مشاور راه ابریشم
-
سلام
دوستان کسی هست که راه ابریشم داشته بشه و مشاوری داشته باشه که با راه ابریشم کنار اومده و آشناس باهاش و طبق اون برنامه میده؟؟
معرفی کنین ممنون میشم
هر مشاوری رو میپرسم یا کلا نمیدونن راه ابریشم چیه یا کلا مخالفن
نمیدونم چرا واقعا
راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی
راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی
راه-ابریشمی-ها-شیمی
راه-ابریشمی-ها-زیست
@راه-ابریشمی-ها-فیزیک-تجربی
@راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضی
دانش-آموزان-آلاء -
سلام
دوستان کسی هست که راه ابریشم داشته بشه و مشاوری داشته باشه که با راه ابریشم کنار اومده و آشناس باهاش و طبق اون برنامه میده؟؟
معرفی کنین ممنون میشم
نمیدونم چرا واقعا
راه-ابریشمی-ها-شیمی
راه-ابریشمی-ها-زیست
دانش-آموزان-آلاءمحمد مودب در مشاور راه ابریشم گفته است:
سلام
معرفی کنین ممنون میشم
نمیدونم چرا واقعا
راه-ابریشمی-ها-شیمی
راه-ابریشمی-ها-زیست
دانش-آموزان-آلاءسلام من پک راه ابریشم رو کامل نداشتم ولی همون درسایی رو که داشتم با برنامه میخوندم
شما برو پیش مشاور و ازش برنامه بگیر حالا اگه مثلا تو برنامه نوشته ریاضی برو و ریاضی راه ابریشمو ببین
یا اگه زده زیست با ابریشم بخون
اینجوری هم برنامتو داری پیش میبری هم راه ابریشمتو
نیازیم نیست حتما بگی بهشون -
محمد مودب در مشاور راه ابریشم گفته است:
سلام
معرفی کنین ممنون میشم
نمیدونم چرا واقعا
راه-ابریشمی-ها-شیمی
راه-ابریشمی-ها-زیست
دانش-آموزان-آلاءسلام من پک راه ابریشم رو کامل نداشتم ولی همون درسایی رو که داشتم با برنامه میخوندم
شما برو پیش مشاور و ازش برنامه بگیر حالا اگه مثلا تو برنامه نوشته ریاضی برو و ریاضی راه ابریشمو ببین
یا اگه زده زیست با ابریشم بخون
اینجوری هم برنامتو داری پیش میبری هم راه ابریشمتو
نیازیم نیست حتما بگی بهشون@dr-rashidi اها
ولی خب تایم فیلم دیدن با اون تایمی که اونا میزارن برای خوندن درسنامه تفاوت زیادی داره -
@dr-rashidi اها
ولی خب تایم فیلم دیدن با اون تایمی که اونا میزارن برای خوندن درسنامه تفاوت زیادی دارهمحمد مودب در مشاور راه ابریشم گفته است:
@dr-rashidi اها
ولی خب تایم فیلم دیدن با اون تایمی که اونا میزارن برای خوندن درسنامه تفاوت زیادی دارهتو بازه ی جبرانی که براتون میزارن میتونی بخشیشو تکمیل کنی
یا تعداد درس رو در طول روز کمتر کنی
-
سلام
معرفی کنین ممنون میشم
نمیدونم چرا واقعا
راه-ابریشمی-ها-شیمی
راه-ابریشمی-ها-زیست
دانش-آموزان-آلاء -
سلام
معرفی کنین ممنون میشم
نمیدونم چرا واقعا
راه-ابریشمی-ها-شیمی
راه-ابریشمی-ها-زیست
دانش-آموزان-آلاءمحمد مودب سلام وقتتون بخیر
بله من هم حدودی با این مشکل روبرو شدم.
تا نزدیکای بهمن ماه مشاور داشتم اما ایشون فقط تاکید داشتن روی کتاب کمک درسی و اصلا فیلم رو قبول نداشتن. روی همین حساب من مدام از برنامه ای که ایشون میداد به واسطه زمان بر بودن فیلم ها عقب میفتادم. بازم حالا خودتون میدونید اما بنظر من اگر خودتون برنامه ریزی کنید خیلی بهتر هستش و فقط توی بازه های زمانی حساس یه تک جلسه با یه مشاور خوب داشته باشید که مطمئن شید در مسیر درستی قرار دارین
موفق باشید -
محمد مودب سلام وقتتون بخیر
بله من هم حدودی با این مشکل روبرو شدم.
تا نزدیکای بهمن ماه مشاور داشتم اما ایشون فقط تاکید داشتن روی کتاب کمک درسی و اصلا فیلم رو قبول نداشتن. روی همین حساب من مدام از برنامه ای که ایشون میداد به واسطه زمان بر بودن فیلم ها عقب میفتادم. بازم حالا خودتون میدونید اما بنظر من اگر خودتون برنامه ریزی کنید خیلی بهتر هستش و فقط توی بازه های زمانی حساس یه تک جلسه با یه مشاور خوب داشته باشید که مطمئن شید در مسیر درستی قرار دارین
موفق باشیدMahdi Jafari 1 خیلی عالی
از بهمن دیگه خودتون برنامه ریزی میکنین؟؟
لطف میکنید یه توضیحی درباره اینکه برنامه هفتگی یا ماهانتون رو چیجوری میریزین بدین
ممنون -
Mahdi Jafari 1 خیلی عالی
از بهمن دیگه خودتون برنامه ریزی میکنین؟؟
لطف میکنید یه توضیحی درباره اینکه برنامه هفتگی یا ماهانتون رو چیجوری میریزین بدین
ممنونمحمد مودب بله از بهمن خودم برنامه ریزی کردم و خوب هر کس خودش بیشترین آگاهی رو درباره وضعیتش داره میتونه بهترین برنامه ریزی رو بکنه
درباره نحوه برنامه ریزیم اینکه من برنامم به صورت هفتگی بود
یعنی میومدم مشخص میکردم در پایان این هفته چه دستاوردهایی باید داشته باشم و طبق اون برنامه ریزیم رو انجام میدادم.فقط یه نکته ای که هستش اینه که اصلا فیلمارو نباید بدون برنامه نگاه کنید خصوصا فیلمای شیمی. چون حجمشون زیاده و باید طبق یه برنامه حساب شده پیش برید تا برسید همرو ببینید.
در طول روز هم بیشتر از 3 درس تخصصی و 2 درس عمومی توی برنامتون نداشته باشید.
-
سلام
معرفی کنین ممنون میشم
نمیدونم چرا واقعا
راه-ابریشمی-ها-شیمی
راه-ابریشمی-ها-زیست
دانش-آموزان-آلاء -
محمد مودب بله از بهمن خودم برنامه ریزی کردم و خوب هر کس خودش بیشترین آگاهی رو درباره وضعیتش داره میتونه بهترین برنامه ریزی رو بکنه
درباره نحوه برنامه ریزیم اینکه من برنامم به صورت هفتگی بود
یعنی میومدم مشخص میکردم در پایان این هفته چه دستاوردهایی باید داشته باشم و طبق اون برنامه ریزیم رو انجام میدادم.فقط یه نکته ای که هستش اینه که اصلا فیلمارو نباید بدون برنامه نگاه کنید خصوصا فیلمای شیمی. چون حجمشون زیاده و باید طبق یه برنامه حساب شده پیش برید تا برسید همرو ببینید.
در طول روز هم بیشتر از 3 درس تخصصی و 2 درس عمومی توی برنامتون نداشته باشید.
@mahdi-jafari-1اها خیلی ازتون ممنونم
موفق باشین -
محمد مودب سلام
مشاور من طبق راه ابریشم بهم برنامه میده برنامشم فوق العاده هستش
اگه مایل باشید معرفی تون میکنم
بهتر از خود من از راه ابریشم سر در میاره -
محمد مودب اگه قصدتون جدیه برا گرفتن مشاور لطفاا فالو کنید من و تو پی وی پیام بدید قفل نیست
@aylar-moمیشه یه اسکرین بدین از کجا بهتون پیام بدم؟
چون چت که قفله و باید 4هزار تا اعتبار داشته باشیم -
@aylar-moمیشه یه اسکرین بدین از کجا بهتون پیام بدم؟
چون چت که قفله و باید 4هزار تا اعتبار داشته باشیم -
محمد مودب سلام
بنظر من بهترین گزینه واسه شما استاد شاه حسینی(مشاور تفتان)هست که فکر میکنم مشاور راه ابریشم هم ایشون هستند(خانم مدیر میگفتن که تجربه ایشون اندازه سن شما هست تحقیق کنید در همین حده)میتونید از اینستاگرام ایشون بهشون پیام بدید
از ما که گذشت ولی اگر تونستید به ایشون پیام بدید ببینید میتونن اینطور کمکتون کنن با نه