کنکور 401
-
سلام شبتون بخیر
من یازدهم تجربیم و تاماه دیگه رسما کنکوری میشم
متاسفانه بخاطر کرونا و ... حتی درسای پایه مدرسه رو بلد نیستم
نمیدونم چجور باید درس یخونم و از راه ابریشم خصوصا ریاضی و فیزیک اقای کازرانیان استفاده کنم
ممنون میشم راهنماییم کنید
@راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی
@دانش-آموزان-آلاء -
سلام شبتون بخیر
نمیدونم چجور باید درس یخونم و از راه ابریشم خصوصا ریاضی و فیزیک اقای کازرانیان استفاده کنم
@دانش-آموزان-آلاءسلام
شما اول از همه سعی کن با امتحانات خرداد یازدهمتو خوب بخونی و نیمی از تابستونتو فقط صرف تست زدن برای یازدهم بکنی و بعد از اون نصف دیگه رو بزار روی مرور و تست دهم
اگه میخوای راه ابریشم بگیری کارت راحت تر میشه و میتونی زود تر شروع کنی ریاضی و فیزیکشو بخونی و اگرم رسیدی شیمی و ...
اگرم نرسیدی در طول سال وقت هست
پس چی شد؟
تا خرداد و امتحانات قشنگ یازدهمتو بخون
از خرداد تا نیمی از تابستون تست و جمع بندی یازدهم
نیم دیگه رو بزار برای دهم و تست زنیش -
Abolfazl Mousavi خیرین کوچک دریا دلreplied to yas 17 on ۷ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام شبتون بخیر
@دانش-آموزان-آلاءسلام .
هیچ وقت برای دوباره تلاش کردن ،دیر نیست ، خیلیا مثل شما هستن و شما میتوانید از همین حالا یا علی رو بگید و شروع کنید .🟠🟠🟠🟠
🟢🟢🟢🟢🟢همان طور که دوست عزیزمون عرض کردند ،فعلا برای امتحان نهای به خوبی مطالعه کنید ،برای تابستان وقت دارید و میتوانید پایه رو جمع کنید .🟡🟡🟡
خب برای تابستان شما باید با یک برنامه خوب هم دهم و یازدهم رو با هم مرور کنید و با هم ببندیدمثلا کتابهایی مانند زبان و فارسی و ریاضی به هم وابسته اند و نمیشه جدا خواند و اینکه بگید یک ماه دهم و یک ماه یازدهمکار اشتباهیه ،و شما باید هر دو رو با هم مرور کنید و سعی کنید کمی درک کنید و تلاشتان را زیاد کنید ولی استراحت حتما بکنید و یادتان نرود که شما خدا رو دارید. 🟢🟢🟢🟢🟢🟢🟢🟢🟢
سعی کنید مرور هم بکنید در طی خواندن و اصلا استرس نداشته باشید ،وقت هست و زیاد هم هست ، مثلا اگر یک نفر به شما بگه در این کوچه یک سگ وحشی هست ، و هدف شما رسیدن به آخر کوچه هست ،خب طبیعتا یا منصرف میشوید ،و یا شاید ترس به شما آسیب برسونه ،ولی اگر بگوئیید من میرم ولی اون هشدارش رو میده ، و من هم از خودم دفاع میکنم جز اینه؟؟؟؟؟یا شاید هم اصلا اون نفر قصد نابود کردن شما رو داشته و اصلا چیزی اونجا نباشه تلاشتان رو دوباره از سر بگیرید ،قول میدم ،خدا جواب تلاشتان را خواهد داد.
موفق و موید باشید
-
yas 17
سلام شبتون خوش
اصلا استرس نداشته باشید
الان بهتره برای خوده امتحانات ترم دوم نهایت تلاشتون رو بکنید و از وقتتون خوب استفاده کنید تا بتونید امتحاناتتون رو به خوبی بگذرونید
و بعد هم با ی برنامه درست و حسابی خیلی راحت میتونید دوپایه رو توی تابستون بخونید و مرور کنید
⚘موفق باشید⚘ -
Ahmad Nezami دوازدهم دانش آموزان آلاءreplied to Dr.Rashidi on ۸ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۱:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Dr.Rashidi سلام
یعنی بنظرتون دوازدهم رو شروع نکنیم؟ -
Dr.Rashidireplied to Ahmad Nezami on ۸ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۱:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Ahmad Nezami در کنکور 401 گفته است:
Dr.Rashidi سلام
یعنی بنظرتون دوازدهم رو شروع نکنیم؟من جای شما باشم اینکارو نمیکنم
دوازدهم از نظر من اونقد سنگین نبود
پایه برای شما اولویت داره فعلا -
yas 17 سلام
الان موقع شروع کردنه اصلا هم دیر نشده
الان امتحانات و درسای یازدهم ، بعد از اون هم راه ابریشم ترتیب و برنامه داره نگران نباشید ، شروع کنید به درس خوندن با تست زیادشاید سردرگم باشین اما چند ماه دیگه روی روال میافتین و متوجه میشین اونقدر که فکر می کردین کار سختی نیست ،فقط شروع کنید و با قدرت ادامه بدید، بقیه چیزها هم به مرور دستتون میاد
موفق باشید -
-
1/7