●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است●
-
@dr-mahh
سلام.بله قبلش آدرس تاپیک رو همینجا میزاریم
الان گفتار2فصل ششم هستیم و امشب ساعت22تا23:45میخوایم شکل9و10فصل رو تحلیل کنیم -
سلام دوستان ببخشید من امشب نمیتونم تو تحلیل ها شرکت کنم
من بعدا نکته هارو خودم میخونم موفق باشید😊🌻 -
سلام دوستان یازدهمی و کنکوری های1401 خسته نباشید.دوستان ما قراره به امید خدا تو این تاپیک همه مطالب و نکاتی که یک کنکوری1401نیاز داره رو در اختیارتون بزاریم.در کنار اون دوست داریم گزارش ساعت مطالعه هم داشته باشیم.اگه مشکلی ندارین و من رو همراهی میکنین و قول میدین که هرشب ساعت مطالعتون رو اعلام کنین اول اعلام حضور کنید و بعد انشاالله از فردا همه کسایی که اعلام حضور کردن موظف اند بیان گزارش کار بدن و نکات مشاوره یا مربوط به هردرس رو که دوست داشتن تو این تاپیک قرار بدن.منتظر اعلام حضورتون هستم دوستان یازدهمی.
یازدهم تجربیا -
@sania-andiravan
زحمتشو میکشین؟
چون شاید من بعد این ماه نباشم
باید ببینم چی میشه حالا
اگ میتونین شما بزنین تاپیک رو من هم هستم تو تحلیل ها فعلاAmir 6 سلام چه زحمتی اخه🌹آخه شما این تاپیک رو زدید و استاتر شمایید و کلا ایده از شما هست مشکلی ندارید اصلا؟الان بزنم یا از فردا شب بریم تاپیک جدید؟ چون اصلا نمیدونم چطور بزنیم چون مطالب انگیزشی چطور بزاریم یا مثلا نکاتی که می ذاشتیم
-
@sania-andiravan سلام اگه تاپیک رو درست کردید بیزحمت لینک تاپیک رو با مشخصات فصل اینجا بزارید ممنون
-
@sania-andiravan سلام اگه تاپیک رو درست کردید بیزحمت لینک تاپیک رو با مشخصات فصل اینجا بزارید ممنون
-
Amir 6 سلام چه زحمتی اخه🌹آخه شما این تاپیک رو زدید و استاتر شمایید و کلا ایده از شما هست مشکلی ندارید اصلا؟الان بزنم یا از فردا شب بریم تاپیک جدید؟ چون اصلا نمیدونم چطور بزنیم چون مطالب انگیزشی چطور بزاریم یا مثلا نکاتی که می ذاشتیم
-
@sania-andiravan مشکلی نیست اگه منشن کنید ممنون میشم
-
@sania-andiravan
نه هیچ مشکلی نیست
نمیخوام زمانی که نیستم این تحلیل برگزار نشه
الان یه چند دقیقه ای اسم انتخاب میکنیم و همینطور که ادمین گفتن فقط تحلیل های یک فصل خاص تو اون تاپیک صورت میگیره -
@sania-andiravan
نه هیچ مشکلی نیست
نمیخوام زمانی که نیستم این تحلیل برگزار نشه
الان یه چند دقیقه ای اسم انتخاب میکنیم و همینطور که ادمین گفتن فقط تحلیل های یک فصل خاص تو اون تاپیک صورت میگیرهAmir 6 اسم رو بزاریم تحلیل شکل های فلان فصل دیگه مگه نه؟
-
@sania-andiravan مشکلی نیست اگه منشن کنید ممنون میشم
-
Amir 6 یعنی اینکه مطالب انگیزشی در همین تاپیک گذاشته بشن؟
چه اسمی بزارید؟
اگر میخواید امشب رو تحلیل کنیم و بعد اسم رو انتخاب کنیم چون خودتون هم گفتید که از نظر تحلیل عقب هستیم -
Amir 6 اسم رو بزاریم تحلیل شکل های فلان فصل دیگه مگه نه؟
-
@first نه به نظرم اسم جذابی نیست یه اسمی بزاریم که جذاب باشه جذب شن حتی یه نگاه بندازن
مثلا اسم این تاپیک الان مون جذابه آدم میگه یعنی چی؟ تو تاپیک چیکار میکنن اینا@sania-andiravan داوینچی چگونه شکل های زیست رو تحلیل میکرد چطوره؟ LOL
-
Amir 6 اسم رو بزاریم تحلیل شکل های فلان فصل دیگه مگه نه؟
-
@sania-andiravan
بله دیگه تو اون تاپیک فقط تحلیل صورت میگیره
میگم سریع عمل کنیم که دیگه امشب اونجا تحلیل داشته باشیم
اگ زمان میخواین مشکلی نیست امشب هم اینجا برگزار میکنیم -
سلام