صفر تا صد شیمی دهم فصل سه
-
سلام اونایی که صفر تا صد شیمی دهمو دیدین تو دوره صفر تا صد شیمی دهم آقای گودرزی برای شمام تا انحلال پذیری تموم میشه یا برای من نشون نمیده؟ یا اینکه درحال آپلوده؟ مولکول قطبی ناقطبی و پیوند هیدروژنی و اینارو نداره خیلی مهم نیستن یا چی ، قضیه از چی قراره؟
@تجربیا -
نوشتهشده در ۵ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۵:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
سلام اونایی که صفر تا صد شیمی دهمو دیدین تو دوره صفر تا صد شیمی دهم آقای گودرزی برای شمام تا انحلال پذیری تموم میشه یا برای من نشون نمیده؟ یا اینکه درحال آپلوده؟ مولکول قطبی ناقطبی و پیوند هیدروژنی و اینارو نداره خیلی مهم نیستن یا چی ، قضیه از چی قراره؟
@تجربیانوشتهشده در ۵ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۹:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFa Fa تا مبحث انحلال پذیری بیشتر تدریس نشده
-
Fa Fa تا مبحث انحلال پذیری بیشتر تدریس نشده
ANA Kamali ینی بقیشم قراره تدریس بشه یا بیخیالش شدن ؟
-
ANA Kamali ینی بقیشم قراره تدریس بشه یا بیخیالش شدن ؟
نوشتهشده در ۵ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۹:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFa Fa نمیدونم قرار بوده که تدریس بشه ولی نشده
-
Fa Fa نمیدونم قرار بوده که تدریس بشه ولی نشده
ANA Kamali آها مرسی
-
@تجربیاخیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۵ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۷:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFa Fa در صفر تا صد شیمی دهم فصل سه گفته است:
@تجربیاسلام .
بله تا انحلال پذیری درس داده و برای اون چند تا مبحث از حامد پویان نظر استفاده کنید
-
Fa Fa در صفر تا صد شیمی دهم فصل سه گفته است:
@تجربیاسلام .
بله تا انحلال پذیری درس داده و برای اون چند تا مبحث از حامد پویان نظر استفاده کنید
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۶ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۳۹ آخرین ویرایش توسط Fa Fa انجام شدهAbolfazl Mousavi مثل اینکه چاره ای نیست همین کارو میکنم ممنون