انگيزه
-
میدونم
درکت میکنم ، گاهی اوقات خیلی سخت میگذره.
#سرت درد میکنه ، چشات هر لحظه ممکنه بیوفته ی رویِ هم از شدت خستگی.
میدونم به خدا حقم داری:)
#خسته شدی دیگه
۷ ماهه توی اتاقتی ، نه درست و حسابی تفریح داشتی ، نه بیرونی رفتی و نه حتی خوابیدنت با خیالِ راحت بوده.• آزمونایی که میدادی بارها خودت و مشاورت گفتن که اصلا مهم نیست #ترازش ، میری که یاد بگیری ، میری که ببینی کجاها ایراد داری و رفعش کنی!
اما بازم وقتی ترازت میاد ناراحت میشی ازین که چرا نتیجه اش شد اینچون فقط من و تو میدونیم چقدر #تلاش کردی برای زدن یه دونه تست تویِ ازمون. میدونم دقیقا همون ازمونی ک میگفتن مهم نیست وقتی نتیجه اش میومد همه سوال پیچت میکردن:)
کافی بود یه درسو پایین بزنی!! مامانت غر نزنه ، اما همون نگاهی که میکنه بهت خستگی ِ کل ِ دو هفته درس خوندنت میمونه توی ِ تنت.• میگی چیکار کنم عزیزم؟
راهیِ که شروعش کردی!
الانم رسیدی به ماه های پایانیش
راهیه که حالا چه انتخاب و چه اجبار! هرچی که بوده الان اخراشه
دیگه اون وسط مسطا ام نیست
#اخرشه:)
اونقدر نزدیکِ خط #پایانی که اگه پات بلغزه افتادی توی #دره!
همون دره ایی که اگه بیوفتی توش من و تو خوب میدونیم چی پیش میاد:)• ببین خواستم بگم مواظبِ #قدم هات باش، اونایی که تونستن الزاما #شروع خوبی نداشتن! اما در عوضش پایان ِ خوبی داشتن، کم نیار رفیق
دیگه چیزی نمونده•حواست باشه که قوی تر از #بهانه هات باشی
Soheila Heidari خیلی خوب بود
-
بسیاری از افراد گذشته ی خود را زخم هایی میدانند ک نیازمند درمان است، اما من فکر میکنم گذشته ی هر کدام از ما مانند ماهیچه هایی است ک ناخواسته و ناگاه انهارا ورزیده کرده ایم ، ماهیچه هایی ک قوی تر شده اند و می توانند به ما کمک کنند کارهایی رو انجام بدیم ک بدون این قدرت نمی توانستیم انجامشان بدهیم.
انها ک گذشته ارام و خوبی داشته اند فاقد چنین ماهیچه هایی هستند و این همان چیزی است ک شما را از دیگران متمایز میکند، چیزی ک میتواند از شما فردی شگفت انگیز بسازد.
میدانید وزنه برداران
️ چگونه ماهیچه های خود را ورزیده اند؟؟ بدون تردید فرق انها با شما این نیس ک وزنه برداران افرادی خاص هستند ک قدرتشان از روزی ک به دنیا امده اند از دیگران بیشتر بوده،تنها تفاوتی ک وجود دارد این است ک انها ماهیچه های خود را باتمرین ورزیده اند ، زمانیکه برای اولین بار وزنه را در دست میگیرید و بالا میبرید، احساس میکنید ک همین الان است ک تمام بافت ماهیچه ی شما از هم متلاشی شود ، بدون شک باید درد را تحمل کنید ، فشار وزنه را تاب بیاورید و این فشار را بارها و بارها و بارها روی ماهیچه خود حس کنید ، اما اگر تحمل کنید و اگر در بالا بردن وزنه مصر باشید ،وزنه برداری خواهید شد ک وزنه هایی را بلند میکند ک دیگران نمیتوانند بلند کنند.
*************پس مصیبت های شما امتیازات شما هستند.*************
گذشته ی شما ،تمام ان چیزهایی ک گمان میکنید وحشتناک هستند و از به یاد اوردنشان بیزارید، تمام تجربیات بد و ناخوشایندی ک تصور میکنید سرنوشت تلخ شما بوده ،چیزهایی هستند که میتوانید از انها استفاده کنید ، امتیازات شما ماهیچه های ورزیده ای است ک دیگران ندارند.
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
@دوازدهم
@خیرین-کوچک-دریا-دل
@ادمین -
در مصاحبه ای ک با ماریو آندرتی ،یکی از بزرگترین و موفق ترین قهرمانان اتومبیل رانی داشتم ، از او پرسیدم: اگر بخواهی مهمترین درس را به کسی ک میخواهد در مسابقات اتومبیل رانی قهرمان شود بدهی ، ان چه خواهد بود؟؟
- او پاسخ داد : ب دیوار ها نگاه نکند
- باحیرت به او خیره شدم و پرسیدم : واقعا ؟؟؟!!!!
- گفت : بله ،این خییلی مهم است .
-هنوز قانع نشده بودم .(برای چی؟) - او پاسخ داد(( برای اینکه خودروی تو به همان مسیری خواهد رفت ک چشمانت به ان نگاه میکند و اگر به دیوار نگاه کنی ، خودرو ات هم ب سوی دیوار خواهد رفت ،به همین سادگی!))
قسمتی از کتاب استثنا باشید اثر دارن هاردی، لطفا هر موقع وقت کردید این کتاب رو مطالعه کنید.کتاب فوق العاده خوبیه ک پیشنهاد میکنم حتما بخونیدش
.با تشکر.@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
@خیرین-کوچک-دریا-دل
@دوازدهم -
سلام
اوضاع خوب پيش ميره؟
ميدونيد كه مهم ترين ويژگي كه موجب موفقيت هركس ميشه انگيزه و تلاش هست
انگيزه كه باشه انسان مي تونه بربسياري از سختي ها غلبه كنه
حالا اينجا مي خواهيم مقاله ها و متن هايي روكه انگيزه و شوق تلاش كردن رو ايجاد مي كنه قرار بديم@m-an
ذهنیت طلایی
اینکه سرنوشتت چیه، رو از ته فنجون قهوت نمیشه فهمید،ولی از برنامه روزانت میشه!
برنامه ای برای روزات داری؟!
@تجربیا
@انسانیا
@ریاضیا
@بچه-های-کنکور-تجربی-1400 -
میلیاردها انسان در جهان متولد شدهاند
اما هیچ یک اثر انگشت مشابه نداشتهاند!..
اثر انگشت تو، امضای خداوند است که اتفاقی به دنیا نیامدهای و دعوت شدهای.
تو منحصر به فردی مشابه یا بدل نداری تو اصل اصل هستی و تکرار نشدنی.
وقتی انتخاب شده بودن و منحصر به فرد بودنت را یاد آوری کنی٬ دیگر خودت را با هیچکس مقایسه نمیکنی.
و احساس حقارت یا برتری که حاصل مقایسه کردن است از وجودت محو میشود.#دکتر_حسین_الهی_قمشهای
-
یکی از دوستان میگفت ﭘﺪﺭ بزرگ ﺧﺪﺍﺑﯿﺎﻣﺮﺯ ﻣﻦ ﻗﻬﻮﻩ ﺧﺎﻧﻪ ﺩﺍﺷﺖ. ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺷﺐﻫﺎ ﮐﻪ ﺧﺴﺘﻪ ﻣﯽﺷﺪ ﻭ ﺳﺎﻋﺖ ﮐﺎﺭ ﺗﻤﺎﻡ ﻣﯽﺷﺪ ﻭ ﻣﯽﺧﻮﺍﺳﺖ ﻗﻬﻮﻩ ﺧﺎﻧﻪ ﺭﺍ ﺑﺒﻨﺪﺩ، ﻣﯽﮔﻔﺖ:ﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩﯼ ﯾﮏ ﻣﺸﺘﺮﯼ ﺩﯾﮕﺮ ﺻﺒﺮ ﻣﯽﮐﻨﻢ ﻭ ﺑﻌﺪ ﻣﯽﺑﻨﺪﻡ.
ﺍﻭ ﺣﺮﯾﺺ ﻧﺒﻮﺩ.ﺛﺮﻭﺗﻤﻨﺪ ﻫﻢ ﻧﺒﻮﺩ. ﭘﻮﻟﺶ ﺭﺍ ﻫﻢ ﺭﺍﺣﺖ ﺑﺮﺍﯼ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﺧﺮﺝ ﻣﯽﮐﺮﺩ.
ﺍﻣﺎ ﻣﯽﮔﻔﺖ: ﺗﻤﺎﻡ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺩﺭ ﺁﻥ ﯾﮏ ﻗﺪﻡ ﺁﺧﺮﯼ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺧﺴﺘﻪ ﺷﺪﻥ ﺑﺮ ﻣﯽﺩﺍﺭﯼ.
ﻣﻦ ﻫﻢ ﺑﻪ ﺳﺒﮏ ﺍﻭ، ﻭﻗﺘﯽ ﮐﻪ ﺧﺴﺘﻪ ﻣﯽﺷﻮﻡ ﻭ ﺁﻣﺎﺩﻩ ﻣﯽﺷﻮﻡ ﮐﻪ ﻫﻤﻪ ﭼﯿﺰ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺗﻤﺎﻡ ﮐﻨﻢ، ﺑﻪ ﯾﺎﺩ او، ﯾﮏ ﮔﺎﻡ ﺩﯾﮕﺮ ﺑﺮﻣﯽﺩﺍﺭﻡ.
ﻭ ﺍﯾﻦ ﺭﻭﺯﻫﺎ ﮐﻪ ﻣﺮﻭﺭ ﻣﯽﮐﻨﻢ، ﻣﯽﺑﯿﻨﻢ ﭘﺪﺭ بزرگم ﺭﺍﺳﺖ ﻣﯽﮔﻔﺖ.
ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺩﺭ ﻫﻤﯿﻦ ﯾﮏ ﻗﺪﻡ ﺁﺧﺮ ﺍﺳﺖ...
ﺷﺎﯾﺪ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺍﯾﻦ ﺣﺮﻑ ﺑﺮﺍﯼ ﺷﻤﺎ ﺧﯿﻠﯽ ﺳﺎﺩﻩ ﯾﺎ ﺑﺪﯾﻬﯽ ﯾﺎ ﻣﺴﺨﺮﻩ ﺑﯿﺎﯾﺪ.ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﻢ.ﺍﻣﺎ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﻦ ﺁﻥ ﺭﻭﺯ ﯾﮏ ﺣﺮﻑ ﻋﺠﯿﺐ بود.
ﻫﻤﺎﻥ ﺷﺐ ﺑﺎ ﺧﻮﺩﻡ ﻗﺮﺍﺭ ﮔﺬﺍﺷﺘﻢ: ﯾﮏ ﮔﺎﻡ ﺑﯿﺸﺘﺮ…
ﺍﺯ ﺁﻥ ﺭﻭﺯ ﻫﺮ ﻭﻗﺖ که کار میکم ﻭ ﺧﺴﺘﻪ ﻣیشوم، ﻣﯽﮔﻔﺘﻢ:ﺑﺎﺷﻪ.ﻓﻘﻂ ﯾﮏ دقیقه بیشتر کار میکنم.
ﺍﺯ ﺁﻥ ﺭﻭﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺘﺎﺏ ﻣﯽﺧﻮﺍﻧﻢ ﻭ ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ ﻣﯽﮐﻨﻢ ﻭ ﭼﺸﻤﺎﻥ ﺧﻮﺍﺏ ﺁﻟﻮﺩﻡ ﻣﯽﺳﻮﺯﻧﺪ ﻣﯽﮔﻮﯾﻢ: ﻓﻘﻂ ﯾﮏ ﭘﺎﺭﺍﮔﺮﺍﻑ ﺑﯿﺸﺘﺮ.
ﺍﺯ ﺁﻥ ﺭﻭﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﭘﯿﺎﺩﻩﺭﻭﯼ ﻣﯽﮐﻨﻢ ﻭ ﺧﺴﺘﻪ ﻣﯽﺷﻮﻡ ﻭ ﻣﯽﺧﻮﺍﻫﻢ ﺑﺮﮔﺮﺩﻡ ﻣﯽﮔﻮﯾﻢ: ﯾﮏ قدم ﺑﯿﺸﺘﺮ.
ﺍﺯ ﺁﻥ ﺭﻭﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﺍﺯ ﮐﺴﯽ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﻟﻄﻔﯽ ﮐﻪ ﺑﻪ ﻣﻦ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﺳﺖ ﺗﺸﮑﺮ ﻣﯽﮐﻨﻢ ﺑﺎ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯽﮔﻮﯾﻢ:ﯾﮏ ﺟﻤﻠﻪ ﺑﯿﺸﺘﺮ.
️ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺩﯾﮕﺮ «ﯾﮏ ﮔﺎﻡ ﺑﯿﺸﺘﺮ» قﺎﻧﻮﻥ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻣﻦ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ.
ﻭﻗﺘﯽ ﺧﺴﺘﻪ ﻭ ﻓﺮﺳﻮﺩﻩ ﻣﯽﺷﻮﻡ ﻭ ﻣﯽﺧﻮﺍﻫﻢ ﺩﻧﯿﺎ ﻣﺘﻮﻗﻒ ﺷﻮﺩ ﺗﺎ ﺍﺳﺘﺮﺍﺣﺖ كنم اما با خودم میگم : فقط یك قدم بیشتر...
-
امروز بهونت چیه؟!
که درس نخونی.....؟!
برنامت رو اجرا نکنی؟!
مهم نیست هر روز زندگی چی سر راهت قرار میده.....
تو باید کار اون روزت رو انجام بدی.....
این وظیفه ماست ک هر روز در میدون جنگ حاضر باشیم.....
این فیلم رو ببینید"
https://s18.picofile.com/file/8431729126/236066d04ee80a287c71d0b4194273bb32334281_360p.mp4.html
@تجربیا
@انسانیا
@ریاضیا
@بچه-های-کنکور-تجربی-1400
@بچه-های-همخوانی -
-
ناپلئون هیل در سال 1908 کتابی مشتمل بر مصاحبه با 500 میلیونر آمریکایی منتشر کرد، که در آن رمز موفقیت این افراد را پرسیده بود و در نهایت فرمول موفقیت (در هر کار ممکن و شدنی) را این گونه کشف کرد (انتشار این فرمول در این کتاب پرفروش خود او را به موفقیت مالی رساند!) :
موفقیت = خواستن x باور x مداومت
یعنی اگر کسی هدفی را واقعاً "بخواهد" و به ارزشمندی آن هدف "باور قطعی" داشته باشد و با "مداومت" آن را دنبال کند (برای آن نقشه، طرح و برنامه بچیند) به هدفش میرسد. باید دقت کرد که آیتمهای این فرمول در هم ضرب میشوند.
یعنی اگر یکی از آیتمها صفر باشد، صرفنظر از بزرگی آیتمهای دیگر، نتیجه قطعاً صفر است!
️ در عمل ما معمولاً "خواستن" را داریم ولی نه به آن خواسته باور داریم و نه مداومتی در پیگیری آن. علت آن هم کاملاً ذهنی است و به برهم ریختگی ذهن در انتخاب هدف برمیگردد.
-
اگر جاده ای پیدا کردید که هیچ مانعی در آن نبود،به احتمال زیاد آن جاده به جایی نمی رسد!
@دانش-آموزان-آلاء -
نگرانی چیزی را حل نمیکند...
ناامید بودن توجه خداوند را جلب نمیکند...
التماس کردن به خدا خواسته شما را زودتر محقق نمیکند...
برای رسیدن به خواسته هات باید در موضع آرامش باشیبا نگرانی تنها از خواسته هایت دور میشوی. خداوند هیچگاه تو را فراموش نکرده است
آرامش الهی حق من است و هر لحظه در آرامش خواهم بود این انتخاب من است
-
سلام
اوضاع خوب پيش ميره؟
حالا اينجا مي خواهيم مقاله ها و متن هايي روكه انگيزه و شوق تلاش كردن رو ايجاد مي كنه قرار بديمامروز چه مانعی برای خودت ساختی ک برنامت رو انجام ندی....؟!
خیلی خسته ای؟! نمیتونی درس بخونی؟!
بیحالی....؟!
به اندازه کافی نخوابیدی؟!!
انرژی نداری؟!
و...!
اینا دلایلی هستند ک به نظرت نمی ذارن!!؟
نههههه این خوده تو هستی ک اینا رو میسازی ....این خوده تو هستی ک مانع خودت میشی......
این فیلم رو ببین
https://s19.picofile.com/file/8432126250/VID_20210428_WA0074.mp4.html
@تجربیا
@ریاضیا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
سلام
اوضاع خوب پيش ميره؟
حالا اينجا مي خواهيم مقاله ها و متن هايي روكه انگيزه و شوق تلاش كردن رو ايجاد مي كنه قرار بديماداشو در میاری یا واقعا میخوایش؟
️
اگه واقعا میخواییش پس بهونه گرفتنات و کم کاریات واسه چیه؟
مگه میشه بگی هدفم اینه
ولی حاضر نشی روزتو برای رسیدن ب هدفت بگذرونی؟
پاشو
بسه تنبلی
دیگه وقتی برای تلف کردن نمونده
🥺
-
سلام
اوضاع خوب پيش ميره؟
حالا اينجا مي خواهيم مقاله ها و متن هايي روكه انگيزه و شوق تلاش كردن رو ايجاد مي كنه قرار بديمTake a deep breath. No matter how hard things seem right now, you can and will get through this.
یه نفس عمیق بکش.
مهم نیست که الان، همه چیز چقدر سخت به نظر میرسه، تو میتونی اینو پشت سر بذاری و همین کارم خواهی کرد. -
سلام
اوضاع خوب پيش ميره؟
حالا اينجا مي خواهيم مقاله ها و متن هايي روكه انگيزه و شوق تلاش كردن رو ايجاد مي كنه قرار بديم#انگیزشی_طور
میدونی چی سخته؟
اینکه سنگات رو با خودت وا نکنی
اینکه ندونی چند چندی با خودتمیدونی چی سخته؟
اینکه تکلیفت با خودت مشخص نباشهببین تکلیفت رو روشن کن
یه کلام
یا آره یا نهیه روز درمیون فاز عوض کردن چارهی کارت نیست
″خواستن و نخواستن″ برای کنکور تجربی نیستمگه مسخره بازیه؟ این همه آدم اومدن دارن باهات رقابت میکنن بعد تو یه روز پونزده ساعت میخونی و یه روز تا لنگ ظهر خوابی؟
این کارا برا اونیه که نمیدونه کجاست
نمیدونه تو چه موقعیتیه
نمیدونه هدفش بند چه چیزاییهنه برا تویی که هم جات رو
هم موقعیتت رو
هم بقیه چیزارو میدونیببین
اگه به قول خودت هدف داری
تکلیفت رو با خودت روشن کن
ببین میخوای با نه؟اگه میخوای د بجنب دیگه
اگرهم نمیخوای که مارو به خیر و شمارو به سلامت. چرا اذیت میکنی خودت رو؟ببین
گذشتا
دیگه وقت دست دست کردن نیست
اگه میخوای حتی تا آخر این متن روهم نخون
همین حالا پاشو نتت رو خاموش کن و برو بشین سر درستدوماه مونده...
دو ماه برا اونیکه بخواد نه کمه نه زیاد...
پس نگو هنوز وقت دارم که این یعنی نمیخوای
پس نگو اصلا وقت ندارم که این هم یعنی نمیخوایبجنب رفیق بجنب
دنیا واسهات صبر نمیکنه -
سلام
اوضاع خوب پيش ميره؟
حالا اينجا مي خواهيم مقاله ها و متن هايي روكه انگيزه و شوق تلاش كردن رو ايجاد مي كنه قرار بديمیادت رفته؟
اشکالی نداره!
من بهت یاداوری میکنم.
رویایی که به خاطرش این مسیرو شروع کردی!
مسیری که واقعا سخت بود!
اما انتخابش کردی.
تو انتخاب کردی کنکوری باشی به خاطر اون رویایی که گوشه ی قلبته.
قولایی که اول مسیر به خودت دادی رو یادت رفته؟
اشکال نداره!
من بهت یاداوری میکنم.
اول از همه به خودت قول دادی.
تو به خودت فرصت دادی.
اما قول دادی جا نزنی.
قول دادی پای هدفت وایسی
قول دادی بعد كنكور خوشحال باشی
قول دادی مامان بابارو سربلند کنی
قول دادی ایندتو بسازی
قول دادی به نیازمندا کمککنی
یادت اومد؟
یادت اومد رویا و قولاتو؟
پس چی شده که وسط مسیر بیخیالشون شدی؟
به ارزوت؛به رویات؛با وعده هات؛وفادار باش.
تو تنها دارایی خودت تو این روزای تلخی
از داراییت محافظت کن!
.
رویاتو؛قولاتو؛هدفتو بهت یاداوری کردم.
میمونه همت و اراده ی تو.
که هر انچه که در ذهنت هست رو حقیقی کنی. -
بعضي وقتها تنها چيزي كه اهميت داره
اينه كه تو هنوز داري تلاش ميكني -
قال الله تبارک و تعالی: «عبدی أطعنی حتی أجعلک مثلی ، أنا حیّ لا اموت اجعلک حیّا لا تموت، أنا غنیّ لا أفتقر أجعلک غنیّا لا تفتقر، أنا مهما أشاء یکون أجعلک مهما تشاء یکون»
ترجمه حدیث: «بنده ام، از من اطاعت کن تا تو را مانند خود سازم. همان طورى که من زنده هستم و نمى میرم تو هم همیشه زنده باشى. همان طورى که من غنى هستم فقیر نمى شوم تو هم همیشه غنى باشى. همان طورى که من هر چه را اراده کنم مى شود تو را هم همین طور سازم».🟣🟣🟣🟣🟣سخن قدسی