سردرگمی یک دهمی
-
من دهم هستم تا الان مطالعه ای نداشتم و سردرگمم و فصل امتحانات نزدیک و حجم مطالب نخونده زیاد و از اون طرف حجم مطالب یاد نگرفته شده برای کنکور و امتخان زیاده نمی دونم چیکار کنم و نیاز به کمک و راهنمایی دارم خیلی تنبلی می کنم و پایبند به برنامه نیستم و فرار می کنم از درس
-
من دهم هستم تا الان مطالعه ای نداشتم و سردرگمم و فصل امتحانات نزدیک و حجم مطالب نخونده زیاد و از اون طرف حجم مطالب یاد نگرفته شده برای کنکور و امتخان زیاده نمی دونم چیکار کنم و نیاز به کمک و راهنمایی دارم خیلی تنبلی می کنم و پایبند به برنامه نیستم و فرار می کنم از درس
Shiva Borhan
سلام استرستون رو کنترل کنید وگرنه اینجوری نمی تونید ی تصمیم درست و حسابی بریزید!
بهترین زمان ک جبران کنید همین الان هست طبق برنامه امتحانی ک مدرسه بهتون داده
شما هم برنامه بریزید و اجرا کنید
مثلا اگه فرجه زیست ۲ روز هست شما ۲ روز رو کامل زیست بخونید.....
برای درس های آسون تر اگه فرجه اضافه آوردی برو سراغ درس های سخت تر.
اگه میخوای از این وضع در بیای باید تنبلی رو بذاری کنار....
در نهایت ی چیزی میگم، از این شرایطی ک داری نترس....از این بترس ک همچنان در همین وضعیت باشی.
موفق باشی(: -
Shiva Borhan سلام وقتتون بخیر.
مورد اول اینکه به عنوان کسی که 66 روز دیگه کنکور داره باید بگم نیاز نیست هییییچ استرسی داشته باشید چون زمان خیلی دارید و میتونید بارها و بارها درسارو بخونید و به بهترین رتبه برسید.
اما برای شرایط فعلی بهترین کار اینه که فعلا تا امتحانات ترم دوم کاری به کنکور و تست زدن نداشته باشید. دروس رو شروع کنید بخونید (یه مقدار فشرده برنامه ریزی کنید و وقت بیشتری بزارید). پیشنهاد من همین فیلم های صفر تا صد الا هستش
از طرفی امتحانتتون هم انلاینه بنابراین نیازی به خوندن دروس حفظی ندارین و میتونید مشورت کنید :)
در کل چه رسیدید برای ترم دوم درسارو تموم کنید و چه نرسیدید، هیچ نگرانی نداره. نمره دهم کوچکترین تاثیری توی روند تحصیلی دانش اموز نداره. البته تمرکز کنید که بهترین نمره رو بگیرید ولی اگر 20 تون شد 16 اسمون به زمین نمیاد
بعد از ترم دوم هم آروم آروم(تاکید میکنم با یه روند بسیار ملایم) شروع کنید مستمر درس خوندن. توی تابستون با دهم شروع کنید و سعی کنید بعد از پایان تابستون مبحثی از دهم نمونده باشه که شما اون رو نفهمیده باشید. یعنی همرو یاد بگیرید (این یاد گرفتن به این معنی نیست که برید 500 تا تست حل کنید) وقت برای تست زنی بسیار هست و مهم فقط اینه که دروس رو در جای خودشون یاد بگیرید کامل که در سال کنکور جمع نشن و باعث اشفتگی بشن
مورد بعدی اینکه دروسی مثل ریاضی و شیمی و هندسه و فصل 1 فیزیک دهم رو بدلیل اینکه اگر نیاز به پایه سازی دارن حتما حتما سعی کنید خوب یاد بگیرید تا در سالای بعد به مشکل نخورید
با برنامه ریزی همه مشکلاتتون حل میشه
-
Shiva Borhan سلام امیدوارم حال تون خوب باشه
خب برای امتحان ها و رسیدن به مقدار دروس خوانده نشده برای یه برنامه ریزی خوب داشته باشی تا بتونی برسی حتما هم نباید مشاور اینا بگیری واس داشتن برنامه خوب خودتم میتونی انجام بدی و تو این برنامه ریزی هر روز مقدار ساعت مطالعه ات رو بیشتر کن تا هم پیشرفت داشته باشی هم بازده و کیفیت خوب و هم اینکه بتونی برسی برای کنکور هم زمان خیلییییی زیاده اینکه میگم زمان زیاده منظورم این نیست که بگی اوکی پس وقت دارم بعدا میخونم نه واس این میگم که حتما میتونی تموم کنی و موفق باشی تو کنکورت برای پایبند نبودن به برنامه خب یه سری عواملی هست که نمیزاره به برنامه برسی مثلا یکی شون که خیلی شایع هست گوشیه خب شما وسط درس گوشی بر میداری آخر سر چی میشه؟ چه سودی میرسه؟ هیچی بدتر از برنامه ات عقب میوفتی بدتر اعصاب خورد میکنه خب وقتی که این همه این عوامل باعث اذیت شدن مون میشن باید بزاریم کنار چون من راهکار خودم استفاده نمیکنم فکر کنم میکنم خب الان چه اتفاقی میوفته می بینم ضرر میکنم دیگه انجام نمیدم یا اینکه به برنامه پایبند نیستید ممکنه برنامه درسی تون خیلی سنگین باشه و نتونید انجام بدید اوایل کم باشه و کم کم بیشتر کنید و بعد اینکه به مقدار مطلوب تون رسید دیگه در همون حد نگه دارید و اینکه تو این مسیر یه چیز مهم اینه که هدف مشخص داشته باشی نه هدف گنگ و هدفت رو واقعااا دوست داشته باشی چون وقتی هدف دوست داری حتی تو خستگی هم دست از تلاش بر نمی داری البته هدفی که میگم مثلا یه هدف دانشگاه و رشته یدونه هم هفتگی و روزانه که انگیزه های کوچیک براتون ایجاد شه روزهاتون رو با شوق بگذرونید و اینکه همیشه به این فکر کنید خب مثلا الان همش سرم تو گوشی باشه چی میشه؟سودی بهم میرسه؟ یا مثلا بهتون بگن(خدایی نکرده) چرا کنکور قبول نشدین شما بگی حال نداشتم یا تنبلیم اومد واقعا عذر موجه هست؟ نه اصلا آدم میمونه اصلا هر روز بیدار میشی بگو دلیلت چیه که امروز پیشرفت نکنی؟ بهتر نباشی؟ البته بگما من خودم این حرف ها رو با خودم میزنم خیلی خوب میشم شما هم با خودت دو دو تا چهار تا بکن کمک تون میکنه🌷🌷 -
سلام
این کارو کنین
ریاضی اقای امینی راد
فیزیک اقای داداشی
شیمی اقای پویان نظر
عربی اقای علیمرادی
زبان اقای عزتی
هندسه اقای کبریایی یا زیست اقای موقاریتابستونم باید درس بخونین
-
Shiva Borhan به نظر من که امسال کنکور دارم بهتون پیشنهاد مینک راه ابریشم رو تهیه کنید. من اگر جای شما بودم از همین تیر راه ابریشم رو تهیه می کردم دهم رو کامل میبستم و یازدهم هم تا نصفه هاش میبستم . بعد تو یازدهم کامل یازدهم بسته میشد و دوباره شروع دوره دهم یازدهم با هم میکردم.برای امتحانات مدرسه هیچ نگران نباشید.