یه سوال درباره محورxها و محورyها
-
سوال چیه
-
@sara-haghighatrad راستش نه. چون صحبتتون از نظر من با مفاهیم جور در نمیاد.
طول از مبدا:طول نقطه برخورد خط با محور x هاست. خب خطy=0 کاملا روی محور xهاست. بینهایت محل برخورد دارن. تا اینجا درست. ولی نمیشه یک خط چند طول از مبدا داشته باش. گفتم بحث من نقطه نیست چون ما واسه نقطه طول از مبدا و عرض از مبدا تعریف نمیکنیم.Faeze Radseresht
اها اها
خیلی خب پس به نظر منم همون تعریف نشده بهترهJavad Keyhani میشه شما هم راهنمایی کنید
-
@sara-haghighatrad عرض از مبدا همون مقدار C هست و طول از مبدا همون مقدار X
-
Faeze Radseresht
به نظرم برای این دوتا اصلا تعریف نمیشهmohsen razavi به نظر منم این بهتره.
-
@sara-haghighatrad محور طول از مبدا نداره! این تعاریف برای نقطه تعریف میشن نه خط
-
Faeze Radseresht
اها اها
خیلی خب پس به نظر منم همون تعریف نشده بهترهJavad Keyhani میشه شما هم راهنمایی کنید
@sara-haghighatrad ممنون که تگ کردی
️
-
H_R اتفاقا واسه خط نه نقطه.
-
@sara-haghighatrad ممنون که تگ کردی
️
Faeze Radseresht
خواهش میکنم موفق باشید -
H_R اتفاقا واسه خط نه نقطه.
Faeze Radseresht اون چیزی که شما میگیرد واسه خطه دقیقا نقطه برخورد همون خط با محوره نه خود خط وگرنه هر خط از هزاران نقطه تشکیل شده و نمیشه همچین چیزی تعریف کرد براش
-
Faeze Radseresht اون چیزی که شما میگیرد واسه خطه دقیقا نقطه برخورد همون خط با محوره نه خود خط وگرنه هر خط از هزاران نقطه تشکیل شده و نمیشه همچین چیزی تعریف کرد براش
H_R یعنی از نظر شما نقطه طول از مبدا و عرض از مبدا داره؟؟من گفتم این دو مفهوم برای یک خط تعریف میشه.
-
H_R یعنی از نظر شما نقطه طول از مبدا و عرض از مبدا داره؟؟من گفتم این دو مفهوم برای یک خط تعریف میشه.
Faeze Radseresht ببینید این چیزا کلا برای یه نقطه تعریف میشه مثلا وقتی میگن عرض از مبدا فلان خط چیه منظورشون محل برخورد اون خط با محوره که اونم یه نقطه هست نه یه خط که!
-
Faeze Radseresht ببینید این چیزا کلا برای یه نقطه تعریف میشه مثلا وقتی میگن عرض از مبدا فلان خط چیه منظورشون محل برخورد اون خط با محوره که اونم یه نقطه هست نه یه خط که!
H_R ببخشید استدلال شما رو قبول ندارم چون اگه طبق صحبت شما باشه محورxها باید بی شمار طول از مبدا داشته باشه. و همینطور محورyها بی شمار عرض از مبدا. در صورتی که این دو مورد همواره توی یک خط ثابت هستن.
-
H_R ببخشید استدلال شما رو قبول ندارم چون اگه طبق صحبت شما باشه محورxها باید بی شمار طول از مبدا داشته باشه. و همینطور محورyها بی شمار عرض از مبدا. در صورتی که این دو مورد همواره توی یک خط ثابت هستن.
Faeze Radseresht کلا من فکر مکینم برای محور که خودش نوعی خط هست طول از مبدا و عرض از مبدا تعریف نمیشه و وقتی مثلا میگن عرض از مبدا فلانی اینه منظور نقطه برخورده یا مثلا میگن طول از مبدا اینه منظورم نقطه های برخورد با محور X هست...
-
سلام.
امیدوارم که حالتون خوب باشه.بچها میشه اون دوتا قسمتی که توی عکس علامت زدم رو بهم بگید خیلی ذهنمو درگیر کرده.
ممنون میشم اگه میدونید راهنماییم کنید.
بچها من سوالمو از معلمم پرسیدم، ولی جواب نداد.
شما اگه میشه میتونید سوالمو از معلمتون بپرسید،شاید راهنماییمون کرد.ممنون میشم.
-
بچها من سوالمو از معلمم پرسیدم، ولی جواب نداد.
شما اگه میشه میتونید سوالمو از معلمتون بپرسید،شاید راهنماییمون کرد.ممنون میشم.
Faeze Radseresht سوالتون یبار دیگه میگید؟
-
Faeze Radseresht سوالتون یبار دیگه میگید؟
-
-
Faeze Radseresht در یه سوال درباره محورxها و محورyها گفته است:
SJY عرض از مبدا محور yها یا همون خط x=0 چیه؟
و طول از مبدا محور x ها یا همون خطy=0چیه؟
️ممنون.
سلام
شما این حرفتون رو که میگید طول از مبدا و عرض از مبدا برای نقطه تعریف نمیشه رو میشه بگید کجا خوندید ؟؟؟
چون این دو مفهوم دقیقا برای نقاط روی نمودار ها هستند
و اینکه خطy=0یا محورxها نقاط عرض از مبدا ندارند چون یک خط افق هستش، و طول از مبدا هم بستگی به نقاط انتخابی دارهبرایx=0 یا محورyها هم نقاط طول از مبدا ندارند
و عرض از مبدا( فاصله عرض نقاط روی نمودار تا مبدا)
بستگی به نقاطی داره که انتخاب میکنیم.
من متوجه نمیشم چرا این مفاهیم رو به خط نسبت میدید، چون یک خط از هزاران نقطه تشکیل میشه و میتونه هزاران عرض از مبدا و طول از مبدا داشته باشهمن از دبیرم میپرسم اینکه آیا این مفاهیم به خط هم نسبت داده می شن یا نه!
فقط تاپیک رو لطفا لیبل سوالی بزنید.خیلی ممنون