یه سوال درباره محورxها و محورyها
-
Faeze Radseresht
نه از خودم گفتم
خوبه پرسیدم
-
ببینید این که میگید هر خطی طول از مبدا داره هر خطیم عرض از مبدا داره درست مثل
مثال ٣x+4 که زدم طول از مبدا و عرض از مبدا مشخصه
حالا چطوری این طول از مبدا و عرض از مبدا این خط و بدست اوردم
برای طول از مبدا y=0 گذاشتم
و برای عرض از مبدا x=0 گذاشتم
حالا شما بیا توی محور x ها اینکارو کن
برای عرض از مبدا طول رو صفر بزار که خب y همون صفر میشه پس با عرض از مبدا محور x ها مشکلی نداریم
حالا برای طول از مبدا بیا y رو صفر بگذار
طبق اون نمودار پایینیه که کشیدم توی همه نقاط y صفر هست
یعنی کلا هر x میتونی طول از مبدا باشه که این دیگه بستگی به نقطت داره
این نظر من بود@sara-haghighatrad
ممنونم که وقت گذاشتی. -
@sara-haghighatrad
ممنونم که وقت گذاشتی.Faeze Radseresht
خواهش میکنم
کاری نکردم
حرفمو قبول نداری؟ -
سلام عرض از مبداء یک خط، فاصله ی اون خط از مبداء مختصات روی محور y هاست
طول از مبداء هم همون جواب معادله اییه که بدست میاریم و در واقع نقاطی هستن که ایکس مساویه با صفر و فاصله خط از مبداء مختصات رو روی محور x ها نشون میده -
طول از مبداء هم همون جواب معادله اییه که بدست میاریم و در واقع نقاطی هستن که ایکس مساویه با صفر و فاصله خط از مبداء مختصات رو روی محور x ها نشون میدهاین پست پاک شده! -
Faeze Radseresht
خواهش میکنم
کاری نکردم
حرفمو قبول نداری؟@sara-haghighatrad راستش نه. چون صحبتتون از نظر من با مفاهیم جور در نمیاد.
طول از مبدا:طول نقطه برخورد خط با محور x هاست. خب خطy=0 کاملا روی محور xهاست. بینهایت محل برخورد دارن. تا اینجا درست. ولی نمیشه یک خط چند طول از مبدا داشته باش. گفتم بحث من نقطه نیست چون ما واسه نقطه طول از مبدا و عرض از مبدا تعریف نمیکنیم. -
طول از مبداء هم همون جواب معادله اییه که بدست میاریم و در واقع نقاطی هستن که ایکس مساویه با صفر و فاصله خط از مبداء مختصات رو روی محور x ها نشون میده@infinitie-a ممنون ولی من با مفهوم طول از مبدا و عرض از مبدا مشکلی ندارم. مسئله خود محور هان.
-
سلام.
امیدوارم که حالتون خوب باشه.بچها میشه اون دوتا قسمتی که توی عکس علامت زدم رو بهم بگید خیلی ذهنمو درگیر کرده.
ممنون میشم اگه میدونید راهنماییم کنید.
-
Faeze Radseresht
به نظرم برای این دوتا اصلا تعریف نمیشه -
سوال چیه
-
@sara-haghighatrad راستش نه. چون صحبتتون از نظر من با مفاهیم جور در نمیاد.
طول از مبدا:طول نقطه برخورد خط با محور x هاست. خب خطy=0 کاملا روی محور xهاست. بینهایت محل برخورد دارن. تا اینجا درست. ولی نمیشه یک خط چند طول از مبدا داشته باش. گفتم بحث من نقطه نیست چون ما واسه نقطه طول از مبدا و عرض از مبدا تعریف نمیکنیم.Faeze Radseresht
اها اها
خیلی خب پس به نظر منم همون تعریف نشده بهترهJavad Keyhani میشه شما هم راهنمایی کنید
-
@sara-haghighatrad عرض از مبدا همون مقدار C هست و طول از مبدا همون مقدار X
-
Faeze Radseresht
به نظرم برای این دوتا اصلا تعریف نمیشهmohsen razavi به نظر منم این بهتره.
-
@sara-haghighatrad محور طول از مبدا نداره! این تعاریف برای نقطه تعریف میشن نه خط
-
Faeze Radseresht
اها اها
خیلی خب پس به نظر منم همون تعریف نشده بهترهJavad Keyhani میشه شما هم راهنمایی کنید
@sara-haghighatrad ممنون که تگ کردی
️
-
H_R اتفاقا واسه خط نه نقطه.
-
@sara-haghighatrad ممنون که تگ کردی
️
Faeze Radseresht
خواهش میکنم موفق باشید -
H_R اتفاقا واسه خط نه نقطه.
Faeze Radseresht اون چیزی که شما میگیرد واسه خطه دقیقا نقطه برخورد همون خط با محوره نه خود خط وگرنه هر خط از هزاران نقطه تشکیل شده و نمیشه همچین چیزی تعریف کرد براش