فیزیک دهم تجربی
-

سلام دوستان کسی میدونه چجوری این سوال حل میشه؟
-

Narin Hashempour
خوب چون اگر درجه ی سلسیوس را ×9/5+32= درجه ی فارنهایت خوب زمانی که دما 0 درجه ی سلسیوس باشد در واقع دما 32 درجه ی فارنهایت است پس جواب فقط گزینه 3 می تواند باشد -
Narin Hashempour
خوب چون اگر درجه ی سلسیوس را ×9/5+32= درجه ی فارنهایت خوب زمانی که دما 0 درجه ی سلسیوس باشد در واقع دما 32 درجه ی فارنهایت است پس جواب فقط گزینه 3 می تواند باشدرضا آلناصر
اما خوب ادامه می دهیم: زمانی که دما 0 درجه ی فارنهایت باشد در واقع با استفاده از معادله می توان گفت: درجه سلسیوس×9/5+32=0 پس از حل این معادله در می یابیم زمانی که دما 0 درجه فارنهایت است در واقع دما 160/9- سلسیوس است -
امید وارم پاسخم خوب بوده باشد
-
رضا آلناصر
اما خوب ادامه می دهیم: زمانی که دما 0 درجه ی فارنهایت باشد در واقع با استفاده از معادله می توان گفت: درجه سلسیوس×9/5+32=0 پس از حل این معادله در می یابیم زمانی که دما 0 درجه فارنهایت است در واقع دما 160/9- سلسیوس استرضا آلناصر خیلی ممنون واقعا 🌼🌼🌼
متوجه شدم -
فقط یه سوال ذهنم رو درگیر کرده نمودار های فیزیک رو چجوری باید حل کنیم؟
-
فقط یه سوال ذهنم رو درگیر کرده نمودار های فیزیک رو چجوری باید حل کنیم؟
Narin Hashempour
همیشه معادله را در نمودار به صورت همان: y=ax+b در نظر بگیرید سپس به جای x و y داده های مسئله (که در اینجا x=درجه ی فارنهایت و y=درجه ی سلسیوس) را بگذارید -
Narin Hashempour
همیشه معادله را در نمودار به صورت همان: y=ax+b در نظر بگیرید سپس به جای x و y داده های مسئله (که در اینجا x=درجه ی فارنهایت و y=درجه ی سلسیوس) را بگذاریدرضا آلناصر الان اینکار رو انجام دادم ولی تو گزینه دو و سه فقط رعایت xوyرو کرده برای فارنهایت و درجه سلسیوس بعدش باید چیکار کنم؟
-
رضا آلناصر الان اینکار رو انجام دادم ولی تو گزینه دو و سه فقط رعایت xوyرو کرده برای فارنهایت و درجه سلسیوس بعدش باید چیکار کنم؟
Narin Hashempour
متوجه منظورتان نشدم -
Narin Hashempour
متوجه منظورتان نشدمرضا آلناصر منظورم اینه الان به جای yفارنهایت رو بزارم و به جای xرو در معادله y=ax+b؟
-
رضا آلناصر منظورم اینه الان به جای yفارنهایت رو بزارم و به جای xرو در معادله y=ax+b؟
Narin Hashempour
برعکس
بجای y سلسیوس
بجای x فارنهایت -
Narin Hashempour
برعکس
بجای y سلسیوس
بجای x فارنهایترضا آلناصر اوه بله درسته
-

Narin Hashempour
دوست عزیز سلام
پاسخ گزینه 3 هستش
به نظرم بهترین روش اینه که یکبار تتا رو صفر بذاریم F به دست بیاوریم و یکبار F رو صفر بذاریم تتا رو به دست بیاوریمحواسمون هم باید به محور های F و تتا باشه!