●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است●
-
@dr-mahh نه چون قرار شد من بزنم و تصمیم گرفتیم سریع تحلیل کنیم چون زمان نداریم شکل ها هم باقی موندن ولی واس فردا شب حتما تاپیک داریم
@sania-andiravan عاها اوک
-
بریم شکل بعد؟>
Amir 6 -
1.همزمان با تکمیل ساخت دیواره یاخته ای،رشته های دوک تقسیم از بین می روند.
2.رشته های دوک تقسیم در یاخته های گیاهان دانه دار بدون دخالت سانتریول ها ایجاد می شوند.
3.ریزکیسه های ساخته شده توسط اجسام گلژی،اندازه های متفاوتی دارند.
4.ریزکیسه های بررگ تر،از اتصال ریزکیسه های کوچک ایجاد می شوند.
5.محتویات ریزکیسه های شرکت کننده در تشکیل صفحه یاخته ای از جنس دیواره و تیغه میانی هستند در حالی که خود ریزکیسه ها و اجسام گلژی از جنس غشای یاخته ای هستند.
6.با توجه به حضور رشته های دوک و عدم تشکیل پوشش هسته در اطراف کروموزوم ها می توان نتیجه گرفت که شروع ارسال ریزکیسه ها توسط اجسام گلژی و نیز شروع تقسیم سیتوپلاسم(سیتوکینز)در یاخته های گیاهی در انتهای آنافاز صورت می گیرد.
7.اتصال و ادغام ریزکیسه ها و تشکیل صفحه یاخته ای در مرحله تلوفاز صورت می گیرد؛چون پوشش هسته در این مرحله دیده می شود.
8.طبق شکل ابتدا،ادغام ریزکیسه های وسطی زودتر انجام می شود و سپس ریزکیسه های کناری.
9.جنس تیغه میانی از جنس پلی ساکاریدی به نام پکتین است.
10.بعد از تقسیم سیتوپلاسم،یعنی بعد از تشکیل تیغه ی میانی،پروتوپلاست یاخته های جدید شروع به ساختن دیواره نخستین برای خود می نماید.دیواره نخستین از سمت تیغه میانی به طرف سیتوپلاسم یاخته های جدید(از خارج به داخل یاخته)تولید می شود.در ضمن ساختار هایی مانند پلاسمودسم و لان،درحین تشکیل دیواره یاخته ای ،شروع به تشکیل می کنند -
بریم شکل بعد؟>
Amir 6 -
بریم شکل بعد؟>
Amir 6@mr-fantastic گر صبر کنی ز غوره حلوا سازی :neutral_face:
-
Amir 6 باز هم عالی بود چیزی از ارزشش کم نمیکنه خیلی کامل بود
-
Amir 6 باز هم عالی بود چیزی از ارزشش کم نمیکنه خیلی کامل بود
-
Amir 6 تست باید حتما از این شکل باشه یا کل فصل؟
-
Amir 6 🌹
-
Amir 6 تست باید حتما از این شکل باشه یا کل فصل؟
-
Amir 6 اها اوکی
-
سلام دوستان یازدهمی و کنکوری های1401 خسته نباشید.دوستان ما قراره به امید خدا تو این تاپیک همه مطالب و نکاتی که یک کنکوری1401نیاز داره رو در اختیارتون بزاریم.در کنار اون دوست داریم گزارش ساعت مطالعه هم داشته باشیم.اگه مشکلی ندارین و من رو همراهی میکنین و قول میدین که هرشب ساعت مطالعتون رو اعلام کنین اول اعلام حضور کنید و بعد انشاالله از فردا همه کسایی که اعلام حضور کردن موظف اند بیان گزارش کار بدن و نکات مشاوره یا مربوط به هردرس رو که دوست داشتن تو این تاپیک قرار بدن.منتظر اعلام حضورتون هستم دوستان یازدهمی.
یازدهم تجربیاAmir 6 من الان مینویسمش
-
@sania-andiravan
3?