راهنمایی فوری
-
سلام
خسته نباشید
ممنون میشم دوستایی که فصل هشت و نه یازدهم رو خوندن،بگن واسه پیشنیازش،کجای دهم رو بخونیم کافیه؟
راستش این آزمون درصد زیستم اینقد پایین بود که کلا زده شدم یکم از زیست،خیلی ترکیبی بود واسه من یکی
و همچنین تا چه حدی باید خونده بشه؟سطخی خوانی یا نیاز به عمیق و مفهومی هم داره؟
کدوم ویدئو های آقای موقاری لازمه؟
مرسی
یازدهم تجربیا همیار دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
سلام
خسته نباشید
ممنون میشم دوستایی که فصل هشت و نه یازدهم رو خوندن،بگن واسه پیشنیازش،کجای دهم رو بخونیم کافیه؟
راستش این آزمون درصد زیستم اینقد پایین بود که کلا زده شدم یکم از زیست،خیلی ترکیبی بود واسه من یکی
مرسی
یازدهم تجربیا همیار دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاسروش قادری
سلام
خسته نباشی ان شا الله با تلاش مضاعفمون درست میشه و به درصد هایی که می خوایم میرسیم
در رابطه با سوال اولتون فک نکنم پیش نیاز داشته باشن فصل ها ولی خوب برای اینکه کامل و بخونید بهتره ۴ تا گیاهی هارو با هم بخونید من خودم همین کارو میکنم -
سلام
خسته نباشید
مرسی
سلام هشت و نه ینی گیاهی؟
همون گیاهیای دهم واجبه ک باهاش خونده بشه، گیاهی برا همه سخته خودتونو سرزنش نکنید، عوضش از این حس ضعف ب عنوان نیرو محرکه استفاده کنید -
سروش قادری
سلام
خسته نباشی ان شا الله با تلاش مضاعفمون درست میشه و به درصد هایی که می خوایم میرسیم
در رابطه با سوال اولتون فک نکنم پیش نیاز داشته باشن فصل ها ولی خوب برای اینکه کامل و بخونید بهتره ۴ تا گیاهی هارو با هم بخونید من خودم همین کارو میکنماحمد قادری خو من راستش پارسال فصل آخر و نصف فصل یکی مونده به آخر رو نخوندم
سوالای این آزمون امروز جوری بود که کلا زیستو ول کردم رفتم سراغ بقیه درسا
یکم میترسم راستش
کاملا گیج شدم نمیدونم برنامه رو درست بچینم -
سلام
خسته نباشید
مرسی
و دومین سوالتون هم
زیست رو نباید خوند باید خوردبرای درصد بالا هم باید سطحی بخونید هم مفهومی
من خودم زیاد سطحی نمی خونم نصف سوالات رو بخاطر نکات خیلی تابلو خراب میکنم اما از اون طرف سوالای سختش رو جواب میدم
پس باید هم مفهومی هم سطحی -
سروش قادری
سلام هشت و نه ینی گیاهی؟
همون گیاهیای دهم واجبه ک باهاش خونده بشه، گیاهی برا همه سخته خودتونو سرزنش نکنید، عوضش از این حس ضعف ب عنوان نیرو محرکه استفاده کنیدzoohre hocini بله کلا گیاهیای دهم و یازدهم
الان برنامهم تقریبا جوریه که اول کل دهم رو بخونم،اواخر هفته اول فرصت شد یازدهم و هفته دووم کلا یازدهم
ولی بازم میدونم دارم اشتباه میکنم -
احمد قادری خو من راستش پارسال فصل آخر و نصف فصل یکی مونده به آخر رو نخوندم
یکم میترسم راستش
کاملا گیج شدم نمیدونم برنامه رو درست بچینمسروش قادری
چه آزمونی دادید -
سروش قادری
چه آزمونی دادیداحمد قادری قلمچ
-
احمد قادری خو من راستش پارسال فصل آخر و نصف فصل یکی مونده به آخر رو نخوندم
یکم میترسم راستش
کاملا گیج شدم نمیدونم برنامه رو درست بچینمسروش قادری
زیاد برای این آزمون ها خودتون رو ناراحت نکنید
منم خراب کردم کارنامم گذاشتم توی اینجا
ولی موترم روشن شده برای دو هفته دیگه
بترکونم
شما هم اگه خیلی آزمون براتون مهمه پس برنامتون رو برای هر آزمون بچینید اگه نه هم که زیاد بهش بها ندید -
سلام
خسته نباشید
مرسی
یازدهم تجربیا همیار دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاسروش قادری بنظرم بخاطرشون خودتو ناراحت نکن و اگه گیج میزنه رو یه پایه منظم با استاد موقاری همشو جلو برو
-
سروش قادری
زیاد برای این آزمون ها خودتون رو ناراحت نکنید
منم خراب کردم کارنامم گذاشتم توی اینجا
ولی موترم روشن شده برای دو هفته دیگه
بترکونم
شما هم اگه خیلی آزمون براتون مهمه پس برنامتون رو برای هر آزمون بچینید اگه نه هم که زیاد بهش بها ندیداحمد قادری والا من آزمون زیاد برام مهم نیست
ولی خب وقتی تو یه هفته مجبور میشم هر روز حداقل ۸ساعت اختصاصی بخونم و نتیجهاش میشه این،خود به خود یه حس فضایی بهم دست میده
انگار تو ابرام -
سروش قادری بنظرم بخاطرشون خودتو ناراحت نکن و اگه گیج میزنه رو یه پایه منظم با استاد موقاری همشو جلو برو
Mehdi Hosseinbor در راهنمایی فوری گفته است:
سروش قادری بنظرم بخاطرشون خودتو ناراحت نکن و اگه گیج میزنه رو یه پایه منظم با استاد موقاری همشو جلو برو
راستش مشکلم همینه الان
دهم فصل۶ش حدودا۱۵کلیپه
فصل هفتشو نمیدونم
الان میخوام بدونم واسه فصل ۸کامل یازدهم+گفتار یک فصل۹،نیازه فقط فصل شش دهمو بخونم یا نه
گیج شدم به والله -
Mehdi Hosseinbor در راهنمایی فوری گفته است:
راستش مشکلم همینه الان
دهم فصل۶ش حدودا۱۵کلیپه
فصل هفتشو نمیدونم
الان میخوام بدونم واسه فصل ۸کامل یازدهم+گفتار یک فصل۹،نیازه فقط فصل شش دهمو بخونم یا نه
گیج شدم به واللهسروش قادری اصا هردوتاشو بخون
-
سروش قادری اصا هردوتاشو بخون
Mehdi Hosseinbor داداش وقت اضافه که تو دست آخر ندارم هر وقتم کم شد رو کنم
-
Mehdi Hosseinbor داداش وقت اضافه که تو دست آخر ندارم هر وقتم کم شد رو کنم
سروش قادری تو سه روز فوقش چار روز همش جم میشه
اگه میخای سری تر پیش بری اون فصلارو خودت بخون بعد کارگاه و نکته و تستشو نگا کن تست بزن -
zoohre hocini بله کلا گیاهیای دهم و یازدهم
الان برنامهم تقریبا جوریه که اول کل دهم رو بخونم،اواخر هفته اول فرصت شد یازدهم و هفته دووم کلا یازدهم
ولی بازم میدونم دارم اشتباه میکنمسروش قادری
ببین به نظرم کلیپ ببین ولی با سرعت یکو نیم یه لب تاپی چیزیم بزا دم دستت تایپ کن تا دست نویس خیلی سرعت میره بالا،
و اینکه، هممون یه سری اشتباهی میکنیم ک یه جایی تاوانشو میدیم، شمام اون تایمی که باید میخوندیش نخوندی درصدت اومده پایین، ولی الان ترس از مسیر اشتباه فقط سد راهت میشه، تردید و نگرانی ها بخاطر نبود تجربه کافی خیلی طبیعیه ولی متوفقت کنه فقط شرایط بدتر میشه
ترسارو بزار کنار و با روحیه بخون با غر و فکر نشدن بخونی انگار نخوندی واقعا انگار اصلا نخوندیش.... -
سلام
خسته نباشید
مرسی
سلام معلومه خیلی استرس داری:||
اول یکم خودتون رو کنترل کنید تا ی تصمیم درست و حسابی بگیرید
به نظرم ارزشش رو داره ک برای گیاهی از پایه بخونید وگرنه سر آزمون ممکنه گیر کنید.
کلیپ های آقای موقاری رو ببینید زیاد طول نمی کشه
درضمن نمودار هارو حتما بکشید با چندتا نکات کلیدی.
یادتون باشه اصلاااا حساسیت به خرج ندید ی کلیپ نیم ساعته رو ۳ ساعت بگیرید دورش، چون بعد ک درسنامه و تست میزنید خودتون همه نکات رو متوجه میشید.
فصل ۶ و ۷ رو بخونید.
بعد بیاید سراغ یازدهم، برای یازدهم هم صفر نیستید ک فصل های گیاهیش رو پس راحتید.
ی پیشنهاد دارم: من خودم تو برنامم روزانه ۸ ساعت اختصاصی است(دقیقا برا هرکدوم ۲ ساعت ) بعد اگه احیانا زیست کم اوردم، دو تایم در روز میکنم(البته مراقب باشید به بقیه دروس آسیبی نزنه، من معمولا مجبورم)
مثلآ من زبان زیاد مشکل ندارم، اگه بدونم برا زیست به وقت بیشتری نیاز دارم،معمولا نیم یا یک ساعته جمعش میکنم.
موفق باشید. -
سروش قادری
سلام معلومه خیلی استرس داری:||
اول یکم خودتون رو کنترل کنید تا ی تصمیم درست و حسابی بگیرید
به نظرم ارزشش رو داره ک برای گیاهی از پایه بخونید وگرنه سر آزمون ممکنه گیر کنید.
کلیپ های آقای موقاری رو ببینید زیاد طول نمی کشه
درضمن نمودار هارو حتما بکشید با چندتا نکات کلیدی.
یادتون باشه اصلاااا حساسیت به خرج ندید ی کلیپ نیم ساعته رو ۳ ساعت بگیرید دورش، چون بعد ک درسنامه و تست میزنید خودتون همه نکات رو متوجه میشید.
فصل ۶ و ۷ رو بخونید.
بعد بیاید سراغ یازدهم، برای یازدهم هم صفر نیستید ک فصل های گیاهیش رو پس راحتید.
ی پیشنهاد دارم: من خودم تو برنامم روزانه ۸ ساعت اختصاصی است(دقیقا برا هرکدوم ۲ ساعت ) بعد اگه احیانا زیست کم اوردم، دو تایم در روز میکنم(البته مراقب باشید به بقیه دروس آسیبی نزنه، من معمولا مجبورم)
مثلآ من زبان زیاد مشکل ندارم، اگه بدونم برا زیست به وقت بیشتری نیاز دارم،معمولا نیم یا یک ساعته جمعش میکنم.
موفق باشید. -
سلام
خسته نباشید
مرسی
در مورد روش خوندن زیست:
البته ک نباید سطحی بخونید، باید عمقی بخونید.
نه که ۲ ساعت بگیرید دور کتاب نه....منطورم اینه ک به قید ها و....مخصوصا توی فصل های گیاهی....دقت کنید
به نظرم اشتباه زدن تست ها و یا نزدن اون تست ها دوتا دلیل داره:
۱. بی دقتی کردید....که در این صورت باید حواستون رو بیشتر جمع کنید و مرور بیشتر کنید.
۲. تسلط کافی ندارید.
در هرصورت با سطحی خوندن کاملا مخالفم. -
سلام
خسته نباشید
مرسی
ی چیز دیگه اینکه.....به مرور خیلیییییی اهمیت بدید معمولا بار اول ک متن کتاب رو بخونید خودتون رو هم بکشید نمی تونید اونقدرررر درک کنید و ترکیب کنید.
ولی بعد از اینکه درسنامه خوندید و تست کار کردید بعد ک میاید برای مرور دوباره متن کتاب رو بخونید دیگه همه جمله ها رو قشنگ عمقی درک میکنید و در حینی ک میخونید تمام تیپ تست ها و نکات ترکیبش براتون خودکار تو ذهنتون مرور میشه...چون تستش کار کردید.
خودم ک اینجوریم.