سوال زیست❓
-
سلام دوستان
امروز ک داشتم نکات نوشته زیست رو بررسی میکردم، ی نکته ک قبلا یادداشت کردم رو دیدم....ممنون میشم جواب بدید.
همه اندامک های غشا آنزیم دارند؟!
یادمه توی درسنامه ای ک خوندم، مستقیم ننوشته بود ولی توی تست ها ک تحلیل کردم ی همچین چیزی فهمیدم و یادداشتش کردم😐
الان گفتم مطمعن شم.
ممنونم.
تجربیا
بچه-های-کنکور-تجربی-1400 -
z Gheibi
چون فصلی که تستش رو کار کردم یاخته جانوری رو بررسی کرده بود.
منم گفتم لابد منظور پاسخنامه از همه اندامک ها دارای آنزیم هستند اندامک های یاخته جانوری باشه😕
چون به گفته دوستمون واکوئل آنزیم نداره. که ی اندامک در یاخته های گیاهی هست. البته گفتند آنزیم پیدا نشد😅
نمیدونم والا. -
سلام دوستان
امروز ک داشتم نکات نوشته زیست رو بررسی میکردم، ی نکته ک قبلا یادداشت کردم رو دیدم....ممنون میشم جواب بدید.
یادمه توی درسنامه ای ک خوندم، مستقیم ننوشته بود ولی توی تست ها ک تحلیل کردم ی همچین چیزی فهمیدم و یادداشتش کردم😐
الان گفتم مطمعن شم.
ممنونم.
تجربیا
بچه-های-کنکور-تجربی-1400سارا M 0 اندامک غشا ینی چی؟
ینی اندامک غشادار؟ -
سارا M 0 اندامک غشا ینی چی؟
ینی اندامک غشادار؟zoohre hocini
اندامک های یاخته 😅
اشتباه نوشتم غشا:| -
سلام دوستان
الان گفتم مطمعن شم.
ممنونم.
تجربیا
سلام دوستان
الان گفتم مطمعن شم.
ممنونم.
تجربیا
سارا M 0 سلام
کلا میشه گفت هیچ اتفاقی در بدن بدون حضور آنزیم ها نمی افته و همه جا هستن و مدیریت میکنن
اما در مورد این جمله چیزی به فکرم نمیرسه که توجیه خاصی داشته باشه -
برای اکثر اندامک ها یه انزیمی پیدا کردم به جز واکوئل و پلاست ها 😐
به نظرم اگه برای اینا هم پیدا کنیم گزاره درسته -
برای اکثر اندامک ها یه انزیمی پیدا کردم به جز واکوئل و پلاست ها 😐
به نظرم اگه برای اینا هم پیدا کنیم گزاره درستهدریا دریایی
میتونیم این نتیجه رو بگیریم که همه اندامک های یاخته جانوری دارای آنزیم هستند؟😕
https://s18.picofile.com/file/8431617726/۲۰۲۱۰۴۲۳_۲۲۱۱۲۳.jpg
بچه ها اگه امکان داره این عکس رو ببینید، عکس تست و پاسخنامه رو گذاشتم.... من ی چیز دیگه هم شک دارم....پاسخنامه گفته همه اندام ک ها آنزیم داره الان اندامک های روی سوال رو میگه یا کلا؟ آخه ی طور گفته خیالتو راحت کنم....😐 -
سارا M 0 سلام
کلا میشه گفت هیچ اتفاقی در بدن بدون حضور آنزیم ها نمی افته و همه جا هستن و مدیریت میکنن
اما در مورد این جمله چیزی به فکرم نمیرسه که توجیه خاصی داشته باشه -
@kosar-mottaghi
لینک عکس رو گذاشتم اگه تونستید ی نگاهی بندازید🙏🏻🙏🏻 -
دریا دریایی
میتونیم این نتیجه رو بگیریم که همه اندامک های یاخته جانوری دارای آنزیم هستند؟😕
https://s18.picofile.com/file/8431617726/۲۰۲۱۰۴۲۳_۲۲۱۱۲۳.jpg
بچه ها اگه امکان داره این عکس رو ببینید، عکس تست و پاسخنامه رو گذاشتم.... من ی چیز دیگه هم شک دارم....پاسخنامه گفته همه اندام ک ها آنزیم داره الان اندامک های روی سوال رو میگه یا کلا؟ آخه ی طور گفته خیالتو راحت کنم....😐 -
z Gheibi
منم گفتم لابد منظور پاسخنامه از همه اندامک ها دارای آنزیم هستند اندامک های یاخته جانوری باشه😕
چون به گفته دوستمون واکوئل آنزیم نداره. که ی اندامک در یاخته های گیاهی هست. البته گفتند آنزیم پیدا نشد😅
نمیدونم والا. -
سلام دوستان
الان گفتم مطمعن شم.
ممنونم.
تجربیا
بچه-های-کنکور-تجربی-1400سارا M 0 سلام دقیق دلیلش را نمی فهمم ولی منم این نکته را تویکتابم نوشتم که همه اندامک ها دارای آنزیم هستند
-
سارا M 0 سلام دقیق دلیلش را نمی فهمم ولی منم این نکته را تویکتابم نوشتم که همه اندامک ها دارای آنزیم هستند
ANA Kamali
والا منم نکته شو از تست برداشت کردم یادمه همون موقع هم شک داشتم ی جوری بود برام.
بعد الان ک برگشتم نکته ها رو بخونم گفتم بپرسم ببینم دوستان میدونن.
مشکل من فقط اینه ک احیانا توی ی تستی برخورد کردم من همه اندامک ها رو آنزیم دار در نظر بگیرم....یا ن...
🤦🏻♀️ -
ANA Kamali
والا منم نکته شو از تست برداشت کردم یادمه همون موقع هم شک داشتم ی جوری بود برام.
بعد الان ک برگشتم نکته ها رو بخونم گفتم بپرسم ببینم دوستان میدونن.
مشکل من فقط اینه ک احیانا توی ی تستی برخورد کردم من همه اندامک ها رو آنزیم دار در نظر بگیرم....یا ن...
🤦🏻♀️سارا M 0 بنظرم اینکه همه شون آنزیم داشته باشن باید درست باشه(اگه اشتباه نکنم توی تست خیلی سبز بود)
-
سارا M 0 بنظرم اینکه همه شون آنزیم داشته باشن باید درست باشه(اگه اشتباه نکنم توی تست خیلی سبز بود)
ANA Kamali
بله تست خیلی سبز بود.
عکس تست رو گذاشتم. -
z Gheibi
نمیدونم والا. -
سارا M 0 از یه نفر پرسیدم. گفتن چون همه اندامک ها نیاز به ATP دارن پس ATP از دارن
البته نظر شخصی خودشون هست