●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است●
-
Amir 6 نه بابا چه شرمنده ای😊به امید خدا تیم تون هم برنده میشه
من فکر کنم از 4 تا 7 اینا بتونم بیام -
شبتون بخیر دوستان
تحلیل شکل های مفیدی بودن💛💛
به امید دیدار تا فردا -
M M.an این موضوع را در حذف کرد
-
M M.an این موضوع را در بازیابی کرد
-
سلام دوستان خوبید؟ 🌼
شروع کنیم؟ -
سلام دوستان یازدهمی و کنکوری های1401 خسته نباشید.دوستان ما قراره به امید خدا تو این تاپیک همه مطالب و نکاتی که یک کنکوری1401نیاز داره رو در اختیارتون بزاریم.در کنار اون دوست داریم گزارش ساعت مطالعه هم داشته باشیم.اگه مشکلی ندارین و من رو همراهی میکنین و قول میدین که هرشب ساعت مطالعتون رو اعلام کنین اول اعلام حضور کنید و بعد انشاالله از فردا همه کسایی که اعلام حضور کردن موظف اند بیان گزارش کار بدن و نکات مشاوره یا مربوط به هردرس رو که دوست داشتن تو این تاپیک قرار بدن.منتظر اعلام حضورتون هستم دوستان یازدهمی.
یازدهم تجربیا -
سلام دوستان خوبید؟ 🌼
شروع کنیم؟ -
سلام دوستان خوبید؟ 🌼
شروع کنیم؟atena abolhasani
سلام شما خوبی؟
شروع کردیم -
atena abolhasani سلام ممنون تو خوبی؟ بله☺️
@sania-andiravan مرسی 🤗
-
atena abolhasani
سلام شما خوبی؟
شروع کردیمAmir 6 خیلی ممنون بله متوجه شدم
-
Amir 6
سلام
این خیلی مهمه:
سیتوکینز،G1,S,G2جزو میتوز محسوب نمیشن
الان شکل هس.وقتی شکل نباشه ممکنه داخل تست فراموش بشه -
Amir 6
سلول های در مرحله G0 به طور موقت یا دائم باقی می مانند
هر سلولی اینترفاز نداره
بیشترین زمان باقی ماندن یک سلول در مرحله G1 است
و کمترین زمان باقی ماندن یک سلول در مرحله G2 است
سلول وقتی میخواد از G0 خارج شه دوباره وارد G1 میشه یعنی دو بار وارد G1 می شود
پلاسموسیت ها و گامت ها و اغلب نورون ها و سلول های ماهیچه های تقسیم نمیشن(میتوز)
(البته گامت توانایی لقاح داره ولی توانایی تقسیم گامت رو فقط در زنبور ملکه داریم) -
Amir 6 مرحله ی G1 طولانی ترین مرحله ی اینترفاز است
در مرحله ی G1 کروموزوم ها تک کروماتیدی هستن یعنی تعداد کروموزوم ها با کروماتید ها و با رشته های DNAبرابر است
و میتونیم بگیم تعداد رشته های پلی نوکلئوتیدی که در DNA بودن دو برابر تعداد کروموزوم هاست
در مرحله S ما همانند سازی رو میبینیم پس در مرحله ی G1 دو تا آنزیم پروتئینی هلیکاز ( باز کننده ی رشته های DNA ) و آنزیم دی ان ای پلیمراز ساخته میشوند -
Amir 6
سلول های مریستمی و مغز اسخوان معمولا تقسیم سریعی دارن
در نتیجه اینترفاز کوتاهی دارن -
زندگی یاخته ای شروع می شود و تا تقسیم بعدی یا مرگشان ادامه پیدا می کند.به مراحل زندگی یک یاخته از پایان یک تقسیم تا پایان تقسیم بعدی چرخه ی یاخته ای گفته می شود.
چرخه یاخته ای از2بخش تشکیل شده است:
1.اینترفاز. 2.تقسیم یاخته ای
در اینترفاز یاخته ها بیشتر عمرشان را در این مرحله می گذرانند.در این مرحله،یاخته کار های لازم برای شروع تقسیم را انجام می دهد.
مرحلهG1:یاخته ها در این مرحله تازه به وجود آمده و رشد می کنند و زمان زیادی در این مرحله می مانند. برخی از یاخته ها مثل یاخته هاب عصبی و ماهیچه ای که در شرایط عادی تقسیم نمی شوند و به طور موقت یا دائم وارد مرحله ای به نامG0میشوند.این نوع یاخته ها اگر بخواهند تقسیم شوند باید دوباره بهG1برگردند.
مرحلهS:مرحله sهمان مرحله ای است که یاخته عزمش رو جزم می کند تا تقسیم شود،پی در اثر فرآیند همانند سازی،DNAهای هسته خود را دوبرابر(مضاعف) می کند؛بنابراین در مرحلهs،کروموزوم های تک کروماتیدی دو کروماتیدی میشوند.
مرحلهG2:طول زمان این مرحله،نسبت به مراحل دیگر اینترفاز کوتاه تر است.مرحله G2مرحله ای است که یاخته،پروتئین ها و عواملی که برای تقسیم نیاز دارد می سازد.مثلا در این مرحله،ساخت و دوبرابر شدن بعضی از ساختارهای سیتوپلاسمی مثل سانتریول ها کامل می شود.