غرق کردن خود توی زبان و کنکور منحصرا زبان!!!!
-
سلام بچه ها امیدوارم حالتون خوب باشه
دوستان من میخوام کنکور منحصرا زبان شرکت کنم(انگلیسی)
بعد با یک فردی صحبت کردم که امسال کنکور داره بهم گفت که به جای تکنیکی کار کردن و زبان تست زدن چه توی زبان تخصصی چه عمومی اومده کلا خودشو غرق در انگلیسی کرده و آموزش های بومی های اونجا رو دیده و کلی فیلم تماشا کرده و...
و میگفت انقدر خودمو اینطوری در برابر انگلیسی قرار دادم یه سوال بود توی قلمچی که نخونده بودم گرامرشو ولی چون فیلمه یادم اومد مثلا زدم و مسلما درست بود
بنظرتون این روش جواب میده یا بهتر از تکنیکیه؟؟لطفا نظرتونو بگید ممنون -
-
بعد با یک فردی صحبت کردم که امسال کنکور داره بهم گفت که به جای تکنیکی کار کردن و زبان تست زدن چه توی زبان تخصصی چه عمومی اومده کلا خودشو غرق در انگلیسی کرده و آموزش های بومی های اونجا رو دیده و کلی فیلم تماشا کرده و...
و میگفت انقدر خودمو اینطوری در برابر انگلیسی قرار دادم یه سوال بود توی قلمچی که نخونده بودم گرامرشو ولی چون فیلمه یادم اومد مثلا زدم و مسلما درست بود
بنظرتون این روش جواب میده یا بهتر از تکنیکیه؟؟لطفا نظرتونو بگید ممنونAsal Arabgari سلام. به نظر من هر دو باهم. ولی بازم بیشتر به مطالب کتاباتون بپردازید. چون خدای گرامر با اون چیزی که تو فیلما و آهنگای انگلیسی وجود داره متفاوته.
توی مکالمه های روزمره و صحبتهایی که تو فیلما میشه، اصلا گرامر رعایت نمیشه.
البته این نظر منه. به نظرم از معلمتون بپرسید بهتر باش. -
Asal Arabgari سلام. به نظر من هر دو باهم. ولی بازم بیشتر به مطالب کتاباتون بپردازید. چون خدای گرامر با اون چیزی که تو فیلما و آهنگای انگلیسی وجود داره متفاوته.
البته این نظر منه. به نظرم از معلمتون بپرسید بهتر باش.Faeze Radseresht
ن خب مثلا دیدن آموزش گرامرای native ها
و خب درکل ویدیو آموزشی زیاد نگاه کردن و رمان خوندن منطورم من با اینکار اینه که مثلا صرفا ادم این تستای تکنیکی که معلمای کنکور میگن کار نکنه و کلا اینطوری کار کنه یجورایی این تکنیکا حفظیه دیگ و خب ادم نمیدونه چیکار کرده -
Asal Arabgari سلام. به نظر من هر دو باهم. ولی بازم بیشتر به مطالب کتاباتون بپردازید. چون خدای گرامر با اون چیزی که تو فیلما و آهنگای انگلیسی وجود داره متفاوته.
البته این نظر منه. به نظرم از معلمتون بپرسید بهتر باش.Faeze Radseresht
درسته از طرفیم حرف شما دوتاشو سعی میکنم رعایت کنم -
Faeze Radseresht
درسته از طرفیم حرف شما دوتاشو سعی میکنم رعایت کنمAsal Arabgari موفق باشید.
️
-
بنظرتون این روش جواب میده یا بهتر از تکنیکیه؟؟لطفا نظرتونو بگید ممنونAsal Arabgari
سلام به نظر من خوندن داستان های زیاد انگلیسی
و دیدن فیلم ها
بله میتونه خیلی موثر باشه
ولی حتما باید مطالب کتاب و البته تست زیاد هم در کنارش باشه. -
بنظرتون این روش جواب میده یا بهتر از تکنیکیه؟؟لطفا نظرتونو بگید ممنونAsal Arabgari
سلام هر دو روش خوبه ولی خب توی فیلم و آهنگ روزمره ای حرف میزنن و صحبت روزمره ای مثل گرامری که تو کتاب نوشته شده خیلی نیست
ولی برای یادگیری کلمات جدید و اینکه آدم یادش بمونه و تکرار و مرور و کلا مفهومی فهمیدن خوبه ولی کتاب رو فراموش نکن -
Asal Arabgari موفق باشید.
️
Faeze Radseresht
ممنون همچنین -
Asal Arabgari
سلام هر دو روش خوبه ولی خب توی فیلم و آهنگ روزمره ای حرف میزنن و صحبت روزمره ای مثل گرامری که تو کتاب نوشته شده خیلی نیست
ولی برای یادگیری کلمات جدید و اینکه آدم یادش بمونه و تکرار و مرور و کلا مفهومی فهمیدن خوبه ولی کتاب رو فراموش نکن -
@sania-andiravan
درسته ممنونAsal Arabgari خواهش میکنم
-
بنظرتون این روش جواب میده یا بهتر از تکنیکیه؟؟لطفا نظرتونو بگید ممنونAsal Arabgari سلام. بله کار میکنه چون من خودم اینطوری یاد گرفتم، ولی خوب دوستان درست میگن هردو باید باهم باشه. این روش کاری میکنه که مطالبی که یاد گرفتین تو ذهنتون تثبیت بشه. برای مثال من وقتی به گرامر فکر میکنم سوالات گرامر رو غلط میزنم چون بیشتر از 4 ساله به گرامر فکر نکردم. شما هم سعی کنین مطالب رو درک کنین نه اینکه صرفا حال کامل چیه
-
سلام
یادگرفتن جهت صحبت کردن یه بحثه
جهت آزمون دادن یه بحث دیگهآره
میشه با در معرض زبان قرار گرفتن و نخوندن گرامر و خوووب کار کردن، تونست حرف زد و راحت ارتباط برقرار کرد.
همونطور که یه کودک در ابتدای زندگی چیزی از دستور زبان فارسی نمی دونه اما خیلی راحت حرف میزنه و ارتباط برقرار میکنه.
آره شدنیه.اما برای آزمون ها و تست ها شما باید ساختار های گرامری رو دقیق بدونی.
و اصلا این روش رو برای تست ها توصیه نمیکنم چون نتیجه خوبی نداره. شما برای تست ها حتما حتما حتما باید ساختار های گرامری رو یاد بگیری
به دو علت
۱) وقتی ساختار بلد باشی خیلی سریع تر از اون چیزی که فکرشو کنی به تست جواب میدی
۲) وقتی ساختار بلد باشی جوابت رو ۱۰۰ درصد مطمئنی و میدونی درسته و شک نمیکنی
و...اما حالا اگه ساختار بلد نباشی چی؟
مجبوری کلِ تست رو بخونی
بعد حتما معنیش هم میکنی
و صد البته طبق حس و شنیده هات به تست جواب میدی و احتمالا رو گزینه هام شک میکنیدرکل این رو بگم که
نتیجه خوبی نخواهد داشتگرامر خیلی ساده هست
و چیزی نداره
شما قرار نیست حفظ کنی
ساختار رو یاد میگیری و اونقدر تست میزنی تا ملکه ذهنت بشه و تمام.
خیلی زود میشا جمعش کرد گرامر روچون بحث تست زدن خیلی فرق داره با صحبت کردن و
هر چیزی راه خودش رو داره.الان من یه سئوال دارم از همه تون
ایا شماهایی که ۱۸ ساله دارید به زبان فارسی حرف میزنید و با فارسی زندگی میکنید، میتونید تست های دستور زبانِ درس ادبیات رو بدون خوندن دستور زبان پاسخ بدید؟؟ -
Asal Arabgari
سلام
میشه با در معرض زبان قرار گرفتن و نخوندن گرامر و خوووب کار کردن، تونست حرف زد و راحت ارتباط برقرار کرد.
همونطور که یه کودک در ابتدای زندگی چیزی از دستور زبان فارسی نمی دونه اما خیلی راحت حرف میزنه و ارتباط برقرار میکنه.
و اصلا این روش رو برای تست ها توصیه نمیکنم چون نتیجه خوبی نداره. شما برای تست ها حتما حتما حتما باید ساختار های گرامری رو یاد بگیری
به دو علت
مجبوری کلِ تست رو بخونی
بعد حتما معنیش هم میکنی
و صد البته طبق حس و شنیده هات به تست جواب میدی و احتمالا رو گزینه هام شک میکنیدرکل این رو بگم که
و چیزی نداره
شما قرار نیست حفظ کنی
ایا شماهایی که ۱۸ ساله دارید به زبان فارسی حرف میزنید و با فارسی زندگی میکنید، میتونید تست های دستور زبانِ درس ادبیات رو بدون خوندن دستور زبان پاسخ بدید؟؟درضمن
این رو هم اضافه کنم که
نمیشه طبق صحبت های افراد بومی و فیلم و... به تست های گرامر جواب داد.
چون امکان اشتباه بودن اون ساختار هم هست.مثلا شما تویه یه فیلمی میبینی که طرف میگه
If he was rich, he could buy a lot of expensive thingsبعد تست میاد
همین مبحث شرطی نوع دوم
اون was رو جای خالی میده. بعد چندتا گزینه به تو میده.
که دوتاشون were و was هست.
اونوقت تو با خودت میگی که عه اینو تویه یه فیلمی شنیدم was میشه. بعد میای برا خودتم دلیل منطقی میاری. میگی he سوم شخص مفرده. پس باید was استفاده کرد چون were برا جمع به کار میره.و میای was رو انتخاب میکنی
و اون تست صد در صد غلط خواهد بود.was درسته دوست خوبم. تو صحبت های روزمره هم میان بعضی وقت ها از was استفاده میکنن. اما was دیگه قبول نیست
گرامر چی میگه؟؟
دستور زبان انگلیسی چی میگه؟؟
میگه در شرطی نوع دوم
حتی برای سوم شخص مفرد هم باید were استفاده کنی.
پس وقتی گرامر رو خوندی
تویه کنکور هم نمیای گزینه به ظاهر درست که اتفاقا اشتباه هم هست رو انتخاب کنی.اگه میگم باید ساختار های گرامر رو بخونید و یاد بگیرید به خاطر همین چیزاست.
این فقط یه نمونه بود
وگرنه نمونه های زیادی هست.پس بدونید آزمون و تست با صحبت کردن و ارتباط برقرار کردن خیلی فرق داره.
هرچیزی راه و روش و قانون خودش رو داره.
-
Asal Arabgari
سلام
به دو علت
مجبوری کلِ تست رو بخونی
بعد حتما معنیش هم میکنی
و چیزی نداره
شما قرار نیست حفظ کنی
ایا شماهایی که ۱۸ ساله دارید به زبان فارسی حرف میزنید و با فارسی زندگی میکنید، میتونید تست های دستور زبانِ درس ادبیات رو بدون خوندن دستور زبان پاسخ بدید؟؟Ali Masouminya
سلام ممنون بابت نظرتون منظور منو اشتباه متوجه شدید منظرم همراهش گرامر یاد گرفتن از کسایی که native هستن و انگلیسی اموزش میدن و teacher هستن در کنارش بود وگرنه خو این ک معلومه -
Asal Arabgari
خب
ببینید
یادگرفتن گرامر از افراد بومی خوبه. اما زیاد به درد کنکور نمیخوره.
اونها گرامر رو کلی توضیح میدن و نکات ریز رو نمیگن.
حتی اگه از آموزش های بومی هم استفاده کنید
باز باید نکات کتاب تست ها رو بخونید و کار کنید.و اینکه
منظورتون رو اشتباه نگرفتممن پاسخ قسمت زیر رو بهتون دادم
""یه سوال بود توی قلمچی که نخونده بودم گرامرشو ولی چون فیلمه یادم اومد مثلا زدم و مسلما درست بود
بنظرتون این روش جواب میده یا بهتر از تکنیکیه؟؟""که مسلما این روش اشتباهه و خوندن تکنیک و تست زدن زیاد در کنارش به جهت مسلط شدن به اون تکنیک ها و نکات خیلی مهمه.
موفق باشید
-
Asal Arabgari
خب
ببینید
یادگرفتن گرامر از افراد بومی خوبه. اما زیاد به درد کنکور نمیخوره.
اونها گرامر رو کلی توضیح میدن و نکات ریز رو نمیگن.
حتی اگه از آموزش های بومی هم استفاده کنید
باز باید نکات کتاب تست ها رو بخونید و کار کنید.و اینکه
منظورتون رو اشتباه نگرفتممن پاسخ قسمت زیر رو بهتون دادم
""یه سوال بود توی قلمچی که نخونده بودم گرامرشو ولی چون فیلمه یادم اومد مثلا زدم و مسلما درست بود
بنظرتون این روش جواب میده یا بهتر از تکنیکیه؟؟""که مسلما این روش اشتباهه و خوندن تکنیک و تست زدن زیاد در کنارش به جهت مسلط شدن به اون تکنیک ها و نکات خیلی مهمه.
موفق باشید
Ali Masouminya
درسته خیلی ممنون