کدوم یکی از این دبیر ها رو میشناسید؟!؟!
-
Fateme Radseresht برای چی گذاشته؟؟؟؟؟؟؟؟
سینا داده واسه کلاس تست و کنکور!!!!!!!!!
مدرسه مون گفته همه دبیرا جزو اساتید برتر کنکور هستن!
ولی من نمیدونم چرا این قدر گمنام هستن؟! 😬 -
Fateme Radseresht در کدوم یکی از این دبیر ها رو میشناسید؟!؟! گفته است:
%(#ff008c)[سلام دوستان ]👋♥️
بچها کسی این دبیر ها رو میشناسه یا باهاشون آشنایی داره؟!
اگه آره که لطفا بگه تدریسشون چه طوره و آیا راضی بوده؟!
اگه نه که نه دیگه😉😃✨💛
وات دا هِل ایز دِئس ://
این پست پاک شده! -
سینا داده واسه کلاس تست و کنکور!!!!!!!!!
مدرسه مون گفته همه دبیرا جزو اساتید برتر کنکور هستن!
ولی من نمیدونم چرا این قدر گمنام هستن؟! 😬اگه اینا اساتید برتر کنکورهستن اونیکی ها کجا میرن؟!!!!!!:astonished_face: :expressionless_face: :expressionless_face:
واس خودتون میگم حداقل هزینه اتون بدین یه موسسه خیریه بهتره که بدین به اینا
خوب معلومه مدرسه به فکر خودشه
اگه اساتید برتر کنکور هستن ما باید بشناسیم
-
اگه اینا اساتید برتر کنکورهستن اونیکی ها کجا میرن؟!!!!!!:astonished_face: :expressionless_face: :expressionless_face:
ali mohamadi 0 چه ربطی داره!
مگه فقط هر کسی بلده سر و صدا کنه استاد خوبیه؟
الان اساتید مدارس علامه حلی یا انرژی اتمی خیلیاشون اصلا شناخته شده نیستن ولی بدون شک جزو بهترین اساتید ایران هستن
یا مثلا همین اساتید آلا. ما خودمون باهاشون اشناییم ولی خیلیا نمیشناسن و میبینید که اساتید با کیفیتی هستن
-
اگه اینا اساتید برتر کنکورهستن اونیکی ها کجا میرن؟!!!!!!:astonished_face: :expressionless_face: :expressionless_face:
ali mohamadi 0
آره واقعا واسه خودمم سواله اینا چه جور اساتید کنکوری هستن که اسمشونو سرچ میکنی، گوگل هنگ میکنه عکس گل و بلبل مياره 🤪 -
Fateme Radseresht اگر مدرستون دولتی یا غیرانتفاعی هستش خیلی انتخاب خوبی نیست بهتره همایش های جمع بندی آلا یا حالا هر جایی که معتبره رو تهیه کنید که بعدا پشیمون نشید
اما اگر مدرستون نمونه دولتی یا تیزهوشان هست، با بچه های سال پیش مشورت کنید ببینید اگر اونا راضی بودن شما هم ثبت نام کنید
-
Fateme Radseresht اگر مدرستون دولتی یا غیرانتفاعی هستش خیلی انتخاب خوبی نیست بهتره همایش های جمع بندی آلا یا حالا هر جایی که معتبره رو تهیه کنید که بعدا پشیمون نشید
اما اگر مدرستون نمونه دولتی یا تیزهوشان هست، با بچه های سال پیش مشورت کنید ببینید اگر اونا راضی بودن شما هم ثبت نام کنید
Mahdi Jafari 1
ممنون واسه راهنمایی هاتون 🙏 🌹
موفق باشی 🌺 -
Mahdi Jafari 1 فقط یه سوال اگه خودم همون تایم رو تو خونه صرف کنم و با برنامه و منظم تست بزنم مفید نیست؟!
این کلاسا بهترن؟ -
Mahdi Jafari 1 فقط یه سوال اگه خودم همون تایم رو تو خونه صرف کنم و با برنامه و منظم تست بزنم مفید نیست؟!
این کلاسا بهترن؟Fateme Radseresht
فکر میکنم این کلاسا وقت میگیرن! 😶
شایدم اشتباه فکر میکنم! -
این کلاسا بهترن؟Fateme Radseresht بنظر من همایش خیلی مفید تره. ما روش جمع بندی اصولی رو توی کمترین زمان بلد نیستیم
اما این همایشها (اون همایش هایی که اصولی طراحی شدن نه همشون) معمولا پشتششون تجربه چندین مشاور حرفه ای و اساتید خبره توی هر درس هست و مثلا درسیو که شما تنهایی خودتون توی 20 ساعت باید جمع بندی کنید، همایش توی 10 ساعت انجام میده و میتونید بقیه این زمانو برای تست بزنی بزارید
-
الان اساتید مدارس علامه حلی یا انرژی اتمی خیلیاشون اصلا شناخته شده نیستن ولی بدون شک جزو بهترین اساتید ایران هستن
یا مثلا همین اساتید آلا. ما خودمون باهاشون اشناییم ولی خیلیا نمیشناسن و میبینید که اساتید با کیفیتی هستن
Mahdi Jafari 1
دقیقا باهاتون موافقم.
میخواستم همین حرف شما رو بگم ک گفتید👌🌸 -
Fateme Radseresht
فکر میکنم این کلاسا وقت میگیرن! 😶
شایدم اشتباه فکر میکنم!Fateme Radseresht البته این رو هم بگم که در نهایت هیچکدوم از این همایش ها و کلاس ها قرار نیست موفقیت شما رو تضمین کنه. اگر فکر میکنید خودتون به تنهایی بهتر میتونید برید جلو خوب حتما همینکارو بکنید
همونطور که هر سال میبینیم خیلی از کسایی که رتبه های خوب و ابرومندی میگیرن از شهرستان های دور افتاده هستن که بعضا یه کلاس درست درمون هم نتونستن برن یا همون کتاباشون رو هم با کلی زحمت و مشکل تهیه کردن.
بنابراین اینا همشون کارو تسهیل میکنه و تعیین کننده نیستش
-
Fateme Radseresht البته این رو هم بگم که در نهایت هیچکدوم از این همایش ها و کلاس ها قرار نیست موفقیت شما رو تضمین کنه. اگر فکر میکنید خودتون به تنهایی بهتر میتونید برید جلو خوب حتما همینکارو بکنید
همونطور که هر سال میبینیم خیلی از کسایی که رتبه های خوب و ابرومندی میگیرن از شهرستان های دور افتاده هستن که بعضا یه کلاس درست درمون هم نتونستن برن یا همون کتاباشون رو هم با کلی زحمت و مشکل تهیه کردن.
بنابراین اینا همشون کارو تسهیل میکنه و تعیین کننده نیستش
Mahdi Jafari 1 ممنونم دوست عزیز بابت راهنمایی هاتون 🙏🌹
-
Mahdi Jafari 1 ممنونم دوست عزیز بابت راهنمایی هاتون 🙏🌹
Fateme Radseresht خواهش میکنم موفق باشید
-
Mahdi Jafari 1 میبینی خود آلایی ها میخوان حاشیه درست کنن بعد آخر سر بگن اینا مافیای کنکور هستن اومدن اینجارو بهم بریزن
بردار من اولا اونا کیفیت تدریسشون هزار برابر بعضی از معلم هاس
دوما شما نمیتونی جای اون معلم باشی و نمیتونی به جایگاه اون برسی حداقل بهش بد و بیرا نگو ( من تعصبی ندارم رو اون معلما ولی نمیتونم آخه حرف نا حق به معلم میزنم وایسم و نگا کنم)
شما اون معلما رو دوس نداری راجبشون حرف نزن خیلی از دانش آموزا عاشقشونن ولی شما متنفر
اگه اونا با سر و صدا بد بودن الان خیلی وقت بود رفته بودن ولی موندن
حوصله ی بحث هم ندارم
موفق باشید...
-
Mahdi Jafari 1
دقیقا باهاتون موافقم.
میخواستم همین حرف شما رو بگم ک گفتید👌🌸سارا M 0 دقیقا با کجاش موافقین آخه؟! فقط میخوام اینو بدونم (چون شما کلا با من فاز مخالف برداشتین )
سر و صدا چه ربطی به درس دادن داره؟ بگین دیگه کلا چه ربطی داره( شما که گفتین دقیقا موافقم حتما دلیل هم دارین و با کل حرف ایشون موافقین)
الان همین دبیرای علامه حلی یا فرزانگان اساتید برتر کنکور هستن تو کل تهران فقط یدونه علامه حلی نداریم که
-
Mahdi Jafari 1 میبینی خود آلایی ها میخوان حاشیه درست کنن بعد آخر سر بگن اینا مافیای کنکور هستن اومدن اینجارو بهم بریزن
بردار من اولا اونا کیفیت تدریسشون هزار برابر بعضی از معلم هاس
دوما شما نمیتونی جای اون معلم باشی و نمیتونی به جایگاه اون برسی حداقل بهش بد و بیرا نگو ( من تعصبی ندارم رو اون معلما ولی نمیتونم آخه حرف نا حق به معلم میزنم وایسم و نگا کنم)
شما اون معلما رو دوس نداری راجبشون حرف نزن خیلی از دانش آموزا عاشقشونن ولی شما متنفر
اگه اونا با سر و صدا بد بودن الان خیلی وقت بود رفته بودن ولی موندن
حوصله ی بحث هم ندارم
موفق باشید...
ali mohamadi 0 :neutral_face: :neutral_face:
الان من چی گفتم که شما اینجوری شدی؟
چه حاشیهای درست کردم؟
اسم از استاد خاصی بردم؟
به کسی توهین کردم؟
گفتم همه ی اساتیدی که شناخته شدن اساتید بدی هستن؟گفتم این تفکر که میگید صرفا یه معلم بخاطر اینکه شناخته شده نیست، معلم بدیه تفکر اشتباهیه!
الان خیلی از دبیرا بخاطر فعالیتی که توی اینستا دارن انقدر سر زبونا افتادن (کاری با تدریسشون ندارم) و خیلی از اساتید خوب توی مدارس نمونه دولتی و تیزهوشان کشور هستن که اصلا در این فضاها فعال نیستن اما دبیرهای بسیار کارکشته و حرفه ای هستن
حالا چون شما اسمشونو بزنی تو گوگل چیزی بالا نمیاد دلیل میشه طرف دبیر خوبی نباشه؟
قبل از اینکه به دیگران حمله کنیم حرفشونو درست بخونیم بعد با احترام نظرمونو بگیم
-
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
%(#ff008c)[سلام دوستان ]👋♥️
بچها کسی این دبیر ها رو میشناسه یا باهاشون آشنایی داره؟!
اگه آره که لطفا بگه تدریسشون چه طوره و آیا راضی بوده؟!
اگه نه که نه دیگه😉😃✨💛
Fateme Radseresht
دوست خوب
این که یه معلم اسم در کرده باشه و 100 تا کتاب نوشته باشه اصلااااتضمین بر خوب بودنش نیست
معلمای ما امسال بعضیاشون جز اسم و رسم دارای کشور بودن و ادعاشون ....
ولی اخرشم اکثرا ول کردیم رفتیم کلاس نوشتیم طوری که سر کلاساشون 5 تا 10 نفر میشینن
شما یکی دوجلسه امتحانی برو خوب بود ادامه بده
اصلااااا درگیر اسم و رسم معلم نشید چون من کلی ادم دیدم که فقط چون به یه سری ادم مافیا وصل بودن معروف شدن