IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
IMG_20241031_110419.jpg
سلام. عدسی دو تا تحدب داره یکی تحدب جلویی و یکی تحدب پشتی که محدب تر از جلویی هست. زمانی که پرتوهای موازی نور به اولین تحدب برخورد میکنند، شکست نور انتقال میوفته و پرتو ها همگرا میشوند. حالا پس از برخورد به دومین تحدب، چه اتفاقی میوفته؟ لطفا شکلش رو رسم کنید.
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
a54f2bb4ee72f55d1910e2a61059a8b0.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
a511aace3e3229a285a9bdfec042761d.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
Screenshot_2024-10-27-18-29-59-865_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-27-18-30-13-527_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر 🥰
ببخشید این سوال گفته مناسب نیستند الف و ب و د غلطه ولی گفته مورد ج درسته سوال غلطه یا جواب غلطه؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
IMG_20241024_123317.jpg
IMG_20241024_123458.jpg
سلام. در ماده سفید نخاع رشته های عصبی میلین دار مشاهده میشه که اجتماعی از رشته های عصبی میلین دار و فاقد جسم سلولی هست. حالا گزینه ۳ (جزء موارد درست هست) گفته همه یاخته های این بخش ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو دارند. از طرفی تمام یاخته های هسته دار بدن ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو دارند ولی فقط در نورون ها این ژن بیان میشه. الان ماده سفید که رشته های عصبی فاقد جسم سلولی و درنتیجه فاقد هسته داره، چطوری میتونه ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو داشته باشه؟
@یازدهم @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
سلام عصر بخیر
ی سوال اینک دقیقا بطن چهارم مغز کجاست؟!
داخل فعالیت دیدم ک نوشته شیار بین نیمکره های مخچه رو برش میدیم بعدش درخت زندگی و بطن چهارم دیده میشه
پس ینی بطن چهارم وسط مخچه هس؟!
حالا اگ اونطوری باشه درخت زندگی تو بخش سفید مخچه هس دیگ
پس بطن چهارم هم تو بخش سفیده؟! هدایت جهشی و این حرفا داریم!؟
@تجربیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
۲۰۲۴۱۰۱۴_۱۳۱۱۴۶.jpg
سلام دوستان
تو پاسخنامه سوال ۴۰۲ گفته این مورد برای همانند سازی نیمه حفاظتی و غیر حفاظتی درسته ولی استاد من گفتن که این گزاره تو کنکور اومده و پاسخنامه سنجش تشکیل پیوند هیدروژنی بین نوکلئوتید های جدید و قدیمی رو فقط برای نیمه حفاظتی در نظر گرفته
برای کنکور که خب قطعا باید فقط نیمه حفاظتی رو در نظر میگیریم .
حالا اگه تو نهایی همچین چیزی داد کدوم مورد درسته ؟
تحلیل میراث کمپبل با چاشنی کنکور !
-
سری جدید سوالات رو به زودی قرار میدم
موفق باشید
-
H_R در تحلیل میراث کمپبل با چاشنی کنکور ! گفته است:
۲۸.کدام عبارت، درباره همه روزنه های موجود در برگ گیاهان علفی، درست است؟
۱) باعث انجام تبادلات گازی گیاه با محیط خارج می شوند.
۲) پیوستگی شیر خام را در آوندهای چوبی حفظ می کنند.
۳) با قرار گرفتن در موقعیت های گرم و خشک بسته می شوند.
۴) در پی تغییر فشار آب در یاخته های نگهبان، تغییر اندازه می دهند.جواب گزینه ۲ / گیاهان C3 کربن دی اکسید را فقط توسط چرخه کالوین تثبیت میکنند.
در همه جانداران، مرحله اول تنفس یاختهای همان قند كافت است که طی آن، NADH تولید می شود. قند كافت فرایندی بی هوازی است.
بررسی سایر گزینه ها:
گزینه های او ۲ همه گیاهان C4 ،CAM و C3 در روز چرخه کالوین را انجام می دهند. بنابراین، هیچ کدام تثبیت کربن دی اکسید را فقط در شب و فقط در ترکیب چهار کربنه انجام نمی دهد.
۴)گیاهان C3 و C4 ، کربن دی اکسید را فقط هنگام روز تثبیت می کنند. در گیاهان C فعالیت اکسیژنازی آنزیم روبیسکو به ندرت اتفاق می افتد.در برگ گیاهان، دو نوع روزنه هوایی و روزنه آبی وجود دارد. روزنه های هوایی، با انجام تعرق و روزنه های آبی به علت ویژگی های دگر چسبی و هم چسبی مولکول های آب به پیوستگی شیره خام در کمک می کنند.
بررسی سایر گزینه ها:
۱)روزنه های آبی در تبادلات گازی گیاه با محیط خارج ، نقشی ندارند .
۲) روزنه های آبی همیشه باز هستند.
۴)مربوط به روزنه های هوایی است فقط!#اصلاحیه
-
های گایز
اومدم با سری جدی سوالات این دفعه تعداد رو بردم بالاتر و دفعه بعد هم به همین صورت خواهد تا زود تند سریع برسیم به کنکور های سال های دیگه و تحلیل هاشون...
خب معطل نمیکنم این شما و این سوالاتباشد که تنبلی نکنید و جواب بدید
-
۳۱. چند مورد، درباره هر اسپرماتوسیت موجود در لوله های اسپرم ساز یک فرد بالغ، درست است؟
الف - کروموزوم های مضاعف دارد.
ب - حاوی ژن یا ژن های سازنده تاژک می باشد.
ج - با تقسیم خود، یاخته های هاپلوئیدی می سازد.
د. ساختارهای چهارکروماتیدی تشکیل می دهد.
۱)۱
۲)۲
۳)۳
۴)۴ -
۳۲. کدام عبارت، درباره مریستم های نخستین موجود در یک گیاه علفی، نادرست است؟
۱) تنها در نوک ساقه ها و نزدیک به نوک ریشه ها قرار دارند.
۲) توسط یاخته های زنده یا غیر زنده محافظت می شوند.
۳) باعث ایجاد سه گروه بافت اصلی گیاه می شوند.
۴) در رشد قطری ریشه و ساقه نقش دارند. -
۳۳. نوعی بیماری مستقل از جنس نهفته در انسان، توسط دو دگره کنترل می شود، بیان کدام مورد، درباره این بیماری صادق است؟
۱) همه افراد سالم، ژنوتیپ خالص دارند.
۲) دو نوع ژنوتیپ برای افراد بیمار قابل تصور است.
۳) همه افراد ناخالص، فنوتیپ سالم دارند.
۴) حداکثر سه نوع فنوتیپ در جمعیت وجود دارد. -
۳۴ . به دنبال افزایش ............در خون هر فرد، بر میزان ......... افزوده می شود.
۱) ترشح انسولین - جذب گلوکز توسط اغلب یاخته های بدن
۲) ترشح انسولين - متابولیسم یاخته های ماهیچه ای
۳) گلوکز - واکنش های سنتز آبدهی در کبد
۴) گلوکز - ذخایر چربی یاخته های بدن -
۳۵. در روده باریک انسان، همه موادی که در از بین بردن اثر اسیدی کیموس معده نقش مؤثری دارند، توسط یاخته های.........میشوند.
۱) مستقر بر روی غشای پایه، تولید
۲) دارای ریز پرزهای فراوان، ساخته
۳) سازنده صفرا به ابتدای دوازدهه، ترشح
۴) غدد برون ریز به مایع بین یاخته ای، وارد -
۳۶. کدام گزینه، ویژگی رفتار دگرخواهی جانور اشاره شده را به درستی بیان می کند؟
۱) زنبورهای عسل کارگر - احتمال انتقال مستقیم ژن های جانور به نسل بعد کاهش می یابد
۲) خفاش های خون آشام - امکان اشتراک غذا میان خفاشهای غیر خویشاوند نیز وجود دارد.
۳) پرندگان یاریگر - افزایش احتمال بقای زاده ها برخلاف افزایش احتمال بقای خود وجود ندارد
۴) دم عصایی نگهبان - با تولید صدا شانس بقای خود و خویشاوندان خود را افزایش میدهد. -
۳۷. در یک فرد سالم، در فاصله زمانی شروع صدای اول قلب تا خاتمه صدای دوم، کدام اتفاق روی می دهد؟
۱) انقباض دو دهلیز راست و چپ
۲) ثبت موج QRS در نوار قلب
۳) ثبت موج T در منحنی الکتروکاردیوگرام
۴) انتشار پیام الکتریکی از گره پیشاهنگ به گره دوم -
این پست پاک شده!
-
۳۸. کدام گزینه، عبارت زیر را به طور مناسب کامل می کند؟
در شکل مقابل، بخش شماره ........... ، معادل بخشی از مغز انسان است که...........
۳۱)۱- در تصحیح و یا انجام همه حرکات بدن نقش مؤثری دارد.
۲) ۲- در تقویت و پردازش اغلب اطلاعات حسی نقش مهمی دارد.
۳) ۴- فعالیت های مربوط به ضربان قلب و تنفس را تنظیم می کند.
۴) ۱- پیام های مربوط به گیرنده های بویایی و بینایی، ابتدا به آن وارد می شود. -
۳۹. کدام گزینه، ویژگی نخستین پروتئینی را که ساختار آن شناسایی شد، به درستی بیان می کند؟
۱) گروههای هم آن در ذخیره مولکولهای اکسیژن شرکت می کنند.
۲) همانندسازی ژن رمز کننده آن، درون یاخته های ماهیچه اسکلتی افراد بالغ انجام می شود.
۳) در ساختار نهایی آن امکان مشاهده پیوندهای یونی و کووالانسی وجود دارد.
۴) پس از تولید در شبکه آندوپلاسمی توسط کیسه های غشایی به دستگاه گلژی منتقل می شود. -
۴۰. به طور معمول، یاخته های دیواره ............در پرنده دانه خوار همانند یاخته های دیواره روده باریک در اسب، نمی توانند..........
۱) روده - مواد حاصل از تجزیه سلولز را جذب نمایند
۲) سنگدان - آنزیمهای هیدرولیزکننده سلولز را ترشح نمایند.
۳) معده - از فراورده های آنزیم های رناتن استفاده نمایند.
۴) چینه دان - آدنوزین تری فسفات را در سطح پیش ماده بسازند.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
این بود از این سری سوالات به زودی تحلیل های ریز و توپ رو قرار میدم
باشد که مفید واقع شودروز به روز موفق تر از دیروز
-
@تجربیا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-کنکور-تجربی-1400نچ نچ نچ واقعا یعنی تجربیا اینقد کم کار شدن ؟!
با دل و جرعتا بیان جلو ! -
۳۱. چند مورد، درباره هر اسپرماتوسیت موجود در لوله های اسپرم ساز یک فرد بالغ، درست است؟
الف - کروموزوم های مضاعف دارد.
ب - حاوی ژن یا ژن های سازنده تاژک می باشد.
ج - با تقسیم خود، یاخته های هاپلوئیدی می سازد.
د. ساختارهای چهارکروماتیدی تشکیل می دهد.
۱)۱
۲)۲
۳)۳
۴)۴%(#f98980)[بروید کنار من آمدم]️
گزینه 2