آرایه ها
-
81Sobhan @danial-hosseiny @M-Zngne ابوالفضل ریسی سروش قادری فاطمه خلیلی سلام وقتتون بخیر
با توجه به اینکه من نظرات همرو خوندم
اما من همچنان قانع نمیشم!
فقط توی ی مورد قانع هستم اونم برای ارایه ی حس امیزی و می تونم بگم پس بیت دوم ماله حس امیزیه
فقط اینکه ی چیز می مونه اونم ایا شرر خندیدن هم میشه جز حس امیزی محسوب کرد یا خیر !
حال برای جناس: خب توی بیت اول روی با روز و بیت سوم کور و کر و مریم و مرهم میشه جناس گرفت ! پس حالا کدوم بالاخره
و در اخر تضمین: در بیت سوم اونجا که گفته مسیح گفته مگه تضمین نیست در حالی که در بیت اولم تضمین هست
البته نمیدونم شایدم دارم بد میگم:)@ftm-dh در آرایه ها گفته است:
81Sobhan @danial-hosseiny @M-Zngne ابوالفضل ریسی سروش قادری فاطمه خلیلی سلام وقتتون بخیر
با توجه به اینکه من نظرات همرو خوندم
اما من همچنان قانع نمیشم!
فقط توی ی مورد قانع هستم اونم برای ارایه ی حس امیزی و می تونم بگم پس بیت دوم ماله حس امیزیه
فقط اینکه ی چیز می مونه اونم ایا شرر خندیدن هم میشه جز حس امیزی محسوب کرد یا خیر !
حال برای جناس: خب توی بیت اول روی با روز و بیت سوم کور و کر و مریم و مرهم میشه جناس گرفت ! پس حالا کدوم بالاخره
و در اخر تضمین: در بیت سوم اونجا که گفته مسیح گفته مگه تضمین نیست در حالی که در بیت اولم تضمین هست
البته نمیدونم شایدم دارم بد میگم:)منظورتون اینه که این سه بیت گزینه های یک تست بودن؟
تضمین هم درصورتی هست ک آیه یا یک مصرع یا یک بیت از شاعر دیگه در شعرشون بیارن
بیشتر اوقات هم داخل《》 قرار می دن تضمین رو
اینکه یک اسم بیارن یا در شعر بگه که فلان شخص گفت که تضمین نمیشه 😊😊 -
@danial-hosseiny
@M-Zngne
سروش قادری
مچکرم🙏 -
@danial-hosseiny
@M-Zngne
سروش قادری
مچکرم🙏@ftm-dh
در کل برات حل شد یا اینکه همچنان درگیری داری با سوالت...؟ -