نیاز به مشاوره+بحرانی
-
سلام.من کلا زیاد نتونستم درس بخونم و الان تا حدودی از صفر از ارش استفاده کنم یا با راه ابریشم بخونم؟ @ریاضیا @راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-همخوانی @بچه-های-کنکور-ریاضی-1400 ریاضی فیزیک
-
سلام.من کلا زیاد نتونستم درس بخونم و الان تا حدودی از صفر از ارش استفاده کنم یا با راه ابریشم بخونم؟ @ریاضیا @راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-همخوانی @بچه-های-کنکور-ریاضی-1400 ریاضی فیزیک
@erfan-matlabi در نیاز به مشاوره+بحرانی گفته است:
سلام خلاصه بگم:)
واسه ۱۴۰۰ آرش
سال بعد راه ابریشم -
@erfan-matlabi
اگه کنکور 1400 هستین که به راه ابریشم نمیرسین
مگر اینکه یه سری مباحث محدود انتخاب کنین و با اونا راه ابریشم ببینین
ولی خوب این صفر بودن باعث میشه از ارشم استفاده درست نکنین
به نظرم الان شما تمرکزت رو بذار روی دوازدهم که امتحان نهایی هم هست و یه تیر دو نشونه
کنارشم روزی 3 یا 4 ساعت بذار نقاط قوت پایت رو بخون و تست بزن
اگر سرعت فیلم دیدنت خوبه میتونی از راه ابریشم استفاده کنی -
@erfan-matlabi
اگه کنکور 1400 هستین که به راه ابریشم نمیرسین
مگر اینکه یه سری مباحث محدود انتخاب کنین و با اونا راه ابریشم ببینین
ولی خوب این صفر بودن باعث میشه از ارشم استفاده درست نکنین
به نظرم الان شما تمرکزت رو بذار روی دوازدهم که امتحان نهایی هم هست و یه تیر دو نشونه
کنارشم روزی 3 یا 4 ساعت بذار نقاط قوت پایت رو بخون و تست بزن
اگر سرعت فیلم دیدنت خوبه میتونی از راه ابریشم استفاده کنیsallar savadkoohi اصلا فکر نکنم بشه برا 1400 از ابریشم استفاده کرد... حداکثر 3 فرسنگ رو میتونن ببینن.
-
sallar savadkoohi اصلا فکر نکنم بشه برا 1400 از ابریشم استفاده کرد... حداکثر 3 فرسنگ رو میتونن ببینن.
Amir Kazemi 0
نه همرو که نمیشه قطعا دید چون استاد ثابتی خیلی ریز کار کردن توی ریاضی ریاضی ولی به نظرم میشه یه سری مباحث ساده و خوب رو انتخاب کرد و یه رتبه متوسط اورد -
@erfan-matlabi
سلام
اگه کنکور ۱۴۰۰ هستید
راه ابریشم حجمش زیاده، و خب نمی رسید ک بخواید کلش رو جمع کنید.
به نظرم میتونید از مباحث مهم و یا ساده شروع کنید حداقل تا زمان پایانی بخونید به ی تسلطی برسید و صفر نباشید.
باز هم شما شرایط خودتون رو بهتر میدونید
موفق باشید. -
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد