اصل لوشاتلیه با تغییر فشار
-
احمد قادری فشار اگر**کم ** بشه واکنش از طرف مول های گازی کمتر به بیشتر. و اگر فشار **بیشتر ** بشه واکنش از طرف مول های گازی **بیشتر ** به کمتر تعادلش جابجا میشه.
Amin Rm
نگه این برای زمان تعادل نیست
بعد چیزی که من از سوال فهمیدم اصلا ربطی به لوشاتلیه نداره چون بحثش اصلا تعادل نیست داره میگه فشار ۱ بوده شده ٫۹ پس گاز کم شده دیگه
اگه به لوشاتلیه ربط داره من که متوجه نشدم به منم بگید -
Amin Rm
بعد چیزی که من از سوال فهمیدم اصلا ربطی به لوشاتلیه نداره چون بحثش اصلا تعادل نیست داره میگه فشار ۱ بوده شده ٫۹ پس گاز کم شده دیگه
اگه به لوشاتلیه ربط داره من که متوجه نشدم به منم بگیداحمد قادری اصل لوشتالیه درباره ی تاثیر تغییر غلظت و دما و فشار بر واکنش های تعادلی بحث میکنه.
-
Amin Rm
Bio
احمد قادری
دوستان واقعا ممنون بابت وقتی که گذاشتین 🌸🌸
حالا من سوالو کامل میزارم شاید بهتر باشه

-
Amin Rm
Bio
احمد قادری
دوستان واقعا ممنون بابت وقتی که گذاشتین 🌸🌸
حالا من سوالو کامل میزارم شاید بهتر باشه

@sara-haghighatrad به نظر من. سوال اشتباه گفته.
-
amirh_hmyf
میشه شماهم نظرتونو بگید🌸 -
amirh_hmyf
میشه شماهم نظرتونو بگید🌸@sara-haghighatrad سلام
حقیقتش اصل لوشاتلیه برای ما حذف شده بود
متاسفانه کمکی از دستم برنمیاد -
@sara-haghighatrad سلام
متاسفانه کمکی از دستم برنمیادamirh_hmyf
ممنونم🌸 -
@sara-haghighatrad سلام
متاسفانه کمکی از دستم برنمیادamirh_hmyf
یعنی کنکور ۱۴۰۰ نمیاد یا ۱۴۰۱ ؟ -
amirh_hmyf
یعنی کنکور ۱۴۰۰ نمیاد یا ۱۴۰۱ ؟احمد قادری
نه ایشون منظورشون کنکور ۹۹ بود که این قسمت حذف شده -
احمد قادری
نه ایشون منظورشون کنکور ۹۹ بود که این قسمت حذف شده@sara-haghighatrad خیلی اسونه این مبحث وقتی که با استاد پویان نظر ریز به ریز نکاتشو یادبیگری!
-
@sara-haghighatrad خیلی اسونه این مبحث وقتی که با استاد پویان نظر ریز به ریز نکاتشو یادبیگری!
-
احمد قادری
نه ایشون منظورشون کنکور ۹۹ بود که این قسمت حذف شده@sara-haghighatrad
آها اصلا یادم نبود -
-
Amin Rm
اگه به لوشاتلیه ربط داره من که متوجه نشدم به منم بگیداحمد قادری
اهااا الان متوجه حرفتون شدم ممنونم🌸 -
دوستان میشه اگه کسی براش مقدوره از دبیر شیمیش بپرسه که اینجا اشتباهی رخ داده یا نکته خاصی داره🌸
ممنون میشم🌸

تجربیادوستان نمیخواد 😀
خودم از استادی پرسیدم🌸 -
احمد قادری
آقای قادری سلام🌸
من از استاد پرسیدم گفتن اصن بحث لوشاتلیه نیست .
هر چه قدر مول گاز ها کمتر باشه فشار ناشی از گاز ها هم کمتره و هر چه قدر مول گاز ها بیشتر باشه فشار ناشی از گازها بیشترهالان این همونیه که شما گفتید؟گفتید ما وقتی برای لوشاتلیه بحث میکنیم که واکنش در حال تعادل باشه؟
-
احمد قادری
آقای قادری سلام🌸
هر چه قدر مول گاز ها کمتر باشه فشار ناشی از گاز ها هم کمتره و هر چه قدر مول گاز ها بیشتر باشه فشار ناشی از گازها بیشترهالان این همونیه که شما گفتید؟گفتید ما وقتی برای لوشاتلیه بحث میکنیم که واکنش در حال تعادل باشه؟
@sara-haghighatrad در اصل لوشاتلیه با تغییر فشار گفته است:
احمد قادری
آقای قادری سلام🌸
بله منم همینو میگفتم ولی دوستان متوجه نمیشدن
-
احمد قادری
آقای قادری سلام🌸
احمد قادری
از کجا فهمیدید لوشاتلیه نیست؟ -
احمد قادری
از کجا فهمیدید لوشاتلیه نیست؟این پست پاک شده! -
احمد قادری
آقای قادری سلام🌸
اها فهمیدم چون این لوشاتلیه که میگید برای وقتیه که واکنش در حال تعادل باشه و تغییر فشار بدیم
نه اینکه با تغییر فشار به تعادل برسه درسته؟