دو ماه پایانی
-
سلام من پشت کنکوریم پارسال بیماری داشتم رتبه خوبی نیاوردم امسال این دوماهی ک مونده با فیلم های آلاء و تلاش میتونم رتبه خوبی توی کنکور ریاضی داشته باشم؟
-
سلام من پشت کنکوریم پارسال بیماری داشتم رتبه خوبی نیاوردم امسال این دوماهی ک مونده با فیلم های آلاء و تلاش میتونم رتبه خوبی توی کنکور ریاضی داشته باشم؟
معصومه حافظی
سلام
توی این دوماه باقی مونده تمام تلاشتون رو کنید و از وقتتون نهایت استفاده رو کنید...
قطعا میتونید خیلییی پیشرفت کنید🙂⚘
با ی برنامه ریزی درست ک هم یادبگیرید و هم تست محور باشه ی جورایی......خیلی بهتون کمک میکنه.
موفق باشید. -
-
معصومه حافظی سلام شما بلند شو تلاشت رو بکن توکل بر خدا
نخوندن یه مسئله اییه
قبول نشدن یه مسئله دیگه ها -
معصومه حافظی سلام
ب گفتن ماس مگه ؟ همه چی تلاش خود طرفه و همه چی ممکنه
الان ما بگیم نه امکان نداره نمیخونی بگیم اره میشه میخونی ؟!!
تمام تلاشتو بکن شد شد ، نشد سال بعد راحت تری -
معصومه حافظی
سلام دوست من.
اینکه من بخوام بگم آره یا بخوام بگم نه!
درواقع یعنی در هر صورت حرفی رو زدم که بهش مطمئن نیستم!
ما طالع بین نیستیم...
اما دلم میخواد بهت بگم که هر آدمی که روی این کرۀ خاکی تلاش میکنه، بی شک یه روز مزد زحماتشو میگیره...
دوماه هم چیز کمی نیست.
دوماه خیلی زمانه!!!