجتماع داریم ، که خب اجتماع هم از جمعیت های گوناگون هست، پس بوم سازگان هم بین موجوداتی ک داره، تعامل وجود داره دیگه🤔 چون به هرحال شامل گونه های گوناگون میشه، و در کل باهم تعامل دارند.
خواهش میکنم:herb:
حرفتون درسته اما برای بوم سازگان باید حواستون به اون عوامل غیر زنده و تاثیراتی که برهم میگذارند هم باشه..اگه اینارو گفته بود به نظرم من میشد بوم سازگان گرفتش اما تعامل بین گونه ها فقط بازم تاکید کنم به نظر من برای اجتماع میشه -
@m-zngne
خب ما توی بوم سازگان هم گونه های گوناگون داریم دیگه........🤔نه؟ یا میتونیم بگیم چندین اجتماع داریم ، که خب اجتماع هم از جمعیت های گوناگون هست، پس بوم سازگان هم بین موجوداتی ک داره، تعامل وجود داره دیگه🤔 چون به هرحال شامل گونه های گوناگون میشه، و در کل باهم تعامل دارند.
خواهش میکنم:herb:
حرفتون درسته اما برای بوم سازگان باید حواستون به اون عوامل غیر زنده و تاثیراتی که برهم میگذارند هم باشه..اگه اینارو گفته بود به نظرم من میشد بوم سازگان گرفتش اما تعامل بین گونه ها فقط بازم تاکید کنم به نظر من برای اجتماع میشه@m-zngne
😇🌹
آخه میدونی چیه، بین افراد یک جمعیت که از یک گونه هستند هم تعامل وجود داره.
بعد اینم ک گفته بین گونه های مختلف تعامل وجود داره،درسته. چون ما بین خوده گونه های مختلفی ک در بوم سازگان وجود داره هم اگه در نظر بگیریم، تعامل وجود داره.
کلا میدونم تعامل وجود داشتن فقط برای اجتماع نیست.😕 -
@m-zngne
😇🌹
بعد اینم ک گفته بین گونه های مختلف تعامل وجود داره،درسته. چون ما بین خوده گونه های مختلفی ک در بوم سازگان وجود داره هم اگه در نظر بگیریم، تعامل وجود داره.
کلا میدونم تعامل وجود داشتن فقط برای اجتماع نیست.😕سارا M 0 در تست زیست🤔 گفته است:
@m-zngne
😇🌹
کلا میدونم تعامل وجود داشتن فقط برای اجتماع نیست.😕متوجه صحبتاتون شدم:rose:
الان سوالتون که برای گزینه چهار بود رفع شد؟
و اینکه پاسخ سوال کدوم گزینه هستش؟اگر گزینه چهار هست که صحبت شما درمورد تعامل درست هستش :) -
@m-zngne
😇🌹
کلا میدونم تعامل وجود داشتن فقط برای اجتماع نیست.😕متوجه صحبتاتون شدم:rose:
الان سوالتون که برای گزینه چهار بود رفع شد؟
و اینکه پاسخ سوال کدوم گزینه هستش؟اگر گزینه چهار هست که صحبت شما درمورد تعامل درست هستش :)@m-zngne
ممنونم از اینکه راهنمایی کردی😇
بله گزینه ۴ هستش، منتها من مشکلم اینه ک این گزینه مربوط به کدوم قسمت کتاب هستش....یا حذف شده😬
برای اون ۳ گزینه دلیل رو میدونم،منتها گزینه ۴ تو کتاب نیست.😬 -
@m-zngne
بله گزینه ۴ هستش، منتها من مشکلم اینه ک این گزینه مربوط به کدوم قسمت کتاب هستش....یا حذف شده😬
برای اون ۳ گزینه دلیل رو میدونم،منتها گزینه ۴ تو کتاب نیست.😬سارا M 0 در تست زیست🤔 گفته است:
@m-zngne
برای اون ۳ گزینه دلیل رو میدونم،منتها گزینه ۴ تو کتاب نیست.😬از همون یک خط که خودتون هم نوشتید نتیجه گرفته
چون جای دیگه صحبت در این مورد نشدهخواهش میکنم.در کتاب من هم فقط همون یه خط هستش خیالتون راحت اگر هم حذفی باشه باید برای بچه هایی که الان دوازدهمی هستن باشه..میخواید منشن کنید بپرسید ازشون
-
@m-zngne
برای اون ۳ گزینه دلیل رو میدونم،منتها گزینه ۴ تو کتاب نیست.😬از همون یک خط که خودتون هم نوشتید نتیجه گرفته
چون جای دیگه صحبت در این مورد نشدهخواهش میکنم.در کتاب من هم فقط همون یه خط هستش خیالتون راحت اگر هم حذفی باشه باید برای بچه هایی که الان دوازدهمی هستن باشه..میخواید منشن کنید بپرسید ازشون
-
سلام
ممنون میشم جواب بدید🙂
تجربیا
دوازدهمالان گزینه درست 4 هس؟!
خوب اگه گزینه 4 هس خب یعنی غلطه و طبیعتا نباید تو کتاب باشه...
به نظر من گزینه 1 غلط هس چون فقط در مورد گونه های مختلف گفته و از عوامل غیر زنده صحبتی نکرده
یکی هم چند زیستگاه در کنار هم بوم سازگان رو تشکیل میدن آیا؟
چون از نظر من بوم سازگان مختص در یک زیستگاه نیست که در گزینه اول گفته در یک زیست گاه است.
-
الان گزینه درست 4 هس؟!
خوب اگه گزینه 4 هس خب یعنی غلطه و طبیعتا نباید تو کتاب باشه...
به نظر من گزینه 1 غلط هس چون فقط در مورد گونه های مختلف گفته و از عوامل غیر زنده صحبتی نکرده
یکی هم چند زیستگاه در کنار هم بوم سازگان رو تشکیل میدن آیا؟
چون از نظر من بوم سازگان مختص در یک زیستگاه نیست که در گزینه اول گفته در یک زیست گاه است.
ali mohamadi 0
سلام
بله گزینه ۴ جواب هست.
بین افراد یک جمعیت و اجتماع و بوم سازگان تعامل وجود داره.
دقت کنید ک من گفتم افراد کاری به عوامل غیر زنده و.....ندارم.
چون ما بین خوده افراد هم میتونیم تعامل رو مشاهده کنیم.
پس حتما نباید عوامل غیر زنده و تاثیر هایی ک برهم میگذارند ذکر بشه تا ما بگیم،تعاملگزینه ۴ هم که در کتاب های الان حذف شده، ی کتاب برای قبلا از زیست دهم داشتم،الان مراجعه کردم، این طوری نوشته بود: هم اکنون بعضی از بوم سازگان های زمین در حال تخریب و نابودی اند. پس این گزینه به خاطر اینکه گفته بیشتر نادرسته.
-
ali mohamadi 0
سلام
بله گزینه ۴ جواب هست.
بین افراد یک جمعیت و اجتماع و بوم سازگان تعامل وجود داره.
دقت کنید ک من گفتم افراد کاری به عوامل غیر زنده و.....ندارم.
چون ما بین خوده افراد هم میتونیم تعامل رو مشاهده کنیم.
پس حتما نباید عوامل غیر زنده و تاثیر هایی ک برهم میگذارند ذکر بشه تا ما بگیم،تعاملگزینه ۴ هم که در کتاب های الان حذف شده، ی کتاب برای قبلا از زیست دهم داشتم،الان مراجعه کردم، این طوری نوشته بود: هم اکنون بعضی از بوم سازگان های زمین در حال تخریب و نابودی اند. پس این گزینه به خاطر اینکه گفته بیشتر نادرسته.
کاملا درسته حرف شما ولی تعریف بوم سازگان این نیست.
تو بوم سازگان باید تعامل بین گونه های مختلف و عوامل غیر زنده تاثیر بگذاره
حرف شما در مورد اجتماع صدق میکنه
خوب تو گزینه ی اول گفته یک زیستگاه و باید چند زیستگاه باشند که بوم سازگان رو تشکیل بدند.
-
کاملا درسته حرف شما ولی تعریف بوم سازگان این نیست.
تو بوم سازگان باید تعامل بین گونه های مختلف و عوامل غیر زنده تاثیر بگذاره
حرف شما در مورد اجتماع صدق میکنه
خوب تو گزینه ی اول گفته یک زیستگاه و باید چند زیستگاه باشند که بوم سازگان رو تشکیل بدند.
ali mohamadi 0
من کاری به تعریف و عوامل غیر زندش ندارم،تعامل مدنظرم هست.
ی سوال، یعنی بین خوده افراد بوم سازگان نمیتونیم تعامل ببینیم؟؟
چطور بین افراد یک جمعیت تعامل دیده میشه🤔.... به نظرم بین افراد یک بوم سازگان هم دیده میشه. -
ali mohamadi 0
من کاری به تعریف و عوامل غیر زندش ندارم،تعامل مدنظرم هست.
ی سوال، یعنی بین خوده افراد بوم سازگان نمیتونیم تعامل ببینیم؟؟
چطور بین افراد یک جمعیت تعامل دیده میشه🤔.... به نظرم بین افراد یک بوم سازگان هم دیده میشه.سوال در مورد تعامل نیست که در مورد بوم سازگان هس و برین تو کتاب زیست چاپ 99 ببینین.
اگه تو شکل بوم سازگان ببینین یک عامل غیر زنده اضافه شده.
-
سوال در مورد تعامل نیست که در مورد بوم سازگان هس و برین تو کتاب زیست چاپ 99 ببینین.
اگه تو شکل بوم سازگان ببینین یک عامل غیر زنده اضافه شده.
ali mohamadi 0
بله در مورد بوم سازگان هست و به هرحال گزینه میتونه هر کدوم از ویژگی ها رو بیان کنه.
من ک نگفتم در مورد بوم سازگان هست، گزینه یک رو درواقع داشتم از لحاظ درستی تحلیل میکردم، نه منظور سوال رو ک صرفا در مورد تعامل باشه.
ممنونم از نظرتون(: -
ali mohamadi 0
بله در مورد بوم سازگان هست و به هرحال گزینه میتونه هر کدوم از ویژگی ها رو بیان کنه.
من ک نگفتم در مورد بوم سازگان هست، گزینه یک رو درواقع داشتم از لحاظ درستی تحلیل میکردم، نه منظور سوال رو ک صرفا در مورد تعامل باشه.
ممنونم از نظرتون(:الان من جواب سوالمو نگرفتم
بوم سازگان مگه از چند زیستگاه نیست؟ خب چرا گزینه ی 1 گفته یک زیستگاه؟
-
الان من جواب سوالمو نگرفتم
بوم سازگان مگه از چند زیستگاه نیست؟ خب چرا گزینه ی 1 گفته یک زیستگاه؟
ali mohamadi 0
تا جایی ک میدونم چند زیستگاه نیست. -
سلام
ممنون میشم جواب بدید🙂
تجربیا
دوازدهمراستی در مورد گزینه 3 خواستم اینو بگم خدمت بوم سازگان فقط به تولید کنندگی موجودات آن بستگی ندارد.
تو کتاب هم گفته به تولید کنندگان آن بستگی دارد.
خداییش من از این تست گذشتم چون دیگه وقت گذاشتن بر یک تستی که دو الی سه گزینه اش غلطه واقعا حرومه
فقط خواستم این نکته تست شماره 3 رو بدونین.
-
راستی در مورد گزینه 3 خواستم اینو بگم خدمت بوم سازگان فقط به تولید کنندگی موجودات آن بستگی ندارد.
تو کتاب هم گفته به تولید کنندگان آن بستگی دارد.
خداییش من از این تست گذشتم چون دیگه وقت گذاشتن بر یک تستی که دو الی سه گزینه اش غلطه واقعا حرومه
فقط خواستم این نکته تست شماره 3 رو بدونین.
ali mohamadi 0
سلام
لطفا دقت کنید!
واژه فقط در این گزینه به کار برده نشده ک بخواد غلطش کنه!
من ک کامل تحلیل کردم و از نظرم درست هم هست.
خیلی از تست ها همینجوری هستند....و باید دقت بشه ک آیا کلمه فقط به کار برده شده یا ن.
من ک هیچ مشکلی توی این تست نمی بینم.
شما هم نظرتون قابل احترام!"🙂
فک میکنم به اندازه کافی صحبت شده در مورد این تست!
موفق باشید." -
ali mohamadi 0
سلام
لطفا دقت کنید!
واژه فقط در این گزینه به کار برده نشده ک بخواد غلطش کنه!
من ک کامل تحلیل کردم و از نظرم درست هم هست.
خیلی از تست ها همینجوری هستند....و باید دقت بشه ک آیا کلمه فقط به کار برده شده یا ن.
من ک هیچ مشکلی توی این تست نمی بینم.
شما هم نظرتون قابل احترام!"🙂
فک میکنم به اندازه کافی صحبت شده در مورد این تست!
موفق باشید."الان من نفهمیدم شما چرا نمیگین این گزینه 3 غلط نیست؟