جمله اسمیه
-
سلام دوستان
بازم از عربی گزینه دو
آیا این جمله جمله اسمیه داره ؟
یا آدم اسکن انت و زوجک فی الجنة -
فک کنم فعلیه هست که جای خبر و مبتدا عوض شده...
-
H_R
فعلیه و خبر و مبتدا ؟🧐🧐🧐 -
H_R
فعلیه و خبر و مبتدا ؟🧐🧐🧐احمد قادری هر جمله ای خبر داره خب:neutral_face:
-
سلام دوستان
بازم از عربی گزینه دو
یا آدم اسکن انت و زوجک فی الجنةاحمد قادری
جمله فعلیه هست؟ -
احمد قادری
جمله فعلیه هست؟@sara-haghighatrad
والا نمیدونم گزینه دو اینجوری گفته
ولی مگه یا آدم رو نمی تونیم مبتدا حساب کنیم ؟
با این وضعیتی که توی عربی پیدا کردم باید تو خوندن عربی یه تجدید نظرخسابی بکنم -
@sara-haghighatrad
والا نمیدونم گزینه دو اینجوری گفته
ولی مگه یا آدم رو نمی تونیم مبتدا حساب کنیم ؟
با این وضعیتی که توی عربی پیدا کردم باید تو خوندن عربی یه تجدید نظرخسابی بکنماحمد قادری
ببینید من یه جایی خوندم که قید اول جمله رو حساب نمیکنن یعنی مثلا اگه اول جملت قید داری خب اون قید آخر جمله هم میتونه بیاد براهمین باید بعد قیدتو نگاه بکنی و درمورد فعلیه و اسمیه بودن نظر بدی
فک کنم اینجا هم همین مورد صدق بشه چون یا ادم مناداعه و میتونه حتی آخر جمله هم بره پس شما باید بعد منادا رو در نظر بگیری که فعله و بگی فعلیس
این نظر من بود -
احمد قادری
ببینید من یه جایی خوندم که قید اول جمله رو حساب نمیکنن یعنی مثلا اگه اول جملت قید داری خب اون قید آخر جمله هم میتونه بیاد براهمین باید بعد قیدتو نگاه بکنی و درمورد فعلیه و اسمیه بودن نظر بدی
فک کنم اینجا هم همین مورد صدق بشه چون یا ادم مناداعه و میتونه حتی آخر جمله هم بره پس شما باید بعد منادا رو در نظر بگیری که فعله و بگی فعلیس
این نظر من بود@sara-haghighatrad در جمله اسمیه گفته است:
احمد قادری
این نظر من بودهر دم از باغ بری می رسد تازه تر از تازه تری می رسد
کل نکاتی که من توی عربی امروز یاد گرفتم از کل این سال بیشتر بود
مرسی از شما
-
@sara-haghighatrad در جمله اسمیه گفته است:
احمد قادری
این نظر من بودهر دم از باغ بری می رسد تازه تر از تازه تری می رسد
کل نکاتی که من توی عربی امروز یاد گرفتم از کل این سال بیشتر بود
مرسی از شما
احمد قادری
خواهش میکنم🌸 -
سلام دوستان
بازم از عربی گزینه دو
یا آدم اسکن انت و زوجک فی الجنةاحمد قادری
ندارد
چون یا آدم ندا و منادا است و اسکن هم که امری هست