●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است●
-
Amir 6 اره
-
@mr-fantastic از همیار بپرسیم؟🤔چون واس منم سواله البته اگر تونستم از دبیرم میپرسم و اگر میخواید بهتون جواب معلمم رو بگم😊
@sania-andiravan لطف میکنید
-
@sania-andiravan لطف میکنید
-
@mr-fantastic

خودمم اشتباه زده بودم این تست رو.واسه همین گذاشتم -
سلام دوستان یازدهمی و کنکوری های1401 خسته نباشید.دوستان ما قراره به امید خدا تو این تاپیک همه مطالب و نکاتی که یک کنکوری1401نیاز داره رو در اختیارتون بزاریم.در کنار اون دوست داریم گزارش ساعت مطالعه هم داشته باشیم.اگه مشکلی ندارین و من رو همراهی میکنین و قول میدین که هرشب ساعت مطالعتون رو اعلام کنین اول اعلام حضور کنید و بعد انشاالله از فردا همه کسایی که اعلام حضور کردن موظف اند بیان گزارش کار بدن و نکات مشاوره یا مربوط به هردرس رو که دوست داشتن تو این تاپیک قرار بدن.منتظر اعلام حضورتون هستم دوستان یازدهمی.
یازدهم تجربیا -
@mr-fantastic
فکر کنم چهارمی منظورش اینه که دلیل اصلی تشکیل ریزکیسه بزرگ همین صفحات یاخته ایه
نه اینکه صفحات یاخته ای بابت تشکیل ریزکیسه بزرگ تشکیل میشن
با علت و معلول کار داره -
Amir 6 من نکته ای نمیابم چرا:|اگه باشه هم متن کتابن تحلیلی نیستن
-
Amir 6 در چرخه یاخته ای فقط این سه نقطه وارسی نداریم و بیشتر از سه است ولی مهماش برای ما این سه تا است
-
Amir 6 اولین نقطه وارسی این شکل بعد از g0 است
-
1.نقاط وارسی همانند پروتئین های محرک و مهارکننده تقسیم از عوامل تنظیم کننده تقسیم یاخته هستند.
۲.در اینترفاز دونقطه وارسی و در مرحله تقسیم یک نقطه وارسی وجود دارد.
۳.اگر یاخته در مرحلهsباشد حداقل از یک نقطه وارسی گذشته است
۴.اگر یاخته در پروفاز ،پرومتافاز و ابتدای متافاز باشد،از دونقطه وارسی گذشته است.
۵.اگر یاخته در آنافاز،تلوفاز و تقسیم سیتوپلاسم باشد،از سه نقطه وارسی عبور کرده است. -
Amir 6 اول از همه بگم نقاط وارسی یه زمان هستش و مکان خاصی تو سلول نیست و این کاری که در نقاط وارسی انجام میشه توسط پروتئین های متعدد هست
که این پروتئین ها اگر جلو سلولی رو بگیرن اون سلول حتما نباید مشکلی داشته باشه بنده خدا شاید نباید تقسیم شه مثل اغلب نورون ها
و باید توجه کنیم نقاط وارسی فقط 3 تا نیستن بیشتر از 3 تا هستن و یدونه بعد از میتوز داریم که رو شکل نیست
در نقطه وارسی متافازی رشته دوک کینه توکوری چک میشن
ببخشید دوستان که شماره نزدم چون این مدلی نوشته بودم تو جزوه🌷 -
Amir 6 سلول هایی که وارد جی0 میشن قبل از نقطه وارسی جی1 وارد جی1 میشن
-
1.نقاط وارسی همانند پروتئین های محرک و مهارکننده تقسیم از عوامل تنظیم کننده تقسیم یاخته هستند.
۲.در اینترفاز دونقطه وارسی و در مرحله تقسیم یک نقطه وارسی وجود دارد.
۳.اگر یاخته در مرحلهsباشد حداقل از یک نقطه وارسی گذشته است
۴.اگر یاخته در پروفاز ،پرومتافاز و ابتدای متافاز باشد،از دونقطه وارسی گذشته است.
۵.اگر یاخته در آنافاز،تلوفاز و تقسیم سیتوپلاسم باشد،از سه نقطه وارسی عبور کرده است.Amir 6 فک کنم دو درست نباشه اخه کتاب گفته فقد اینا نیستن.اگه بگیم دو تا مهم هست بهتر نیست؟
-
Amir 6 آخه تو شکل ریز کیسه میان پیش هم تو اون وسط سلول بعدش صفحه تشکیل میشه
درست میگم دیگه؟ -
Amir 6 فک کنم دو درست نباشه اخه کتاب گفته فقد اینا نیستن.اگه بگیم دو تا مهم هست بهتر نیست؟
-
@sania-andiravan همیارو تگ میکردی به نظرم زودتر جواب بدن
-
:neutral_face: :face_with_tears_of_joy: