کمــــــــــــــــــــــــــــــــــــک
-
سلام
از الان تا 15 ام بشین روزی یا 2 روزی 1 کتابتو بخون که شب هر امتحان همون کتابو بخونی فقط :| -
مرسی
البته تا دوشنبه امتحان میان ترممون تموم میشه یعنی تا 24م اسفند
از 24 اسفند تعطیلیم تا 14 فروردین .
20 روز
یعنی روزی 2 کتاب باید بخونم
دمت گرم داش@ΛԼƖ-Ƒ
مگه چند تا کتاب داری ؟:|
هر دو روز 1 کتاب رو همینطور بخونش تمام میشن همشون
شب امتحان مرور میشه فقط -
سلام.من دارم رشته تجربی میخونم و الان دو کتاب از دوم دبیرستانم مونده و سه تا دیگه از سوم رو هم گرفتم.نمیتونم درست برنامه ریزی کنم که چور بخونم.آخر اردیبهشت هم امتحاناتم شروع میشه و کل کتاب رو میگیرن.فیزیک و شیمی 2 رو کلاس میرم همراه هندسه1
زمین شناسی و ادبیات و زبان فارسی3 رو تو خونه میخونم.تو ادبیات و زبان خیلی مشکل دارم.میشه کمکم کنید.لطفا
در ضمن من مادر دو فرزند هم هستم دلیل نرفتنم به کلاس همینه.
کمکم کنید -
میتونم بپرسم شما بزرگسالان میخونید؟؟؟
-
salam.ma chetor mitoonim ye grooh bezanim?
-
سلام . از 17 فروردین تا 17 اردیبهشت ... واسمون امتحانات شبه نهایی گزاشتن
امتحان خردادمونم از 25 اینا اردیبهشت شروع میشه ....
به نظرتون چطوری بخونم . دیگه به جز ایام عید وقتی ندارم که بخوام درسارو بخونم
در ضمن امتحانات از کل کتابه@ΛԼƖ-Ƒ عزیزم بشین بخون ولی همه انرژیتو نذار خسته میشی
-
سلام ـــــــ اینکـــــه بنده بزرگسالان میخونم و الان در بحث حل مسائل مشتق تابع ضمنی و اکسترمم به مشکل بـــــرخوردم و از شما برادران درخواست کمک دارم لطفا و خواهشمندم یکی بیاد کمک کنـــــه [مرا از طریق ایمیلم خبردار کنید sarbazvatan1400@gmail.co و یــــا اینکه در تلگرامم مرا خبر کنید 09015383962] بـــــــرادرا لطفا کمکم کنـــــید همین امروز خبـــــرم کنید
-
سلام ـــــــ اینکـــــه بنده بزرگسالان میخونم و الان در بحث حل مسائل مشتق تابع ضمنی و اکسترمم به مشکل بـــــرخوردم و از شما برادران درخواست کمک دارم لطفا و خواهشمندم یکی بیاد کمک کنـــــه [مرا از طریق ایمیلم خبردار کنید sarbazvatan1400@gmail.co و یــــا اینکه در تلگرامم مرا خبر کنید 09015383962] بـــــــرادرا لطفا کمکم کنـــــید همین امروز خبـــــرم کنید
omid7 سلام.مشکلت تو چیه؟کجاشو مشکل داری؟
-
میخونی نمیفهمی؟تست نمیدونی چی بزنی؟چییی؟