قرابت ۴
-
__chakisaldva__
@Kosar-Mortazavi
فاطمه خلیلی
از شما هم ممنونم 🌸🌸🌸🌸 -
ابوالفضل ریسی ممنونم این دو پست آخر بچه ها کامل توضیح دادن
برای تگ هم تشکر 🌸@mitra-ism-rahmani در قرابت ۴ گفته است:
ابوالفضل ریسی ممنونم این دو پست آخر بچه ها کامل توضیح دادن
برای تگ هم تشکر 🌸خواهش میکنم🙂🌹
-
سلام🌸چرا من اینو خیلی خیلی عاشقانه در نظر گرفتمش😶😂 بنظرم میگه که قدرت چشمان تو آنقدر زیاد و دلربا است (همون مژگان و ... که آورده) که دل ها رو به لرزه انداخته و اون آخر کاری که داشتن در مقابل ناز و عشوه ات پیروز میشدن، شکست خوردن(اگه این معنیو میداد شعر زیبایی میبود😂🤭)
چو برگشت مژگانت یعنی چشماتو برگردوندی یا حالا پلک زدی یا ......(خلاصه مربوط به چشمه😂)
اینا تفسیراتِ یه ذهنِ مریضه😶برم از بقیه بپرسم🌸🤭فاطمه خلیلی در قرابت ۴ گفته است:
سلام🌸چرا من اینو خیلی خیلی عاشقانه در نظر گرفتمش😶😂 بنظرم میگه که قدرت چشمان تو آنقدر زیاد و دلربا است (همون مژگان و ... که آورده) که دل ها رو به لرزه انداخته و اون آخر کاری که داشتن در مقابل ناز و عشوه ات پیروز میشدن، شکست خوردن(اگه این معنیو میداد شعر زیبایی میبود😂🤭)
چو برگشت مژگانت یعنی چشماتو برگردوندی یا حالا پلک زدی یا ......(خلاصه مربوط به چشمه😂)
اینا تفسیراتِ یه ذهنِ مریضه😶برم از بقیه بپرسم🌸🤭خیلی خوب بود😆😆😆😅
-
__chakisaldva__
@Kosar-Mortazavi
فاطمه خلیلی
از شما هم ممنونم 🌸🌸🌸🌸@mitra-ism-rahmani 🌸🌸🌸
-
فاطمه خلیلی در قرابت ۴ گفته است:
اینا تفسیراتِ یه ذهنِ مریضه😶برم از بقیه بپرسم🌸🤭خیلی خوب بود😆😆😆😅
ابوالفضل ریسی 😂😂😂