سوال ریاضی ایکس
-
سارا M 0 ایکس به توان 4 رو ببر اونطرف. توانها یکی باید باشن دیگه یعنی ایکس به توان 2 سمت چپ با 4 سمت راست. پس ایکس میشه مثبت منفی 2
-
سارا M 0 ایکس به توان 4 رو ببر اونطرف. توانها یکی باید باشن دیگه یعنی ایکس به توان 2 سمت چپ با 4 سمت راست. پس ایکس میشه مثبت منفی 2
samira pournazar
ممنون -
-
samira pournazar
به کمک لگاریتم میشه حل کنی؟
والا اینجوری خواهرم حل کرد استادشون گفت به کمک لگاریتم.
-
سارا M 0
سلام. این سوال ها راحت ترین روش حدس هست!!! -
سارا M 0
سلام. این سوال ها راحت ترین روش حدس هست!!!رضا آلناصر
با روش لگاریتم من حل این سوال رو میخوام ک خودم دهمم و هنوز نخوندم.
جوابش رو فرستادم پست پایین.
استادشون گفتند به کمک لگاریتم. وگرنه به روش دیگه بله حل کردیم. -
سارا M 0 ایکس به توان چهار رو ببر اونور تساوی بعد پایه ها برابر میشن و ایکس به توان دو رو مساوی با چهار میزاری و جواب میشه مثبت و منفی دو
-
سارا M 0 ایکس به توان چهار رو ببر اونور تساوی بعد پایه ها برابر میشن و ایکس به توان دو رو مساوی با چهار میزاری و جواب میشه مثبت و منفی دو
sogand ganji
این روش حل جوابش رو فرستادم دوست عزیز
به روش لگاریتم میخوام. -
رضا آلناصر
استادشون گفتند به کمک لگاریتم. وگرنه به روش دیگه بله حل کردیم.سارا M 0 در سوال ریاضی گفته است:
رضا آلناصر
استادشون گفتند به کمک لگاریتم. وگرنه به روش دیگه بله حل کردیم.الان جواب قسمت ت رو با لگاریتم میخواید؟
-
سارا M 0 در سوال ریاضی گفته است:
رضا آلناصر
استادشون گفتند به کمک لگاریتم. وگرنه به روش دیگه بله حل کردیم.الان جواب قسمت ت رو با لگاریتم میخواید؟
@m-zngne
بله. -
samira pournazar
به کمک لگاریتم میشه حل کنی؟
والا اینجوری خواهرم حل کرد استادشون گفت به کمک لگاریتم.
این پست پاک شده! -
sogand ganji
این روش حل جوابش رو فرستادم دوست عزیز
به روش لگاریتم میخوام.سارا M 0 یعنی جوابت باید لگاریتم باشه؟
اول باید ایکس به توان چها رو ببری اونور تساوی بعد پایه ها باهم برابرن توانارو مساوی قرار میدی و میشه ایکس دو مساوی چهار و این یعنی لگاریتم دو در مبنای ایکس مساوی چهار -
@M-Zngne
samira pournazar
sogand ganji
رضا آلناصر
دوستان ممنون از همه....من این سوال رو با روش لگاریتم میخواستم ک الان خداروشکر حل شد.
سپاس -
@M-Zngne
samira pournazar
sogand ganji
رضا آلناصر
دوستان ممنون از همه....من این سوال رو با روش لگاریتم میخواستم ک الان خداروشکر حل شد.
سپاسسارا M 0
البته x=-2 قابل قبول نیست اگر جای گذاری کنید میبینید که یک طرف میشه 16 و طرف دیگه میشه یک شانزدهم -
@M-Zngne
samira pournazar
sogand ganji
رضا آلناصر
سپاسسارا M 0 من همینو نوشتم حس کردم مسخره بود جوابم پاکش کردم چقدر بیخود بودن سوالای تشریحی چه وضعشه
-
سارا M 0 من همینو نوشتم حس کردم مسخره بود جوابم پاکش کردم چقدر بیخود بودن سوالای تشریحی چه وضعشه