اصل لوشاتلیه با تغییر فشار
-
@sara-haghighatrad
سلام
درسته دیگه
ته تهش اگه آب رو هم بخار مدنظر بگیریم پس چپ دو مول داریم ولی راست چهار تا مول و چون که فشار تعادلی نسبت به فشار اولیه کم تر شده یعنی معادله به سمت مول کمتر که چپ هست رفته
اینو با این اشتباه نگیرید که فشار تعادلی رو کم یا زیاد کنیم مثلا اینجا اگه فشار تعادلی رو کم میکردیم باید در جهت رفع کم شدن واکنش انجام میشد طبق لوشاتلیه و به سمت راست میرفت
ولی این دو تا با هم جداست فک کنم -
@sara-haghighatrad
سلام
درسته دیگه
ته تهش اگه آب رو هم بخار مدنظر بگیریم پس چپ دو مول داریم ولی راست چهار تا مول و چون که فشار تعادلی نسبت به فشار اولیه کم تر شده یعنی معادله به سمت مول کمتر که چپ هست رفته
اینو با این اشتباه نگیرید که فشار تعادلی رو کم یا زیاد کنیم مثلا اینجا اگه فشار تعادلی رو کم میکردیم باید در جهت رفع کم شدن واکنش انجام میشد طبق لوشاتلیه و به سمت راست میرفت
ولی این دو تا با هم جداست فک کنماحمد قادری
ممنونم
ولی فرق دو تا حرفتون رو متجه نشدم☹ -
-
@sara-haghighatrad در اصل لوشاتلیه با تغییر فشار گفته است:
سلام دوستان
به نظرتون اینجا رو پاسخنامه اشتباه نگفته؟
نباید در جهت رفت میشد؟

حالت آب تو واکنش گازیه؟
-
من این که فهمیدم از سوال و لوشتاتلیه اینه
مگه لوشاتلیه برای تعادل نیست ؟
ولی توی صورت سوال ما هنوز به تعادل نرسیدیم
مثلا فرض از اول واکنش هست تا رسیدن به تعادل که میگه فشار کم میشه خب فشار چجوری کم میشه با رفتن به سمت طرفی که مول گازش کمتر دیگه -
من این که فهمیدم از سوال و لوشتاتلیه اینه
مگه لوشاتلیه برای تعادل نیست ؟
ولی توی صورت سوال ما هنوز به تعادل نرسیدیم
مثلا فرض از اول واکنش هست تا رسیدن به تعادل که میگه فشار کم میشه خب فشار چجوری کم میشه با رفتن به سمت طرفی که مول گازش کمتر دیگهاحمد قادری فشار اگر**کم ** بشه واکنش از طرف مول های گازی کمتر به بیشتر. و اگر فشار **بیشتر ** بشه واکنش از طرف مول های گازی **بیشتر ** به کمتر تعادلش جابجا میشه.
-
احمد قادری فشار اگر**کم ** بشه واکنش از طرف مول های گازی کمتر به بیشتر. و اگر فشار **بیشتر ** بشه واکنش از طرف مول های گازی **بیشتر ** به کمتر تعادلش جابجا میشه.
این پست پاک شده! -
احمد قادری فشار اگر**کم ** بشه واکنش از طرف مول های گازی کمتر به بیشتر. و اگر فشار **بیشتر ** بشه واکنش از طرف مول های گازی **بیشتر ** به کمتر تعادلش جابجا میشه.
Amin Rm
نگه این برای زمان تعادل نیست
بعد چیزی که من از سوال فهمیدم اصلا ربطی به لوشاتلیه نداره چون بحثش اصلا تعادل نیست داره میگه فشار ۱ بوده شده ٫۹ پس گاز کم شده دیگه
اگه به لوشاتلیه ربط داره من که متوجه نشدم به منم بگید -
Amin Rm
نگه این برای زمان تعادل نیست
بعد چیزی که من از سوال فهمیدم اصلا ربطی به لوشاتلیه نداره چون بحثش اصلا تعادل نیست داره میگه فشار ۱ بوده شده ٫۹ پس گاز کم شده دیگه
اگه به لوشاتلیه ربط داره من که متوجه نشدم به منم بگیداحمد قادری اصل لوشتالیه درباره ی تاثیر تغییر غلظت و دما و فشار بر واکنش های تعادلی بحث میکنه.
-
Amin Rm
Bio
احمد قادری
دوستان واقعا ممنون بابت وقتی که گذاشتین 🌸🌸
حالا من سوالو کامل میزارم شاید بهتر باشه

-
Amin Rm
Bio
احمد قادری
دوستان واقعا ممنون بابت وقتی که گذاشتین 🌸🌸
حالا من سوالو کامل میزارم شاید بهتر باشه

@sara-haghighatrad به نظر من. سوال اشتباه گفته.
-
amirh_hmyf
میشه شماهم نظرتونو بگید🌸 -
amirh_hmyf
میشه شماهم نظرتونو بگید🌸@sara-haghighatrad سلام
حقیقتش اصل لوشاتلیه برای ما حذف شده بود
متاسفانه کمکی از دستم برنمیاد -
@sara-haghighatrad سلام
متاسفانه کمکی از دستم برنمیادamirh_hmyf
ممنونم🌸 -
@sara-haghighatrad سلام
متاسفانه کمکی از دستم برنمیادamirh_hmyf
یعنی کنکور ۱۴۰۰ نمیاد یا ۱۴۰۱ ؟ -
amirh_hmyf
یعنی کنکور ۱۴۰۰ نمیاد یا ۱۴۰۱ ؟احمد قادری
نه ایشون منظورشون کنکور ۹۹ بود که این قسمت حذف شده -
احمد قادری
نه ایشون منظورشون کنکور ۹۹ بود که این قسمت حذف شده@sara-haghighatrad خیلی اسونه این مبحث وقتی که با استاد پویان نظر ریز به ریز نکاتشو یادبیگری!
-
@sara-haghighatrad خیلی اسونه این مبحث وقتی که با استاد پویان نظر ریز به ریز نکاتشو یادبیگری!
-
احمد قادری
نه ایشون منظورشون کنکور ۹۹ بود که این قسمت حذف شده@sara-haghighatrad
آها اصلا یادم نبود